2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015384 بازدید | 66527 پست

اینا کارای محسنیان هست 

به نظر خیلی خوبن من مطب می خوام برم اخر ماه

اگه همین جوری تمیز دربیاره و فتوشاپ نباشه گزینه خوبی هست  

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کار سامی واقعا خوبه و شیکه  ولی حیف که هزینش برای من واقعا بالاست  تبریک میگم بابت انتخاب ...

من البته هنوز انتخاب نکردم، فقط حذف نکردم😁 دیدم پایین تر گفتین منظورتون همون سامان هست، نمونه دیدین یا اطلاعات دیگه ای دارین به من کمک کنه؟

دکتر شیروانی 2858 دکتر مجلسی ۲۸۸۰ دکتر صفوی ۲۹۰۱🥰 دکتر نادریان ۲۹۰۱ دکتر قیصری ۲۸۸۷ و ۲۸۸۸ 🥰دکتر احمدی ۲۹۱۸ دکتر سامان ۲۹۳۰🥰
روی بینی هم میشه بزنیم؟وقتی سفیده خشک شد و خواستیم برداریم پوست بینی کشیده نمیشه؟من بعده جراحیم صورت ...

بله روی بینی که چربتر از پوست صورته حتما بزن.نه نگران نباش پوست بینی کشیده نمیشه کهههه.مثل چسب بینی نیست که بچسبه و سخت کنده شه.وقتی سفیده و فقططط بزار کاملاااا دستمال خشک خشک شد برش دار بعد دو سه بار استفاده خودت تاثیرشو میبینی صورتت سفیدتر میشه جای جوشات کمرنگ تر و از بین میره جوش های سرسیاه بینی که باعث چربی بینی میشه به دستمال میچسبه و برداشته میشه.اما حتما باید هفت الی  ده روز بینش فاصله بندازی بعد مجدد استفاده کنی

راستی داروی بیهوشی و کورتون روی کبد تاثیرمنفی داره تونستی صبح ها کاسنی و شاتره قاطی کن بخور یه ماه تا کبدت کاملا پاک شه

شما همدانی هستین؟شما از بهنودکاره خراب دیدین؟دکتر خوب تو همدان میشناسین؟شوبیری چی من ازش نمونه ندیدم ...

راستشو بخوای تعریف شبیری هم نشنیدم گویا جراح عمومی هم هست من اطرافیان یا جنایی یا روزی طلب عمل کردن 

شما با کی عمل کردی در نهایت ؟  بینیت چه مدل بود ؟  راضی هستی؟

عزیزم من عمل نکردم. درست زمانی که تصمیم نهاییمو گرفته بودم که با برادران عمل کنم یهو دچار بحران شدم و زدم زیرش 😁😁 و بعد از شاید حدود یکی دو هفته برای دخترم مشکلی پیش اومد و بیمارستان بستری شد که کلا از خط جراحی بینی خارج شدم. درمان دخترم یکسالی وقت میبره و این منو از حال و حوصله خارج کرد.😒😒😒 

مطب گردی 
عزیزم من عمل نکردم. درست زمانی که تصمیم نهاییمو گرفته بودم که با برادران عمل کنم یهو دچار بحران شدم ...

ان.شا الله خوب بشه زودتر 

ببخشید شما مطبش رفتین؟ 

بله من چندین بار مطبش رفتم زمانی که تهران ساکن بودم واقعا دلم میخواست باایشون عمل کنم چون دنبال دکتر باتجربه بودم که تنفس بعد عمل نزنه خراب کنه و بینی طبیعی کنه اما شرایط جوری شد که دوسال باید ازتهران میرفتم اینطور شد که باپزشک دیگه ای عمل کردم

بله من چندین بار مطبش رفتم زمانی که تهران ساکن بودم واقعا دلم میخواست باایشون عمل کنم چون دنبال دکتر ...

الناز جون شما خودت از احمدی نمونه دیدی؟

بنظرت طبیعیه ترو تمیزه؟

مطب گردی ها  دکتر بنیادی و نادریان صفحه ۲۹۰۰ دکتر تقوی یحیوی رجایی غلامر ضا احمدی قارونی  سامی  ۲۹۰۲      دکتر برزنجی ابیانه ۲۹۰۳        
الناز جون شما خودت از احمدی نمونه دیدی؟ بنظرت طبیعیه ترو تمیزه؟

اره تو مطب بری  شلوغه و منشی هم نداره راحت  کلی بیمارمیبینی .من ناراضی ندیدم از دکتر راستش.بهتره بازم حضوری بری

2810