2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015407 بازدید | 66527 پست
عزیزم من اگه فرصت بشه بیام تهران،مطب عامری رو میرم و دکتر احمدی و ابیانه و سامی رو هم دوباره برم بیم ...

ابیانه و سجادیان رفتم به درد گوشتی نمی خوره 

سجادیان که واسه استخونیم خوب نیست در حد رفع اشکال جزیی کاراش 

سامی هم زیاد کوچیک نمی کنه و هزینش بالاس نمی ارزه 

عامری هم کوچیک نمی کنه زیاد اما باز از بنیادی و قارونی و ابیانه بیشتر کوچیک میکنه 

اگه گوشتی بینیت برو گوشتی کار ببین اینایی که گفتی همه استخونی کارن 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖
نه من ابیانه نرفتم هنوز. ۴ شهریور وقت دارم باهاش. ولی خوب عکسایی که جسته گریخته اینجا دیدم یا تو پیج ...

شما با کی عمل کردی در نهایت ؟ 

بینیت چه مدل بود ؟ 

راضی هستی؟

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام  دوستان عززیز  خدا قوت شایلین جان .راستش خیلی توشحال شدم ولگرم که نطرتون مثبت .من هن ...

شما با کی عمل کردی در نهایت ؟ 

راضی هستی ؟

شماعمل کردی یا هنوز دنبال دکتری ؟  کاربر شایلینم گوشتی بود با کی عمل کرد بالاخره ؟  ماما ...

من که هنوز دنبال دکترم🤔😐😊برای گوشتی شما کدوم دکترها رو پیشنهاد میدید؟

شایلین عزیز که نگفتن با کی عمل کردنو بینیشون استخوانی کم کار بود.

مامان کمیل عزیز هم با برادران عمل کردن و راضی هستن.

مطب گردی ها  دکتر بنیادی و نادریان صفحه ۲۹۰۰ دکتر تقوی یحیوی رجایی غلامر ضا احمدی قارونی  سامی  ۲۹۰۲      دکتر برزنجی ابیانه ۲۹۰۳        

سامی که میگن کار گوشتیش خوبه نظرات خیلی متفاوته 

ولی از بین دکترایی که گفتید احمدی خیلی طرفدار داره من هنوز نرفتم مطبش من بینیم استخوانی پر کاره 

سامی و احمدی از گزینه های باقی مانده من هستن دیگه گزینه ای اضافه نمیکنم شاید بردارانم سر بزنم کارای جدید پیجش داره به شدت ضعیف میشه تو ذهنم 

دخترم به معجزه ایمان دارم 😔
من که هنوز دنبال دکترم🤔😐😊برای گوشتی شما کدوم دکترها رو پیشنهاد میدید؟ شایلین عزیز که نگفتن با کی ...

ببین گوشتی طبیعی که خیلیم گنده درنیاد تو قدیمیا 

میلانی عامری رجایی و نوری و ابیانه

اگه کم تجربه بخوای یه دکترو  من می بینم کاراش خوبه 

حسبن رسول پناه اما باید برم مطبش نرفتم هنوز 

دو نفرم گویا گوشتی بودن رفتن باهاش و راضی بودن فعلا 

من ۲۰ ابان ماه با دکتر برادران عمل کردم فعلا هیچ نطری نمیتونم بدم .خیلی زوده .ببینم چی پیش میاد

باشه پس خبر بده

چه قد شد هزینت ؟ 😘😘😘😘

حتما .۱۳ تومن

چه قد طول کشید بهت نوبت بده ؟ 

زود نوبت میده یا دیر ؟

و اینکه بیعانه چه قد می گیره ؟

من دو ماهه عمل کردم . تقریبا ورم بینیم خوابیده فقط کمی بالای لبم متورم هست-بچه ها حس میکنم بالای تیغه بینی م یه استخوان برجسته هست البته ظاهرش معلوم نیست با لمس کردن میفهمم- کسی تجربه ای داره ببینم خوب میشه یا یدتر میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نگرانم-از فرم بینی هم راضی هستم

چه قد طول کشید بهت نوبت بده ؟  زود نوبت میده یا دیر ؟ و اینکه بیعانه چه قد می گیره ؟

مال من یک هفته بعد نوبت خالی داشت  یک میلیون بیعانه میگیره واگر منصرف بشی پول پس نمیدن

کلا اونایی که بینی عمل کردن ایا شنیدین که دکتر بگه اگه بعد از عمل بینی خوب ماساژ داده نشه تورم و مخاط اضافه تبدیل به استخوان میشه-اخه من خیلی درد داشتم نمیذاشتم دکتر درست ماساژ بده- دو دستی میوفتاد رو بینیم احساس میکردم الان میشکنه- کسی تجربه داره؟ حتما باید بینی ماساژداده بشه؟؟؟

2810