2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست
سلام بچه ها یه مشکلی پیش اومده خیلی خیلی محتاج دعاتون هستم. 🌷

شايلين جان خيلي نگرانت شدم خيلي برات دعا ميكنم زيمدوارم زودتر مشكلت برطرف شه

مطب گردي دكتر برادران (ص ٢٩٠٧) دكتر احمدي (ص ٢٩٠٨)
عزیزم شما الان راضی هستید از عملتون؟

سلام تا الان از فرم بينيم راضي هستم سايزش كوچيكتر شده و جمع و جورتر.  ولي بايد صبر كنم ورم بخوابه تا نتيجه نهايي رو بهتون بگم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کلیه ش دچار مشکل شده 😢 پروتیین دفع میکنه. الانم کورتون میدیم بهش 

اي خدا واقعا نميدونم چي بگم خيلي ناراحت شدم. دعا ميكنم هرچه زودتر خوب شه

سلام دوستان عزیز، لطفا اگه کسی اطلاعاتی از دکتر امیر حسین محمدی مفرد داره یا مطبش رفته ویا اینکه نمو ...

خواهشا اگه کسی از دکتر امیر حسین محمدی مفرد اطلاعی داره یا با ايشون عمل کرده تجربه اش رو به اشتراک بزاره، بسیار سپاس گزارم

سلام بچه ها یه مشکلی پیش اومده خیلی خیلی محتاج دعاتون هستم. 🌷

عزیزم من تایپک خاموش بودم و تازه عضو شدم، مطالب شما خیلی دید من رو نسبت به جراحی بینی بازتر کرد، امیدوارم مشکلتون هرچی که هست بر طرف بشه

کلیه ش دچار مشکل شده 😢 پروتیین دفع میکنه. الانم کورتون میدیم بهش 

عزیز دل اگر تهرانی حتما دخترتو یه سر ببر پیش دکتر هومن اسم کوچیکشونو نمی دونم ولی خانم هستن و متخصص کلیه قبلا بیمارستان علی اصغر هم بودن و سمت میدون نور مطبشون بود.ان شاالله که بهبودی کامل حاصل بشه نگران نباش توکل به خدا

ان شاالله که مشکل به سادگی رفع بشه. بچه ها منم یه گره ی کوچولویی دارم برای باز شدنش منم دعا کنید لط ...

دوست عزیز امیدوارم مشکلتون حل بشه🙏

میشه ازتون خواهش کنم پیج اینستا دکتر امیرحسین محمدی مفرد رو نگاه کنین و نظرتون رو بگین، اکثر پست ها به صورت فیلم هست. ممنون

شایلین جان و امین جان امیدوارم مشکلتون هرچی سریع تر حل باشه و خدا اونجوری که خودش میدونه کمکتون کنه

مطب گردی => دکتر نادریان و دکتر نوری (صفحه 2773) ، دكتر احمدي ( صفحه ٢٩٤٨ ، 2961) ، دكتر سجاديان و دكتر پريسا اميديان (صفحه ٢٩٥٢)  ، دکتر عامری ( صفحه 2961 )  ، دکتر جهانیان (2967)، دكتر نجات پور (٣٠٩٠) ، دكتر كاميابي (صفحه ٣٠٩٦)  ، جراحی دکتر کامیابی (5شهریور 99)

بچه ها کسی تا حالا از دکتر کمال هادی و  هومن فرهنگ چیزی شنیده ؟؟؟

یعنی من کل تاپیکای ترمیمی و خوندم ولی از دکتر هادی چیزی نشنیدم 

از دکتر فرهنگ هم یادم نمیاد ناراضی داشته یا نه ؟ اگه کسی اطلاعاتی داشت کمکم کنه ممنونش میشم

مطب گردی => دکتر نادریان و دکتر نوری (صفحه 2773) ، دكتر احمدي ( صفحه ٢٩٤٨ ، 2961) ، دكتر سجاديان و دكتر پريسا اميديان (صفحه ٢٩٥٢)  ، دکتر عامری ( صفحه 2961 )  ، دکتر جهانیان (2967)، دكتر نجات پور (٣٠٩٠) ، دكتر كاميابي (صفحه ٣٠٩٦)  ، جراحی دکتر کامیابی (5شهریور 99)
ان شاالله که مشکل به سادگی رفع بشه. بچه ها منم یه گره ی کوچولویی دارم برای باز شدنش منم دعا کنید لط ...

امين جان حتما حتما برات دعا ميكنم. براي شايلين هم همينطور. خدا مشكل شايلين رو برطرف كنه و گره از كار شما باز كنه. 

دوست عزیز امیدوارم مشکلتون حل بشه🙏 میشه ازتون خواهش کنم پیج اینستا دکتر امیرحسین محمدی مفرد رو نگا ...

دوست عزیز رفتم و سریع یه نگاه به پیجش انداختم اولا با سلیقه ی من که جور نیست ولی یه موردی هم توجه ام جلب کرد نمای روبرو از فاصله ی زیاد فیلم گرفته شده و به شدت از فیل تر استفاده کردن طوری که یه حالت محوی پیدا کردن اگر تهرانید اصلا به عکس فیلم بسنده نکنید حتما برید مطبشون واز نزدیک کاراشون رو ببینید امیدوارم بهترین انتخاب رو داشته باشید😊😊😊😊

2810