2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015387 بازدید | 66527 پست

دکتر معتمد الشریعتی که افتضاحه یه دکتر ترسو و بیش از اندازه ریسک ناپذیر من بلفارو عمل کرده بودم و خراب شده بود رفتم پیشش برای مشاوره گفت تو این کارو کردی درستم نمیشه منم درستش نمیکنم هیچ کس دیگه ایم نمیتونه من که نتونم، ندار کسی دست بزنه زندگیت خراب شد قیافت افتضاح شد اصلا مردی رفت، من تا قبلش روحیم خوب بود اینو که شنیدم داغون شدم بعدش چندین میلیون اون زمان خرج کردم رفتم تهران پیش یه دکتر فوق تخصص پلک و خیلی ساده و سرپایی حل شد، واقعا پزشکای محترم اگه خودشون نمیتونن فکر نکنن بقیه هم مثل خودشون ناتوانن 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها تا چندروز بعد عمل میتونم غذاهای معمولی ک ادویه داره بخورم؟الان ۸ روز گذشته از عملم

برا خوب کردنِ حالِ آدمها حتما نباید دکتر باشی...یذره "مهربون" باشی کافیه...

بچه ها شما واقعا تا روز برداشتن اسپیلنت موهاتونو نشستین؟؟خیلی سخته من موهام خیلی چرب شده

برا خوب کردنِ حالِ آدمها حتما نباید دکتر باشی...یذره "مهربون" باشی کافیه...

سلام سلام

من دو هفته پيش اومدم ايران و بالاخره عمل كردم. كلا سه نفر توي ليستم بودن: برادران احمدي و سامي

نتونستم مطب سامي وقت بگيرم فقط تونستم برم مطب برادران و سامي

مطب گردي دكتر برادران (ص ٢٩٠٧) دكتر احمدي (ص ٢٩٠٨)

شرح مطب گردي دكتر نيما سادات برادران:

با مطب تماس گرفتم گفتن دكتر اين هفته وقت نداره منم گفتم از كانادا اومدم و خواهرم جاي من ويزيت شده گفتن باشه همين امروز بيا. سه شنبه ساعت ٤:٣٠ رفتم مطب و ساعت ٦:٣٠ اومدم بيرون

وقتي رفتم داخل دو نفر فقط بودن كه اونا هم واسه مشاوره اومده بودن. صبر كردم به منشي گفتم من ميشينم بعدا ميرم داخل. يك نمونه سه ماهه بدون چسب ديدم كه اول فكر كردم بيني قبليشون استخوني بوده ولي وقتي عكس قبل عملو ديدم فهميدم بيني كوشتي بوده با قوز كه بيني رو خيلي خوب دراورده بود ورم هم كم داشت. يك نمونه يك هفته اي ديدم كه از دوستان خودم بودن بينيشون ورم داشت كل صورت  هم ورم داشت سوراخا قرينه بود و نوك بيني گرد بود در كل چون يك هفته بود عمل كرده بودن نميشد نتيجه اي گرفت. دوتا نمونه با چسب ديدم هردو در يك روز عمل كرده بودن و فاميل بودن. بهم گفتم برادران خانومشم عمل كرده هفته پيش عكسشم نشونم دادن. 

يكيشون هنوز ورم داشت و كبودي زير چشم ولي بيني ريزه ميزه و جمع و جور بود و دوستش بينيش ورمش كم بود و كبودي نداشت هردو راضي بودن. نفر دوم بيني قبل عملش هم خوب بود و كم كار. نفر اول بينيش پركارتر بود.  

يك نمونه يك ساله ديدم كه بيني كوچولويي داشتن ولي كلوملا داخل بود يعني هم سطح پره ها هم نبود كه من خوشم نيومد 

نمونه بعدي يك نفر ديگه هم ديدم كه دو روز قبل عمل كرده بود ورم و كبودي زيادي داشت چشماش درست باز نميشذ. 

يك نمونه اي ديگه ديدم كه به نظرم اومد همون مشكل كلوملا رو داشتن. 

در كل همه بينيا كوچولو و خوش فرم بودن هيچ كدوم مشكل پروجكشن نداشتن 

بعدش رفتم تو مطب دكتر رو ديدم ايشون به دستگاه كردم تو بينيم گفتن غضروفاي بينيت خوبه و دكتر قبلي خرابشون نكرده. سوراخاي بينيمو گفتن كوچيكتر نميكنن وگرنه سوراخا خطي ميشه. پروجكشن رو گفتن كم ميكنن. تو ايينه بهم نشون دادن كه چيكارا ميكنن. بعدش گفتن خوب كي ميخواي بياي عمل! من اصلا مطمين نبودم با ايشون ميخوام عمل كنم يا نه. گفتن ما همه وقتامون پر هست ولي براي كسايي كه از خارج ميان وقت ميذاريم گفتن دوشنبه بيا گفتم زمان بيشتري ميخوام گفتن جمعه بيا. من دودل بودم گفتم فعلا بايد فكر كنم  دكترهم با برادرشون كه منشيشون هست تماس گرفتن و شهرياز اومد داخل بهشون گفتن براي جمعه وقت بذار براي ايشون تا تصميم بگيرن. شهريار هم گفت نه نميشه الان چند نفر از شهرستان اومدن ميخوان قطعي وقت بگيرن ! دكتر گفت نه شما بذار ايشون تا امشب خبر ميدن شهريار هم كفت نه امشب ديره! منم گفتم به من دو ساعت وقت بديد تا تصميم بگيرم خبر ميدم. اينجا بود كه حس بدي گرفتم و كلا يه مقدار شهريار رفت روي مخ من . رفتم خونه سريع پيام  دادم كه نميام واسه عمل.

