2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست
اگ جذبی نباشه چطوری میکشن؟؟

سلام خوبی .

منم مشکل تورو دارم از اطرافیانم که میپرسم میگن نه اصلا  کج نیس و از این حرفا ....اما وقتی سلفی از نمای پایین میگیرم کجه کلا ...به سمت راست متمایله ....سوراخای بینیمم فوق العاده خطی میشه ..امروز دوباره پنبه گذاشتم 

من از دکترم پرسیدم گفت بخیه های بی رنگ جذبیه و اونایی که رنگی هست اونارو ما میکشیم ...چون وقتی من شستشو میدادم از تو سوراخای بینیم دوتا نخ بی رنگ ..تقریبا سفید ..اومد بیرون .

البته دکتر من اینطور بود بازم دکتر خودتون چی گفته 

وقتی کسی هدفی را غیر از آنچه همه دارند دنبال کند می‌گویند :یا خداست   یا شیطان   

سلام .الان یه هفته اس جرات نکردم از خونه بیام بیرون .دوشنبه هفته پیش عمل کردم.انقدر ورم دارم تو آیینه نمیتونم خودمو نگاه کنم.کسی راه کاری داره این ورم ها زودتر بخوابه؟به دکترم گفتم.گفت باید صبر کنی

مطب گردی دکترسجادیان

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها درمورد انتخاب دکتر ....هیچوقت بر اساس دیدن بینی یک یا دونفر عمل نکنید یا صرفا خوندن نظرات  !!!!

من برای انتخاب دکترم چهار نمونه جدا از مطب تو خیابون ..دانشگاه یا ...دیدم 

تو مطب هم نمونه هایی دیدم 

اما اعتراف میکنم من بودجه ام زیاد نبود بالای ۸ونیم نمیتونستم هزینه کنم از طرفی هم بینیم به خاطر بزرگ بودن (بالاخره دکتر هم تا یه جایی نیتونه بینی رو کوچیک کنه) و کوچیک بودن چونه ام ..خیلی نگران بودم بابامم بیشتر میترسوندم ....توشیرازم دکترای معروف کمتر از تهرانن شاید کلا چهار مورد دکتر خوب داریم که با تجربه هم هستن .....پلاستیکم که هیچی بینی هاشون طبق سلیقه من نبودن ...

اما در اخر برای بار هزارم.میگم .....در اخر با هر دکتری که میدونید ماراش مد نظرتونه مشاوره برید ...بعد ببینید به کدومشون اعتماد کامل دارید 

سلام .الان یه هفته اس جرات نکردم از خونه بیام بیرون .دوشنبه هفته پیش عمل کردم.انقدر ورم دارم تو آیین ...

ابمیوه و مایعات زیاد بخور ....ولی اصل قضیه همون صبره

تو رفتگی زیاد؟ کورتون رو چه ماهی زدی؟ کجای دماغته؟

دو ما قبل کورتون تزریق کرده 

سمت چپ خیلی نامحسوس تو رفته و پوست اون قسمت روشنتر شده رنگش رفتم دکتر پوست گفت بخاطره کورتون هست باید چند ماه بگذره تا پوست ترمیم بشه 

سلام من شما رو شناختم. اگه اشتباه نکنم شما یکی از قدیمی‌ترین آدمهای سایت بودید و باز اگه اشتباه نکن ...

سلام خوبی شایلین جان من تقریبا مطالب شمارو خوندم و واقعا استفاده کردم ممنونم که تجربیاتت رو در اختیار ما میزاری قدر دان زحماتت هستم فقط یه سوال چرا از دکتر علیرضا محبی هیچ حرفی نزدی؟من برای 10 آبان وقت مشاوره دارم دوست داشتم نظرت رو در مورد ایشون بدونم با ایشون  مشاوره نداشتی؟؟؟؟

سلام دوستان   

من به اصرار اطرافيانم تصميم گرفتم مطب گردي كنم براي عمل بينيم چون خودم دوست ندارم عمل كنم ، جست و گريخته مطالب اين تاپيك رو خوندم ، واقعا از تك تك تون ممنونم (مخصوصا شايلين عزيز) چون تمام تجربياتتون رو بي منت در اختيار بقيه ميزاريد.

