2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015375 بازدید | 66527 پست
جدی میگی ؟😑من میخواستم برم پیش ابیانه  چه خراب کاری داشته؟

اره عزيزم

ولي باز خودت تحقيق بكن

مطب گردی => دکتر نادریان و دکتر نوری (صفحه 2773) ، دكتر احمدي ( صفحه ٢٩٤٨ ، 2961) ، دكتر سجاديان و دكتر پريسا اميديان (صفحه ٢٩٥٢)  ، دکتر عامری ( صفحه 2961 )  ، دکتر جهانیان (2967)، دكتر نجات پور (٣٠٩٠) ، دكتر كاميابي (صفحه ٣٠٩٦)  ، جراحی دکتر کامیابی (5شهریور 99)

مطب گردي : دكتر غلامرضا احمدي

خب اول بگم اصلا تو اين الودگيا بيرون نريد كه داغون ميشيد..

من چون ماشين نداشتم از مترو استفاده كردم ، ايستگاه هروي پياده شدم و پياده حدودا ٢٠ دقيقه اي به مطب رسيدم ولي توصيه نميكنم ، بهتراز ايستگاه نوبنياد با قيطريه پياده شيد از اونجا ميتونيد تاكسي بگيريد🙂🙂

وقتي وارد مطب شدم خيلي شلوغ بود ، همه مدل بيني بود از عملي و غير عملي و ترميمي

من  حدودا ٥ تا ٦ مورد بيني عملي ديدم

يه نفر با دكتر ترميم كرده بود، بيني تقريبا نيمه فانتزي و فوق العاده راضي بود

بقيه بيمارا كه از دو ماه عمل كرده تا دو سال بوند  همشون بار اول بود عمل ميكردن و فرق العاده راضي بودن ، تمام بيني ها با هم متفاوت بود ، جاي بخيه ها اصلا مشخص نبود ، هيچكدوم مشكل تنفسي نداشتند ، تنفس صدا دار هم اصلا نبود

فقط يه مورد بيمار اونجا بود كه من خودم نديدمشون ولي يكي از مراجعين گفته بود ناراضي بوده كه بينيش بعد از دو سال بزركتر شده ولي جالب بود اصلا برا مشاوره نموند و پشيمون شد و رفت ...

از بين مراجعين يه خانمي بودند كه سه سال بود تحقيق ميكردند و مطب تمام دكتراي تهران و رفته بودند و از كار احمدي بيشتر راضي بودند ، سه بار اومده بودن و تا ميكفتند تا الان ناراضي نديدن 

سي تي اوردن كه وقت عمل بگيره ولي از بدشانسيش چون مشكل تنفسيش به طور كامل قابل حل نبود دكتر گفت عملت نميكنم تا بدتر نشي و با چشم گريون رفت خونه

به مورد هم بود بيني گوشتي داشت دكتر گفت ٢٠ درصد تغيير ميكني و ترجيح ميدم عملت نكنم هرجا هم بري بگه عوض ميشي دروغ ميگه چون استخون بينيت قابل تغيير نيست

نكته ي قابل توجه ؛:::: اقاي دكتر مثل اينكه چند روزه براي مشاوره ويزيت ميگيرن و هزينشون ٥٠ تومنه

نظر دكتر نسبت به بيني من : اول بگم واقعا مرد با شخصيتي هستند ، من خيلي باهاشون احساس راحتي كردم 

با توجه به اينكه ارتودنسي هم دارم گفت اوكيه و اصلا ربطي نداره چون فكت ثابته ، جالب بود خيلي به بيني من اميدوار بودن كه خوب در مياد و صورتم خيلي زيبا ميشه و تو مراجعه هاي ديگه اين حرف و نزده بودن

عملشون به روش بازه ، و حدودا ده روز هم بايد استراحت كامل كنم و هزينه هم به من ٨٥٠٠ گفتند 

بچه ها دستاي دكتر واقعا لرزش داره ولي من اصلا جاي بخيه ي بيمارارو نديدم و به نظرم واقعا تميز بود جاي بخيه ها

من كه فعلا نظرم نسبت بهشون مثبته ولي نياز به تحقيق بيشتري دارم .

