2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست

من از کارای پیج دکتر حسنانی خیلی خوشم میاد . ولی رفتم مشاوره گفت تو 40 درصد بهتر میشی به نظرم عمل نکن ویزیتم رو هم پس داد . 

البته گفت اگه بازم بخوای عملت میکنم..

اما به نظرم کارای تو مطبش هم خیلی خوب بود ولی بازم می ترسم

کسی جدیدا پیشش عمل کرده؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من ۴ ماه عمل کردم ترشحات ابکی سفید رنگ و خشک شده داخل بینی دارم کسی میدونه از چیه ؟؟🙏🙏🙏

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
من از کارای پیج دکتر حسنانی خیلی خوشم میاد . ولی رفتم مشاوره گفت تو 40 درصد بهتر میشی به نظرم عمل نک ...

شیوا عمل کرده اینجا خیلی هم خوب شده 

اما چه دکتر با انصافی که ویزتتو پس داده نادریان یاد بگیره 

دخترم به معجزه ایمان دارم 😔
سلام من الان ۵ماهه عمل کردم ولی اصلا انگار عمل نکردم بینیم سرجاش مونده افتادگی داره ارومیه عمل کردم ...

اگه گوشتی بودی که ورم 

کورتون زدی یا نه ؟

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖
من از کارای پیج دکتر حسنانی خیلی خوشم میاد . ولی رفتم مشاوره گفت تو 40 درصد بهتر میشی به نظرم عمل نک ...

40 درصد که خوبه اگه گوشتی باشی 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖
این عکس که درصد نوشته نفهمیدم منظورش چیه یعنی ۵۰ درصد ریسک داره یا ۵۰‌ درصد خوب میشه

يعني تا ٥٠ درصد ممكنه خوب در بياد

فقط ٥٠ درصد رضايت دارن

تو توضيحاتش نوشته

مطب گردی => دکتر نادریان و دکتر نوری (صفحه 2773) ، دكتر احمدي ( صفحه ٢٩٤٨ ، 2961) ، دكتر سجاديان و دكتر پريسا اميديان (صفحه ٢٩٥٢)  ، دکتر عامری ( صفحه 2961 )  ، دکتر جهانیان (2967)، دكتر نجات پور (٣٠٩٠) ، دكتر كاميابي (صفحه ٣٠٩٦)  ، جراحی دکتر کامیابی (5شهریور 99)
سلام بچه ها من دیروز عمل کردم ولی حس میکنم بینیم خیلی سربالاس ب دکتر گفته بودم نیمه فانتزی میخام بنظ ...

اره میاد اگه گوشی باشی که حتمن میاد 

اینا کارای رسول پناه این عکسو خودش گذاشته واسه نظر سنجی 

بینیا خوبو تمیزن !!!!

من نرفتم هنوز مشاوره 

کسی رفته مشاوره یا عمل کرده ؟؟؟؟؟

سلام دوستان کسی تجربه عمل با دکتر سامی یا دکتر سلطانی فر داره؟ممنون میشم جواب بدین

پیش سلطانی فر اصلا نرو 

سه تا از همکارهای من‌پیشش عمل کردم 

یکیش سوراخای بینیش تابه تا شد 

دوتاشون هر دو بینی های گنده در اومده بود فقط یه کم نوکش بالا بود تو تمام رخ خیلی زشت بود 

ویکیشون کج بود

و اینکه من مطبش رفتم همه دماغا عین هم گنده فقط با سر بالا

پیش سلطانی فر اصلا نرو  سه تا از همکارهای من‌پیشش عمل کردم  یکیش سوراخای بینیش تابه تا ش ...

مرسی ک گفتی، من بینیم کم کاره فقط نیم رخم یه کوچولو قوز داره حالا موندم پیش کی عمل کنم🙄🙄

2810