2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015387 بازدید | 66527 پست
باز دوباره میام تعریف میکنم و جواب سوالاتتونو میدم عزیزان فعلا 

سلام

ببخشید ۸روز عمل کردم،مشهد پیش دکتر حسین حامدی

میرفتم مطبش تمام کارهاش عالی بود

من از روز دوم فهمیدم دماغم از نصفه به سمت چپ کج،طوری که واضح دیده میشه

امشب که رفتم آتل برداشتن به دکتر نشون دادم ،البته منشیش می‌گفت درست میشه

دکتر با فشار دماغم هی ماساژ داد،و به سمت متقابل فشار میداد

به منم گفت تو خونه ماساژ به سمت متقابل فقط یک طرف بدم

از نظر شما درست میشه یا نه

خیلی خیلی نگرانم

💖 من شاهکار خلقت خداوند هستم و لیاقت بهترین ها رو دارم 💖😍💖 خداوندا بی نهایت سپاسگزارم💖

دوستان سلام مجدد و عرض ادب

بریم ادامه مطب گردی...

امروز مطب دکتر جواد خالقی بودم...شنبه گویا نمونه عمل هاشون مراجعه میکنن اما من امروز فرصت کردم... رفتم و منشیشون نبودن گویا برادرشون به رحمت خدا رفتن یه آقا پسر خوش اخلاق و بامرام جای منشی بود🙂 من ۶رسیدم مطبشون زیر بارروووون شدید تو ترافیک و ...

دکتر ۷تشریف آوردن من تا به الان ایشونو زیارت نکرده بودم

از جلومون رد شدن سر به زیر😁خلاصه من باید میرفتم داخل که یهو یه بیمار با پدر و مادر رفتن داخل😂 این مورد رو بگذریم ازش...

یه مورد گوشتی دیدم عکس قبل عملشونو دیدم خوب جمع کرده بود دکتر براش!۲یا۳ماهه بود دقیق یادم نیست خارج از این دو تاریخ نیست ولی.جای بخیه نبود رو پره ها در حالیکه شنیده بودم جای بخیه تو کاراشون مشهوده...

یه خانم دیگه اومد به روتوش احتیاج داشت یه طرف استخوان بینیشون برجستگی داشت که گویا از قبل داشته دکتر بهشون گفت دو ماه بعا درست نشد روتوش میکنم ...

دوتا گچ بودن گچو برداشتن یکیشون گوشتی با پوست ضخیم که خب خوب بود بنظرم یکی دیگه بینیش نسبت به قبل عالی شده بود عالی خیلی زیبا و فرم عالی!

خب رفتم داخل دکتر زیاد حالشون مساعد نبود ولی با محبت و با حوصله بودن برخوردشون خوب بود و به من گفتن ۹۵درصد شبیه طراحی خودم میشم...

و ساعت۱۰شب اومدیم سمت خونه...

شنبه دوباره میرم...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام ببخشید ۸روز عمل کردم،مشهد پیش دکتر حسین حامدی میرفتم مطبش تمام کارهاش عالی بود من از روز دوم ...

سلام عزیزم.هر آنچه پزشکتون میگه رو انجام بدید به شکل درست و صحیح اگر شک دارید به یه پزشک دیگه مراجعه کنید نظرشونو بپرسید.

سلام عزیزم.هر آنچه پزشکتون میگه رو انجام بدید به شکل درست و صحیح اگر شک دارید به یه پزشک دیگه مراجعه ...

ببینید دقیقا همون روز با من یکی دیگه هم عمل داشت،اونم امشب تو مطب دیدم،مال اونم به سمت چپ کج بود،بهش گفتم،گفت دکتر گفته خودش درست میشه

ولی خداییش میری مطبش مریض های مثلا بعد ۲۰ روز عمل میبینی میگه کارش محشره

💖 من شاهکار خلقت خداوند هستم و لیاقت بهترین ها رو دارم 💖😍💖 خداوندا بی نهایت سپاسگزارم💖
تو دکترایی که رفتی بلاجی از همه بهتره به نظرم

بله ایشون ۳۰سال سابقه دارن و حسن های زیادی دارن.اما اینستاشم مشاهده کنید مروجکشن دار و نوک تیز کم نیست تو نمونه هاش من فقط از این ترس دارم چون هر دو مورد رو دارم....

ممنونم ssomiii جان از شرح مطب گردیهات🌺🌺😊

خواهش میکنم عزیزم.من امضا نمیدونم چطور باید بزنم زیر مطب گردی هام راهنماییم کنید لطفا تا دوستان راحتتر دسترسی پیدا کنند به شرح مطب گردی هام

خب بریم سراغ حسین تقوی

ایشون اول کار ویزیت میگیرن و بدون ویزیت احازه دیدن بیمار نمیدن...مطبشون شریعتی کوچه بغل مترو شریعتیه.دسترسیش با مترو خوبه منتها من با اسنپ میرم...

خب رفتم داخل و اسممو نوشت منشی و نشستم...بینی منشی رو دکتر عمل کرده من باور نکردم عملی باشه...فوق طبیعی و افتاده یکم...

نمونه ترمیم ببشتر دیدم...

کلی بگم ایشون برای ترمیم گزینه مناسبی هستن.

۲۰دقیقه مشاوره شدم و به دقت و با حوصله پاسخ سوالاتمو دادم بیشتر شنونده بودم در آخر با سوالاتم حمله کردم😅

ایشونم با خونسردی پاسخ دادن.

خب خود دکتر که اخلاق ۲۰ ساپورت بعد از عمل ۲۰منتهااااا من پروجکشن دارم!!!!ایشون طبیعی کار هستن و زیاد پرو کم نمیکنن....دوستانی که پیششون عمل کردن در ارتباط بودم پرو کم نشده بود!کلوملا صاف بود و پره صاف البته مرده گرد هم دیدم...

و پایان

دریافتم ایشون برای ترمیم گزینه بهتری هستن

باستان نژاد

اکیپی رفتیم داخل مطب.منشی خانمی پیش ایشون عمل کرده بودن و طبیعی...

ایشونم مثل تقوی طبیعی کار...آلبوم دادن دستمون😁انگار میخواستم آتلیه عکسای عروسی انتخاب کنم😅

یه اقایی اومد بیرون دیدم واویلا بینی بزرگ...طی تحقیقاتم متوجه شدم ایشونم ترمیم کار قدری هستن و به درد من نمیخورن مناسب من نیستن...

منافی 

ایشونم ترمیم هاشون بهتره تا عمل های اول...بیشتر رفع ایراد...

2810