مطب گردي دكتر برادران (ص ٢٩٠٧) دكتر احمدي (ص ٢٩٠٨)
سلام سلام من دو هفته پيش اومدم ايران و بالاخره عمل كردم. كلا سه نفر توي ليستم بودن: برادران احمدي و ...

نوشين جان مباركه عزيزم...   

فعلا يك كتاب يا فيلم خوب پيدا كن حوصلت سر نره   

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   

مطب گردي دكتر احمدي:

١٨ابان ٩٨

امروز براي بار پنجمه كه ميرم مطب دكتر احمدي

اكثر بچه ها جريان منو با احمدي ميدونن.

وارد كه شدم يه دختر خانمي با بينيه يك ماهه بود قبلا بينيش گوشتي بود عكس قبلشم ديدم

چسب داشت اما خوب جمع كرده بود فرمشم خوب بود اما خيلي ورم داشت

اونجا يه نمونه از محمد ابراهيمي ديدم كه با دوستش اومده بود خيلي خوشگل بود ولي استخواني بود مشكلي نداشت فقط با دوستش اومده بود كه دوسش پيش احمدي مشاوره بره

مطب خلوت بود ديگه نمونه نديدم زود نوبتم شد رفتم تو بعدش كه رفتم سي تي اسكن گرفتم برگشتم مطب نمونه بود (هزينه سي تي تو مركز كوثر گلستان چهارم با بيمه نيروهاي مسلح شد٤١هزار)

يه نمونه يكماهه بود قبلش خيلي بزرگ بود والان پر از ورم پره ها بشدت ورم كرده بود و سوراخا خطي بود نسبت به قبلش خيلي بهتر شده بود اما من كلا خوشم نيومد از اون نمونه چسبم داشت.

يه سه ماهه بود خوب بود اما با پروجكشن بود هنوز قبل عملشو ديدم فاجعه بود خدايي نسبت به قبل عالي بود اما احتمالا بيشتر از اين نتونسته كوچيك كنه دكتر،چون خيلي قبل عمل بزرگ بوده اونم چسب داشت

يه چهار ماهه هم بود استخواني و عالي بود

يه چهارماهه ديگه هم همينطور عالي بود يه ١٠ساله بود يكم تو رفتگي داشت كه خودش ميگفت از قبل بينيه خودمم تو رفته بوده

همه نمونه ها بدون كوچكترين جاي بخيه

همه قرينه

همه بدون مشكل تنفسي

همه كلوملا پايينتر از پره ة متناسب

٠٠٠٠

و اما مشاوره خودم....

ادامه مطب گردي دكتر احمدي
ببينين دوستان
دكتر احمدي هر بيني رو بر اساس بيس صورت طرف و فرم قبليه بينيه خود فرد جراحي ميكنه
من اصلا نديدم تو مطبش بينيها شبيه هم باشن
قبلا تو ويسام گفتم كه من نمونه زشتم ازش ديدم كه اصلا باب سليقم نبوده اما نمونه خراب نديدم
مشكل تنفسي يه مورد كلا ديدم كه اونم خودش ميگفت قبلا مشكل شديد تنفسي داشته. و اينكه كاملا دمدميه طبق گفته بعضي دوستان و واقعا درسته.
اما از نظر من بازم ميگم از نظر من دكتر كم ريسكيه
چيزي كه فهميدم اكثر عملاش پر ورمه يا حداقل ميتونم بگم ورمها دير ميره تو نمونه هاش كه البته اكثر دكترها اينطورين نميشه اينو ملاك قرار داد.اما كبودي تو نمونه ها كمه
چيز ديگه اينكه اكثر عملاي دكتر بسته انجام ميشه و به همين دليل اكثر رد بخيه مشاهده نميشه و انصافا حتي عملهاي بازشون هم رد بخيه نداره من قبلا ديدم.
حالا اينكه چه معايب و مذايايي داره اين عمل بسته نميدونم .
در مورد مشاوره خودمم امروز ١٨ابان ٩٨
رفتم تو سريع نشستم جلو دكتر با كلي استرس
گفت بفرما
گفتم براي مشاوره مزاحم شدم
معاينه كرد گفت يه انحرافي داري كه بايد اصلاح بشه برات سي تي مينويسم
گفتم كجي ظاهريم چطور؟
گفت نميتونم بگم كامل رفع ميشه اما چون كمه خيلي بهش فكر نكن
گفتم بچه شير ميدم گفت انتيبيوتيك بعد عمل تا ده روز بايد بخوري براي بچه ضرري نداره اما تو شيرت ترشح ميشه و ممكنه شيرتو كم كنه.
گفت بايد خوب استراحت كني و كمكي داشته باشي و گرنه عمل نكن
گفتم .......ادامه داره

