2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست
من خودمم طرفدار طبیعیم ولی طبیعیه شیک ...به نظرم کار احمدی اصلا شیک نبود تازه بچه های همین تاپیکم می ...

نیکو جون دکتر احمدی دستش میلرزه ولی هیچ تاثیری روی جای بخیه نداره.

من باددقت محل برش دو تا بیمارش که کنارم بودن رو نگاه کردم.

مطب گردی ها  دکتر بنیادی و نادریان صفحه ۲۹۰۰ دکتر تقوی یحیوی رجایی غلامر ضا احمدی قارونی  سامی  ۲۹۰۲      دکتر برزنجی ابیانه ۲۹۰۳        

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نیکو جون دکتر احمدی دستش میلرزه ولی هیچ تاثیری روی جای بخیه نداره. من باددقت محل برش دو تا بیمارش ک ...

شایدم اینطور باشه چون این موردی و که گفتم و خودم از نزدیک ندیدم گفته ی بچه هارو نقل کردم 

برای لرزش و تمرکز دارو هست که پزشکا اگه لازم باشه قبل عمل مصرف میکنن

به هر حال من رو دکتر خاصی تعصب ندارم اما اینجاییم تا حسنا و ایرادایی که میدونیم راجع به پزشکا رو با هم بررسی کنیم 

به هر حال من رو دکتر خاصی تعصب ندارم اما اینجاییم تا حسنا و ایرادایی که میدونیم راجع به پزشکا رو با ...

والله منم مثل شما اینجا بی طرفم.دیدم حرف لرزش اومد گفتم قرص هست همین🙃

در مورد دکتر مفرد کسی چیزی میدونه ؟

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖

سلام دوستان 

ی سوال کلی..

بعد از عمل دلیل اینکه بعضیا موقع خنده پره های بینیشون باز میشه و بینی پهن میشه و بعضیا اینجوری نمیشه چیه؟

ربطی ب مدل طبیعی یا فانتزی داره؟

حالا که مُد شده ...!!کاربر سال 92 هستم..   

خانمااااا که جراحی کردین یه چیزی یادم افتاد البته ربطی به بینی نداره😀زمانی که از حمام میاید و چسب روی بینیتون نیست اینکارو انجام بدین

وقتی گرمی و اناناس و ...زیاد میخورید صورتتون جوش میزنه بینی و پوست شما به خاطر چسب و خیلی موارد دیگر جوش های سرسیاه بزنه 

البته ممکنه داروی بیهوشی طوری عمل کنه که جوش های قرمززز بزنید و جاش بمونه و ...

👌هفته ای یکباااار بیشتر نه، سفیده تخم مرغ خووووب هم بزنید تا کف کنه بعد بزنید به کل صورت به جزززز دورچشم...روی همین لایه که زدید تا خشک نشده دستمال کاغذی بچسبونین .خب حالا بزارید خشک شه

مجدد یه لایه سفیده روی همین دستمال که خشک شده بزنید.صبرکنید تا ۱۵دقیقه خشک شه.فقطططط اینکه اصلا نباید بخندید یا حرففف بزنید چون خاصیت لیفتینگ داره و باعث سفتی پوست میشه اگه حرف بزنید تاثیرمنفی داره

بعد یه ربع از پایین صورت به سمت بالا دستمال بکنید توی نور نگاه کنید متوجه تمام کثیفی های صورت و جوش های سرسیاه که داخل دستمال میاد میشین.جای جوش ها هم خیلیی کم میکنه و به مرور زمان چندبار انجام شه جای جوش روی صورت نمیمونه و صورت میشه سفید🙃

خانمااااا که جراحی کردین یه چیزی یادم افتاد البته ربطی به بینی نداره😀زمانی که از حمام میاید و چسب ر ...

روی بینی هم میشه بزنیم؟وقتی سفیده خشک شد و خواستیم برداریم پوست بینی کشیده نمیشه؟من بعده جراحیم صورتم پره جوشه و جاشون مونده درصورتی که قبلا اینطور نبودم

2810