2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست
منم شاهد کل مطب گردیتون بودم امروز فقط اون خانمی که بعد دوسال ناراضی بود رفت پیش دکتر ‌با دو تا سرم ...

ااااا شما بوديد؟؟ همون خانمي كه بيني گوشتي داشتيد و من ميگفتم بينيتون اصلا نيازي نداره ؟

من پالتو قرمز تنم بود و كلا فك كنم تابلو بودم😂😂 

ببين اگه اين حرفو به من ميزد منم دو دل ميشدم 

، دكتر رجايي بچه هاي همينجا تعريفشو زياد كردن ولي براي من هزينشون بالاست ، لطفي هم نه نميرم، من اتفاقا نوبتمو با دكتر فرهنگ هم كنسل كردم ، ولي تمام دكترايي هم كه ميشناختم همشون يه مشكلي ازتوشون دراومده ☹️☹️

مطب گردی => دکتر نادریان و دکتر نوری (صفحه 2773) ، دكتر احمدي ( صفحه ٢٩٤٨ ، 2961) ، دكتر سجاديان و دكتر پريسا اميديان (صفحه ٢٩٥٢)  ، دکتر عامری ( صفحه 2961 )  ، دکتر جهانیان (2967)، دكتر نجات پور (٣٠٩٠) ، دكتر كاميابي (صفحه ٣٠٩٦)  ، جراحی دکتر کامیابی (5شهریور 99)
ببین بعضیا اصلا نمی دونن بینی خوب یا بد چیه  من کوچک زاده رفتم بینی کج زیاد دیدم و گوشتیشم جال ...

دكتر احمدي بيني گوشتي خوب جمع ميكرد 

البته من زياد نمونه نديدم نميشه نظر قطعي گفت

ببين راكوتان خيلي عوارض داره ، كلا به بيمار ميگفت بايد پوستتو عوض كنم ، من ترجيح ميدم اينكارو نكنم چون اكثر دكترا مخالف اينكار هستن

مطب گردی => دکتر نادریان و دکتر نوری (صفحه 2773) ، دكتر احمدي ( صفحه ٢٩٤٨ ، 2961) ، دكتر سجاديان و دكتر پريسا اميديان (صفحه ٢٩٥٢)  ، دکتر عامری ( صفحه 2961 )  ، دکتر جهانیان (2967)، دكتر نجات پور (٣٠٩٠) ، دكتر كاميابي (صفحه ٣٠٩٦)  ، جراحی دکتر کامیابی (5شهریور 99)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها نظرتون درباره دكتر سجاديان جيه ؟

من چهارشنبه باهاشون وقت مشاوره دارم ولي خيليا ميگن كار خراب داره

دكتر احمدي بيني گوشتي خوب جمع ميكرد  البته من زياد نمونه نديدم نميشه نظر قطعي گفت ببين راكوتا ...

راکوتان من سرچ کردم دکترایی مثل حسنانی هم گفته بودن اگه کسی پوست بینیش چرب باشه جواب میده وبهتر میکنه بینیو 

نباید بزنیم تو سر یه دکتر الکی یا ببریمش عرش اعلا 

باید دید هدفش چیه از اون کار 

دوز پایین میده بخورن و اینکه دوست خود من واسه جوش صورتش راکوتان خود و پوستش خیلی صاف شد و پوست قبلش داغون بود 

من خودم چون بینیم مشکل حادی نداره و چون دست رو بهترینم میزاری یا خراب کار یا اصلا تغییر نمیده بینیو.دارم پشیمون میشم 😂😢

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖
بچه ها نظرتون درباره دكتر سجاديان جيه ؟ من چهارشنبه باهاشون وقت مشاوره دارم ولي خيليا ميگن كار خراب ...

