2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست
دقيقا منم با اينكه نسبتا خوراكم زياده اما اضافه وزن ندارم. بله وقتي تحقيق كردم فهميدم كه نوشيدن آب ب ...

شایلین جان عزیزم ممنون از به اشتراگ گذاشتن اطلاعات مفیدت 

امیدوارم همیشه موفق باشی🌷🌷🌷

عملیده با دکتر احمدرضا رجایی
سلام عزيزم والا واسه خودمم عجيبه! همه بعد از برداشتن گچ تا دو الي سه هفته بينيشون ممكنه ورم كنه و ب ...

عزیزدلم واقعا ناراحت شدم ایشالله ترمیمت عالی بشه چی بگم واقعا این عمل ریسک داره هرچقد بهترین دکتر هم انتخاب بشه هیچ کس نمیتونه نتیجع رو تضمین کنه توکل بخدا امیدوارم ترمیمت عالی بشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزدلم واقعا ناراحت شدم ایشالله ترمیمت عالی بشه چی بگم واقعا این عمل ریسک داره هرچقد بهترین دکتر هم ...

ممنونم دوست خوب و با اخلاقم.

اتفاقا ديروز جايي ذكر خير شما بود، به دوستي ميگفتم كه نسيم جان سر نماز صبح در روز عملم برام دعا كرده بود و وقتي پيام محبت اميز و اون انرژي مثبتش رو سحرگاه اونروز خوندم چشمام پر از اشك شد. البته خيليها بمن لطف داشتن و قدردان محبت تك تك شون هستم. 

ولي راستش پيام محبت اميز شما اون موقع سحر بسيار برام خاص و اثرگذار بود. هميشه ممنونت هستم و هميشه برام بسيار عزيز هستي.     

عزيزم در مورد ورمت، اولا خيلي نگران نباش، خواهر منم بسيار پر ورم بود تا سه ماهگي. ولي كم كم رفع شد. نگراني فايده اي نداره و بقول خودت كه هميشه مثبتي، بايد مثبت ماجرا رو فكر كرد. اما يك تجربه هم در مورد خودم بهت بگم. ورم من به طرز عجيبي (كه خودم انتظار نداشتم) توي يكماه اول كم شد. جوري كه هركسي منو ميبينه (و خودم) تعجب ميكنه!

دليلش رو نميدونم كه قطعي بگم. 

اما همونطور كه نوشين جان هم گفتم من آب خيلي زياد ميخورم و چاي اصلا نميخورم. (تقريبا همش توي راه دستشويي ام  ) روزي 8 و چه بسا در هفته هاي قبل تا 11 ليوان آب. (البته آبِ زياد هم خوب نيست، هرچي اعتدالش خوبه، زيادش ممكنه سرگيجه بياره و فشار رو بندازه، ولي من چون تصميم داشتم مايعات زياد بخورم ميخوردم و بهم ميساخت...) 

علاوه بر اون نوشيدن دم نوش بابونه (يك روز در ميان، چون ميگن زيادش خوب نيست) بعد از بيست روزگي بسيار تاثير داره. 

من روزها دو ليوان هم شربت خاكشير و عسل و عرق كاسني ميخوردم (الان چندروزه قطع كردم چون عرق كاسني‌مون تموم شده و وقت نكردم بخرم!). 

صد البته نمك و فست فود ممنوووووع!

من هفته هاي اول آب ميوه هم زياد ميخوردم البته الان چون ميرم سركار زياد نميخورم : 

كرفس/سيب/هويج/اناناس/هلو و ...

الووراي تازه در هفته هاي اول عاليه (روش استفاده اش رو پيشتر توضيح دادم چون برگش تلخه و قلق خاصي داره) 

كمپوت ممنوع!

البته نميگم صددرصد همينهاست !

احتمالا آيتمهاي ديگه هم موثره. (يا شايد به كسي اينهمه آب خوردن نسازه، چون مزاج افراد فرق داره)

ولي من ازين روش نتيجه گرفتم.

نسيم جان اميدوارم اين تجربيات بدردت بخوره. 

خيلي ارادت        

پ.ن. چارت ميزان آب مورد نياز بر اساس وزن افراد

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   

سلام دوستان.امروز برای برداشتن گچ بینی به پزشک مراجعه میکنم.فقط طبق تجربه ای که دارید فرم بینی بلافاصله بعداز برداشتن گچ چقدر با فرم نهایی مطابقت داره؟

لطفا اگر ممکنه دوستان با تجربه پاسخ بدن.

پیشاپیش از همکاری شما سپاسگزارم🌹

که رمز ماست ایستاده مردن🕊
ممنونم دوست خوب و با اخلاقم. اتفاقا ديروز جايي ذكر خير شما بود، به دوستي ميگفتم كه نسيم جان سر نماز ...

البته اينم بگم شربت خاكشير و عسل و عرق كاسني رو از قبل ميخورم و ربطي به عمل نداره. اما خاكشير براي پاكسازي كبد عاليه.

هفته هاي اول خوردن عرقيجات و دمنوشهاي گياهي توصيه نميشه.

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   
سلام دوستان.امروز برای برداشتن گچ بینی به پزشک مراجعه میکنم.فقط طبق تجربه ای که دارید فرم بینی بلافا ...