گفتم شما هرچي بگي من رعايت ميكنم

گفت خيلي خب برو سي تي بده بيا تا بهت بگم

خلاصه دقيقا بر عكس چيزايي كه دفعه پيش بهم گفته بود و كاملا يقين پيدا كردم كه اون دفعه كه ردم كرد از روي لج بود و البته حقم داشت چون من كنسلي رو اطلاع نداده بودم.

من ديگه سوال پيچش نكردم

رفتم سي تي دادم و برگشتم گفت انحراف خيلي شديدي داري كه بايد اصلاحش كنيم.

گفتم حالا خوب ميشم تغيير ميكنم

گفت خيلي تغيير ميكني اگرم پيش من عمل نكردي برو پيش كسه ديگه ولي حتما عمل كن.

خلاصه من رفتم عكساي آتليه رو هم گفتم شد١١٥هزار

دوشنبه عكسام ميرسه دست دكتر.ميرم همون روز وقت عملم ميگيرم

و اما دلايلم  براي انتخاب دكتر غلامرضا احمدي:من به ترتيب اولويت نمينويسم كلي ميگم.
قيمتش با جيبم ميخونه
دكتر كم ريسكيه از نظر خودم
خرابكاري نديدم ازش اما نمونه زشتم ديدم
اكثر كاراش يا حتي ميتونم بگم همه نمونه هايي كه من تاحالا ديدم تقارن داشتم
رد بخيه نداشتن نمونه ها كه البته اكثرا به دليل انجام دادن جراحي به روش بسته هست كه بازم نميدونم بسته عمل كردن خوبه يا بده
مهم بودن تنفس براي دكتر ،اينه مشكل تنفسي ازش نديدم غير از اون يه مورد
و اينكه خيلي خيلي حس خوبي بهش دارم طوري كه اين حس آرمش رو با ٧تا دكتر قبلي كه پيششون رفتم نداشتم
دكترايي كه تاحالا رفتم:
ابيانه
شهجردي دوبار
اسلاميان كوپايي
كوچك زاده
برادران
خالقي
رسول پناه دوبار
بقيه رو يكبار رفتم
پايان..

گفتم شما هرچي بگي من رعايت ميكنم گفت خيلي خب برو سي تي بده بيا تا بهت بگم خلاصه دقيقا بر عكس چيزاي ...

انشالله بهترين تصميم رو بگيري...

فرق عمل بسته نسبت به عمل باز: در عمل بسته كلوملا باز نميشه و اسيب كمتري به بافت‌ها ميرسه و دوره نقاهت بعد عمل كم ميشه و خط بخيه هم نمي‌مونه. اما ريسكش نسبت به عمل باز براي بيني‌هاي پركار تا حدي بالا ميره چون ميدان ديد دكتر كمتره و به تبع اون اشراف دكتر به حوزه عمل هم كمتر خواهد بود. لذا معمولا بيني‌هايي كه انحراف نداره يا خيلي كاري نمي‌بره رو عمل بسته مي‌كنند نه بيني‌هاي پر كار رو.

با شما موافقم در اينكه رد بخيه هاي دكتر خيلي تميزه، منم خداييش در نمونه هايي كه ديدم جاي بخيه نبود. 

پس حتي اگر عمل باز هم انجام بديد بعيد ميدونم ردي از بخيه براتون باقي بمونه و جاي نگراني نيست.

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   
گفتم شما هرچي بگي من رعايت ميكنم گفت خيلي خب برو سي تي بده بيا تا بهت بگم خلاصه دقيقا بر عكس چيزاي ...

بینیتون استخوانیه؟؟منم چندبار رفتم مطب دکتراحمدی...مشکل حادی مریضا ندارن.تنفس که همشون عالی بودن‌.بخیه هم که انگار دکترهیچی بهشون نداده و خوب شدن!!!ولی یه چیزی که گهگاهی شنیده میشه تو فضای مطب و مجازی اینه که دکترحدودا یه ساله اکثرا بینی هایی که عمل میکنه قوز درمیاره و به همه میگه ورمه و رفع میشه باماساژ و تقریبا همه اون مریضا یه سال دررفت و امدن برای رفع قوز و ماساژانجام دادن و هییچ تغییری نکردن.حالا نمیدونم علت اون قوز چی میتونه بلشه که دکتر به همه مریصاش میگه ورمه اما حتی بعد یه سال از عمل هم رفع نشده.بهتره قبل عمل در این مورد بادکتر مشورت کنید چون اگه قوز دربیارید نیمرخ جالبی نمیشه بعد ازاینکه ورم بخوابه

2810