ممنونم دوست خوب و با اخلاقم.
اتفاقا ديروز جايي ذكر خير شما بود، به دوستي ميگفتم كه نسيم جان سر نماز صبح در روز عملم برام دعا كرده بود و وقتي پيام محبت اميز و اون انرژي مثبتش رو سحرگاه اونروز خوندم چشمام پر از اشك شد. البته خيليها بمن لطف داشتن و قدردان محبت تك تك شون هستم.
ولي راستش پيام محبت اميز شما اون موقع سحر بسيار برام خاص و اثرگذار بود. هميشه ممنونت هستم و هميشه برام بسيار عزيز هستي.
عزيزم در مورد ورمت، اولا خيلي نگران نباش، خواهر منم بسيار پر ورم بود تا سه ماهگي. ولي كم كم رفع شد. نگراني فايده اي نداره و بقول خودت كه هميشه مثبتي، بايد مثبت ماجرا رو فكر كرد. اما يك تجربه هم در مورد خودم بهت بگم. ورم من به طرز عجيبي (كه خودم انتظار نداشتم) توي يكماه اول كم شد. جوري كه هركسي منو ميبينه (و خودم) تعجب ميكنه!
دليلش رو نميدونم كه قطعي بگم.
اما همونطور كه نوشين جان هم گفتم من آب خيلي زياد ميخورم و چاي اصلا نميخورم. (تقريبا همش توي راه دستشويي ام ) روزي 8 و چه بسا در هفته هاي قبل تا 11 ليوان آب. (البته آبِ زياد هم خوب نيست، هرچي اعتدالش خوبه، زيادش ممكنه سرگيجه بياره و فشار رو بندازه، ولي من چون تصميم داشتم مايعات زياد بخورم ميخوردم و بهم ميساخت...)
علاوه بر اون نوشيدن دم نوش بابونه (يك روز در ميان، چون ميگن زيادش خوب نيست) بعد از بيست روزگي بسيار تاثير داره.
من روزها دو ليوان هم شربت خاكشير و عسل و عرق كاسني ميخوردم (الان چندروزه قطع كردم چون عرق كاسنيمون تموم شده و وقت نكردم بخرم!).
صد البته نمك و فست فود ممنوووووع!
من هفته هاي اول آب ميوه هم زياد ميخوردم البته الان چون ميرم سركار زياد نميخورم :
كرفس/سيب/هويج/اناناس/هلو و ...
الووراي تازه در هفته هاي اول عاليه (روش استفاده اش رو پيشتر توضيح دادم چون برگش تلخه و قلق خاصي داره)
كمپوت ممنوع!
البته نميگم صددرصد همينهاست !
احتمالا آيتمهاي ديگه هم موثره. (يا شايد به كسي اينهمه آب خوردن نسازه، چون مزاج افراد فرق داره)
ولي من ازين روش نتيجه گرفتم.
نسيم جان اميدوارم اين تجربيات بدردت بخوره.
خيلي ارادت
پ.ن. چارت ميزان آب مورد نياز بر اساس وزن افراد