سلام عزيزم. بسلامتي باشه.

تجربه خيلي خاص و جالبيه تجربه برداشتن گچ و اولين ديدار با بيني جديد.

قطعا ورم در اون موقع كمتر از روزهاي بعدش هست چون بعدش تازه دماغ شروع به باد كردن ميكنه.

اما چون سر بيني بيرون از گچ بوده پس اونجا بادش بيشتره كه معمولا دكترها با ماساژ متعادل ميكنند.

دكتر من بعد از گچ شروع كرد به ماساژ (يكم درد داشت اما حس خوبي بود) 

من از حركت دستاش احساس ميكردم داره ورم رو از نوك دماغم پخش ميكنه سراسر بيني تا متناسب بشه. البته اين حس من هست، چون چشمام بسته بود و نميدونم حسم درسته يا نه.

بعدش آينه داد دستم و دماغم رو ديدم...

الان دماغم از اون روز برداشتن گچ خيلي كوچكتره. ولي فكر ميكنم شكل بيني ام همونه كه اونجا ديدم.

اين تجربه من بود، اميدوارم بدردت بخوره.

راستي، اگه تونستي ازش عكس بگير من اونروز اونقدر ذوق داشتم يادم رفت!!

سلام عزيزم. بسلامتي باشه. تجربه خيلي خاص و جالبيه تجربه برداشتن گچ و اولين ديدار با بيني جديد. قطع ...

سلام به روی ماهت دوست من،متشکرم سلامت باشید.

از اینکه با صعه صدر و مفصل پاسخ دادین سپاسگزارم🌹

سعی میکنم حتما توصیه شما رو به خاطر بسپارم و عکس بگیرم.

ان شاالله که بینی هامون در نهایت چیزی بشه که قلبا خواستار اون بوده باشیم.❤

که رمز ماست ایستاده مردن🕊
ممنونم دوست خوب و با اخلاقم. اتفاقا ديروز جايي ذكر خير شما بود، به دوستي ميگفتم كه نسيم جان سر نماز ...

عزیزدلممممم لطف داری همش لطف خدا بوده که من یاد شما افتادم و دعا کردم⁦ من هم به دعا و انرژی مثبت همتون محتاجم♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩

ایشالله همه دوستان هم چه عمل کرده ها و چه مطب گردا 😁 به نتیجه دلخواهشون برسن

بازهم ممنون از اطلاعات مفیدت و وقتی که میگذاری برای به اشتراک گذاشتنش🌷🌷🌷

دختر جان سوای از بحث بینی، بنظر من باید آب زیاد بخوری. چرا کم میخوری؟! 😁 من روزی ۴ تا لیوان آب ناش ...

سلام شايلين جان گويا شما از بيمه تكميلي استفاده كرديد ميخواستم ببينم بيمه تكميلي تون چي بود و چقدر از هزينه عمل رو پرداخت كرد و علت استفاده تون چي بود كه شامل بيمه شديد؟؟

آخه منم بيني ام انحراف داره ميخواستم ببينم شامل ميشه؟؟

قبلا از پاسخگوييتون سپاسگذارم❤️❤️

سلام دوستان . مشهد دکتر خوب برای عمل بینی گوشتی کیو پیشنهاد میکنین . اینقدر این چند روز تحقیق کردم و نمونه کاراشونو دیدم که گیج شدم توی نی نی سایتم یه سری کاربرا از یه سری دکترا خیلی تعریف کردن که وقتی خیلی ریز شدم تو نظرات فهمیدم جنبه تبلیغات داره اکثرشون خیلی سخت میشه اعتماد کرد . دوست دارم تجربه شخصی کسایی که واقعا عمل کردن پیش دکتر خوبو بدونم و تصمیم درست بگیرم برای انتخاب دکترم . 

اَللّهُمَّ ارْزُقْنى شَفاعَةَ الْحُسَیْنِ یَوْمَ الْوُرُودِ وَ ثَبِّتْ لى قَدَمَ صِدْقٍ عِنْدَکَ مَعَ الْحُسَیْنِ وَ اَصْحابِ الْحُسَیْنِ الَّذینَ بَذَلُوا مُهَجَهُمْ دُونَ الْحُسَیْنِ عَلَیْهِ السَّلامُ ...
دقيقا شايلي عزيز ، راستش ديروز متوجه مغز صحبت هاي دوستان تاپيك شدم كه حتما وقت بزاريد و بريد مطب گرد ...

پارمیدای عزیز سلام

منم به احمدی فکر میکنم و شهرستانم.اگه مطب رفتید نتیجه مطب گردی رو لطف میکنید به اشتراک بگذارید؟

مطب گردی ها  دکتر بنیادی و نادریان صفحه ۲۹۰۰ دکتر تقوی یحیوی رجایی غلامر ضا احمدی قارونی  سامی  ۲۹۰۲      دکتر برزنجی ابیانه ۲۹۰۳        
سلام خوبی . منم مشکل تورو دارم از اطرافیانم که میپرسم میگن نه اصلا  کج نیس و از این حرفا ....ا ...

خدا کنه بخاطر ورم باشه کج بودن 

سوراخاش برام عادی شد کمی

با اینکه داستان منو بد نوشتی اما تو هنوزم خدای خوب منی:)🍂
2810