مطب گردی => دکتر نادریان و دکتر نوری (صفحه 2773) ، دكتر احمدي ( صفحه ٢٩٤٨ ، 2961) ، دكتر سجاديان و دكتر پريسا اميديان (صفحه ٢٩٥٢)  ، دکتر عامری ( صفحه 2961 )  ، دکتر جهانیان (2967)، دكتر نجات پور (٣٠٩٠) ، دكتر كاميابي (صفحه ٣٠٩٦)  ، جراحی دکتر کامیابی (5شهریور 99)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان يه چند تا مورد ديگه

يكي از مراجعين پيش دكتر برادران رفته بود ، مثل اينكه خوردن راكوتان جز واجبات عملشه ، بدون اون اصلا بيني و عمل نميكنه ،

يكي ديگه از مراجعين دوستش با دكتر فتح سامي عمز كرده بود و فوق العاده ناراضي بود ميگفت بيني دوستش كاملا كج شده و الان ميخواد دوباره بعد از سه سال ترميم كنه و دكتر اصلا زير بار مسوليت نميرفت 

يكي از مراجعين پيش كوچك زاده برا مشاوره رفته بود ميگفت كارش خيلي خوبه ولي براي استخوني نه گوشتي

بچه ها كسي دكتر لطفي يگانه ميشناسه ؟

يه خانم هستند و تازه كار ولي چند نفر اونجا دربارش صحبت ميكردن كه كارش خوب و بد نيست 

اره عزيزم ولي باز خودت تحقيق بكن

من تو همین تایپیک نظرات خوندم چیزی نیافتم

شانس ندارم دست رو هرکی میزاره یه بدی ازش میاد

راستی درباره احمدی که نوشتن بچه ها تو تایپیکا گفته بودن انگار چون خیلی طبیعی عمل میکنه بعد یه مدت نوک بینی می افته بعد چند سال حاالا 

دیگه مطمئن نیستم خودم

تو همین نی نی سایت خوندم اینو

منم شاهد کل مطب گردیتون بودم امروز فقط اون خانمی که بعد دوسال ناراضی بود رفت پیش دکتر ‌با دو تا سرم شستشو اومد بیرون و رفت🥴راستش دکتر به من گفتن عمل میکنم زیباتر میشه بینیت اما انحرافی که از داخل داره شاید درست نشه و سوراخ های بینی نامتقارن دربیاد بعدشم برام سی تی اسکن نوشت و بعدم آتلیه اما راستش دو دلم با این حرفش برم یا نه!!!!!حالا میخوام پیش دکتر حمیدرضا رجائی برم خیلی تعریفش رو شنیدم و اینکه روزی فقط یه عمل میکنه و برای هر عمل هم چندساعتی وقت میزاره🙃برای لطفی هم ریسک نکن خدایی تازه کاره البته رجائی رنج قیمتش حدود هفده تومنه راااااستی دکتر جهانیان هم خیلی تعریفش رو شنیدم احتمالا پیش اونم برم اونم تو رنج احمدیه تقریبا

دوستان يه چند تا مورد ديگه يكي از مراجعين پيش دكتر برادران رفته بود ، مثل اينكه خوردن راكوتان جز وا ...

ببین بعضیا اصلا نمی دونن بینی خوب یا بد چیه 

من کوچک زاده رفتم بینی کج زیاد دیدم و گوشتیشم جالب نبود زیاد اگه گوشتی هستی نرو 

سامی من بد نشنیده بودم اما تو گزینه هام نبود چون گرون می گیره خیلی 

احمدی گوشتیاش کوچیک شده بودن یا نه ؟

نمی دونم بعضی وقتا میگم برادران حق داره راکوتان میده چون دیگه مجبور نیستی دو سال صبر کنی ورم بره 

اما خب اینکه ژل میزنه و غضروف خود فردو استفاده نمی کنه اینش ایراد 

که البته باید ازش پرسید و دید چی میگه اون وقت تصمیم گرفت 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖
من تو همین تایپیک نظرات خوندم چیزی نیافتم شانس ندارم دست رو هرکی میزاره یه بدی ازش میاد راستی دربا ...

ببين خيليا با ابيانه عمل ميكنن ولي من حودم كلا كارتشو دوس ندارم

اكه واقعا دوسش داري برو مطب گردي

شنيدن كي بود مانند ديدن

ارزش داره دستاش چجوری پس عمل میکنه ‌.ترمیمی میدونی چقد میگیره 

ترميمي هر شخصي و قبول نميكنه

كلا قبول نميكنه ولي من يكي دو نفرو ديدم كه قبول كرد 

ببين كارتش بد نبود

خوابماري زياد نداشت

ولي اين مورداي كوچيك و من تو مطب نادريان هم ديدم

همه دکترا کار خراب هم دارن باید بریم پیش کسی که ریسک کمی داره و اینکه فک نکنیم دماغمون عالی میشه چون دکتر هم انسان و ممکن خطا کنه 

حتا دکترایی که کم ریسکن و کلی ازشون تعریف میشه وقتی میری مطبشون میبنی کج و نا متقارن هم دارم یکی دو تا 

دکترا فقط کارای خوبشونو اینستا میزارن 

فقط و فقط باید بری مطبشون و سه ساعت حداقل بشینی و حتمن نمونه بدون چسب ببینی تا بتونی تصمیم بگیری 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖
2810