2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015387 بازدید | 66527 پست
اره محبی جوری تیغرو صاف می کنه انگار طرف فقط نوک دماغ داره و استخون نداره بینیش  شاهین صحرایی ...

ببین من خودم وسواسیم به نظرم مطب کوچک زاده برو چون من یه نمونه گوشتی ازش دیدم خیلی عالی شده بود بعد از شش ماه ضرر نداره برو بشین ویزیت شو یا کاراشو ببین به نظرم بعضی گوشتیارو خوب جمع کرده بود

ببین من خودم وسواسیم به نظرم مطب کوچک زاده برو چون من یه نمونه گوشتی ازش دیدم خیلی عالی شده بود بعد ...

باشه 

خودت گوشتی یا استخونی؟

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از نمونه های رسول پناه خوشم نیومد  با احمدی عمل میکنم بی حرف بیش🥰

از چی رسول پناه خوشت نیومد ؟ 

تو عکسا که خوب کوچیک کرده 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖

یه تاپیک جراحی بینی شماره چهار هم بزاریم والا خوب میشه 

بچه ها من دهنم صاف شد دست رو هر کی میزارم یه ایرادی از توش در میاد  پیش کی برم     ...

با بودجه نه تومن غلامرضااحمدی هم یسر بزن

دکتریه که زیبایی فدای تنفس نمیکنه و بینی طبیعی درمیاره دوره بینی های فانتزی و نیما فانتزی تا دو سال دیگه کلا تموم میشه جهان داره رو به طبیعی بودن میره جز ایران😐

باشه  خودت گوشتی یا استخونی؟

من استخونی غضروفیم بچه ها به نظرم به پستای اینستاگرام جراح اکتفا نکنید هیچ جراحی نمیاد کار بدشو بذاره تو پیجش تازه یه عدشونم خرابکاری دارن ..الان راجع به محبی آدم عکسای اینستاگرامشو میبینه دلش ضعف میره انقد قشنگه ولی وقتی تو واقعیت میبینی اون شکلی نیست حتما برید مطب ببینید

من استخونی غضروفیم بچه ها به نظرم به پستای اینستاگرام جراح اکتفا نکنید هیچ جراحی نمیاد کار بدشو بذار ...

اینستا که همش فتوشاپ 

الان دکتر محسنیان من مطب نرفتم اما برو ببین صفشو 

بینیاش خیلی دیگه شیکن 

با بودجه نه تومن غلامرضااحمدی هم یسر بزن دکتریه که زیبایی فدای تنفس نمیکنه و بینی طبیعی درمیاره دور ...

دستت درد نکنه اتفاقا منم طبیعی میخوام و تنفس خیلی برام مهمه 

شما خودتون از ایشون تجربه دارید؟

بچه ها من تهران نیستم ولی چند نفر ناراضی از سلطانی فر تو همین سایت دیدم 

وقتی کسی هدفی را غیر از آنچه همه دارند دنبال کند می‌گویند :یا خداست   یا شیطان   

من برام خیلی مهم بود که بینی ام طبیعی بشه فرمش بعد از عمب و بینی ام گوشتی بود. کلی تحقیق کردم و اخرم پیش دکتر لیلا ملکی جراحی بینی انجام دادم. خودم که خیلی راضیم از فرم بینی ام و تنفسمم خیلی بهتر شدهو قبل از عملم خیلی اذیت می شدم . http://drleilamaleki.com/

دستت درد نکنه اتفاقا منم طبیعی میخوام و تنفس خیلی برام مهمه  شما خودتون از ایشون تجربه دارید؟

من چندبار مطبش رفتم اما عمل نکردم پیشش .افرادی هم میشناسم که باهاش عمل کردن و راضین

من چندبار مطبش رفتم اما عمل نکردم پیشش .افرادی هم میشناسم که باهاش عمل کردن و راضین

من خودمم طرفدار طبیعیم ولی طبیعیه شیک ...به نظرم کار احمدی اصلا شیک نبود تازه بچه های همین تاپیکم میگفتن که دستش میلرزه چون سنش بالاست یه مطلب دیگه ام اینه که من پیشش ویزیت شدم و به من گفت صد در صد انحرافتو اط بین میبرم در صورتی که پیش دوتا جراح دیگه ویزیت شدم گفتن هفتاد الی هشتاد درصد از بین میره  به نظرم برای عمل به این مهمی نباید چونه بزنی سر ۲..۳ تومن چون واقعا مهمه 

2810