در صورت نیاز هر گونه سوال خود را با آیدی تلگگگرام:manip30 در میان بگذارید
پست دوم مربوط یه قوانین تاپیک
پست سوم مربوط به اطلاعات تاپیک هست
با تشکر از همراهیتون
manip30
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید
بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام
telegam ID:manip30
اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام
موفق باشید
ممنونم اره خیلی سرم شلوغ بود و هست وقت نمیکردم تو گروه باشم از طرفی تعداد پیاما هم خی ...
چه جالب.... منم بینیم قوز داشت و این مشکلی که میگید منم دارم.... یعنی طرف راست تیغه بینیم خالیه تقریبا یا اینجوری حس میکنم تیغه سمت چپ استخوانش برآمده تره....
فعلا زدم به رگه بیخیالی
وقتی کسی هدفی را غیر از آنچه همه دارند دنبال کند میگویند :یا خداست یا شیطان
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤 اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../ درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /
عه عزیزم شما با دکتر احمدی عمل کردید؟ چند وقته؟ راضی هستید؟ من دیروز مطب دکتر بودم. گفت صد در ...
بله ۱۶ روزه.
الان خیلی ورم داره و زمان مناسبش نیست ک بگم راضیم یا نه، نتیجه حداقل ۶ ماهگی معلوم میشه.
ولی فعلا چیز بدی توی تنفس و ظاهر بینیم نمیبینم و اوکیه انگار همه چیز.
در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤 اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../ درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /
ان شاالله همیشه از کار دکتر و عمل بینیتون راضی باشید. هم از نظر زیبایی هم تنفس
انشاالله ممنون عزیزم❤
امیدوارم شماهم عملتون با هر کی باشه عالی پیش بره🌹🌹