سجادیان من مشاوره شدم گوشتی که نباید بره اصلا چون عوض نمیشی واقعا و بینی پر ورم و بزرگ مونده حتا بعد از یک سال 

دکتر معمولی هست کاملا معمولی جز خوبا نیست 

سلطانی فر هم بینی منو قبول نکرد گفت مشکل نداره و دماغ دوستم از استخونی تبدیل شده به گوشتی و تمام رخش زشت 

کوچک زاده گفت عوض نمیشی و گوشتیاشم خوب نبودن استخونیشم جالب نبود 

من خودمم چیز زیادی نمی خوام فقط می خوام نوک بینیم جمع شه همین نه قوز دارم نه افتادگی نه کجی 

نوکش کمی کوچیک شه . اما گویا کار سختی یا جراحای ما بلد نیستن  😁😂

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖
ببين خيليا با ابيانه عمل ميكنن ولي من حودم كلا كارتشو دوس ندارم اكه واقعا دوسش داري برو مطب گردي ش ...

اره فردا با ابیانه نوبت دارم

ولی یه کم خجالتیم امیدوارم مورد عملی اونجا ببینم

ااااا شما بوديد؟؟ همون خانمي كه بيني گوشتي داشتيد و من ميگفتم بينيتون اصلا نيازي نداره ؟  من پ ...

سلام عزیزم‌😍بله خودمم مطب گردیتون رو خوندم سریع شناختم شما رو 😁راستش اونجوری که از احمدی تعریف شنیده بودم نبود خدایی فقط من از بینی اون دخترخانمی که کنار در نشسته بود خوشم ا‌‌ومد بقیه هر کدوم یه ایرادی داشتن ،و اینکه میگن کم ریسکه برای اینه که هر بینی رو قبول نمیکنه و‌کلا دست میزاره رو بینی های راحت 🤕واسه من که از داخل انحراف داره گفت انحراف درست نمیشه و سوراخ های بینی باز نامتقارن شاید بمونه!!!!!!دقیقا مشکلی که من به خاطرش قصد دارم دارم رفع نمیشه👎👎حالا باز باید بگردم ببینم دکتر کاربلدی میتونم پیدا کنم😢🥴

سلام عزیزم‌😍بله خودمم مطب گردیتون رو خوندم سریع شناختم شما رو 😁راستش اونجوری که از احمدی تعریف شنی ...

منم مشکل شما رو دارم فعلا نظرم رو سامی بوده حالا میخام یکی دو تا مطب دیگه هم برم 

دخترم به معجزه ایمان دارم 😔

و اینکه دیشب داخل تلگرام با یکی از بچه ها صحبت میکردم شنیده بودم میخواد با احمدی عمل کنه و رفته بود سی تی و آتلیه ،دیشب گفت رفتم برای وقت عمل همراه با سی تی دکتر تا دید گفت عمل نمیکنم به خاطر همون انحراف ریز طفلی میگفت کلی گریه کردم و خورد تو ذوقم دقیقا موردی که دیشب خودم تو مطب دیدم

سجادیان من مشاوره شدم گوشتی که نباید بره اصلا چون عوض نمیشی واقعا و بینی پر ورم و بزرگ مونده حتا بعد ...

اگر بینیت مشکل نداره عمل نکن اکثر اونایی که بعد عمل ناراضی هستن بخاطر اینه که مشکل خاصی نداشتن فقط میخواستن بینی کوچیک بشه 

انحراف و مشکل تنفسی

کجی 

شکستگی 

افتادگی 

قوز بزرگ 

سر بینی پهن 

نامتقارنی سوراخ ها 

اینا اشکالاتی هست که باید اصلاح بشه اونم درصورتی که خیلی واضح باشه نه اینکه یه قوز کوچیک باشه  در غیر اینصورت 

به هزینه و استراحت و ریسکش نمیارزه  بخصوص اگر بینی خیلی گوشتی و پوست ضخیم باشه 

و اینکه دیشب داخل تلگرام با یکی از بچه ها صحبت میکردم شنیده بودم میخواد با احمدی عمل کنه و رفته بود ...

نادریانم اینطوریه ولی نباید نا امید بشه مطب های دیگه بره با همین هزینه هم دکتر خوب هست یکی رفته بود پیش احمدی قبولش نکرده بود دو باره چند ماه بعد رفته بود با همون سیتی اصلا یادش نبود قبولش کرده بود 😄

2810