2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015436 بازدید | 66527 پست
ممنونم  اره خیلی سرم شلوغ بود و هست  وقت نمیکردم تو گروه باشم از طرفی تعداد پیاما هم خی ...

چه جالب.... منم بینیم قوز داشت و این مشکلی که میگید منم دارم.... یعنی طرف راست تیغه بینیم خالیه تقریبا یا اینجوری حس میکنم     تیغه سمت چپ استخوانش برآمده تره.... 

فعلا زدم به رگه بیخیالی   

وقتی کسی هدفی را غیر از آنچه همه دارند دنبال کند می‌گویند :یا خداست   یا شیطان   
بچه ها توروخداهرکی تجربه داره کمک کنه من17روزه بینیو عمل کردم بینیم بزرگ بود هم پره هاش هم قوز ...

هووووو عزیزم 17 روز ک خیلی کمه برا نتیجه 

صبر داشته باش تا حداقل 9 ماه نباید قضاوت کنی 

یکی یه بشکونت بگیره تا سه ماه درد میکنه این دماغ بیچاره رو که کلا عوض کردن 

وقتی کسی هدفی را غیر از آنچه همه دارند دنبال کند می‌گویند :یا خداست   یا شیطان   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم شما عمل کردی ؟ 

بله عمل کردم.

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /
بله عمل کردم.

عه عزیزم شما با دکتر احمدی عمل کردید؟ چند وقته؟ راضی هستید؟ 

من دیروز مطب دکتر بودم. گفت صد درصد بینیت خوب میشه. رفتم عکس گرفتم که شنبه روی عکس بهم توضیح بده ولی یه کم هنوز دودلم  

عه عزیزم شما با دکتر احمدی عمل کردید؟ چند وقته؟ راضی هستید؟  من دیروز مطب دکتر بودم. گفت صد در ...

بله ۱۶ روزه.

الان خیلی ورم داره و زمان مناسبش نیست ک بگم راضیم یا نه، نتیجه حداقل ۶ ماهگی معلوم میشه.

ولی فعلا چیز بدی توی تنفس و ظاهر بینیم نمیبینم و اوکیه انگار همه چیز.

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /
ان شاالله همیشه از کار دکتر و عمل بینیتون راضی باشید. هم از نظر زیبایی هم تنفس    

انشاالله ممنون عزیزم❤

امیدوارم شماهم عملتون با هر کی باشه عالی پیش بره🌹🌹

بچه ها توروخداهرکی تجربه داره کمک کنه من17روزه بینیو عمل کردم بینیم بزرگ بود هم پره هاش هم قوز ...

مبارکت باشه دوست عزززیز.واسم سوال پیش اومده چرا دکترت اسپیلینت داخلی رو یک ماه نگه میداره؟واسه شما اینجوره یا کلا روشش اینطوریه؟اذیتت نمیکنه؟

مبارکت باشه دوست عزززیز.واسم سوال پیش اومده چرا دکترت اسپیلینت داخلی رو یک ماه نگه میداره؟واسه شما ا ...

ن عزیزم اذیت نمیکنه شاید یکی دودرصد

نمیدونم شنیدم بقیه دکترازودتر درمیارن برامن اصلا زیر یک ماه قبول نمیکنه دربیاره

درضمن ممنون انشالله قسمت خودت بشه البته ازون دماغای خوشگل ن مث من گنده

2810