❤️

مطب گردي دكتر نادريان

من تو اينستگرام كاراي دكتر رو ديدم و خيلي از سبك كارشون خوشم امد 

تصميم گرفتم وقت مشاوره بگيرم و فقط به ديدن عكس ها اكتفا نكنم 

ديروز ساعت ٤ بعداز ظهر وقت مشاوره داشتم و مطب تقريبا شلوغ بود. يك خانمي ٤ سال پيش با دكتر عمل كرده بود كه واقعا اگر بيان نمي كرد متوجه عمل بينيش نميشدم خيلي طبيعي بود و گفتن تو اين سالها اصلا مشكلي نداشتن از نظر زيبايي نه تنفس ، يك دختر خانمي تازه ٣ هفته بود از عملشون ميگذشت وقتي صحبت كرديم گفت اصلا راضي نيستم چون بيني خودمه و اصلا كوچيك نشده كه به نظرم غير منطقي براي ٣ هفته و با وجود ورم نظر قطعي بديم 😊 خانم ديگه ايي بيني فوق العاده زيبايي داشتن وقتي صحبت كرديم گفتن ١٤ روزه عمل كردم يك بيني قلمي و بسيار ظريف و شيك كه اصلا مشخص نبود عمل شده چون همه ما تعجب كرديم ، ايشون منتظر تعويض چسب بودن ( البته چسبشون برداشته بودن)

يك خانم ديگه ٦ ماه بود عمل كرده بودن هم براي معاينه امده بودن ، يك سمت بيني ورم داشت و سوراخ هاي بيني نامتقارن بود ، بينيشون به نظرم هنوز بزرگ بود (البته به خودشون نگفتم) ازشون خواستم اگر امكان داره عكس قبل عملشون رو ببينم .... اينجا بود كه فهميدم اصلا و ابدا نبايد با ديدن يك عكس نظر قطعي در مورد خوب يا بد بودن بيني داد ، چون بيني قبلشون خيلي بزرگ بود و يك غوز داشت كه با توجه به اين ايرادات واقعا خوب شده بود اما اما اما مي تونست بهتر باشه ولي خوب بيني ٦ ماهه هنوز ورم داره.

و در اخر ٢ بيني فوق العاده زيبا و قلمي ديدم كه اگر بيني من مثل اونا ميشد همون لحظه عمل ميكردم 😀 براي تعويض چسب بيني اونجا بودن ( اما نشد بپرسم چند وقته عمل كردن)

و اما مشاوره خودم :

دكتر فوق العاده خوش رو ازم خواستن تا انتظاراتمو بيان كنم 

من بينيم سر بالاست  بدون غوز و واقعا به صورتم مياد اما اگر سر بينيم يكم كوچيك شه خوب تر ميشه 

نظر جناب دكتر اين بود : در عمل بيني ٧٠ تا ٨٠ ٪؜ چهره فرد تغيير ميكنه اما در شما اين ميزان تغيير رو نخواهيم داشت و به نظر من عمل نكن

ولي اگر اصرار به عمل داري ازتون عكس ميگيرم بيايد براي اناليز. 

حالا منتظر روز اناليز هستم.

٢ نفر هم با گچ امده بودن كه بعد از برداشتن گچ ، چشماشون از شادي برق ميزد و انگار از نتيجه اوليه راضي هستن . البته همه ما ميدونيم كه تا ١ سال بيني تغيير ميكنه ، اما به نظرم خيلي حس خوبيه كه با برداشتن گچ تو ذوقمون نخوره و با چشم گريون نيايم بيرون 😊 

سلام .الان یه هفته اس جرات نکردم از خونه بیام بیرون .دوشنبه هفته پیش عمل کردم.انقدر ورم دارم تو آیین ...

بابونه دم کن هرروز دو تا لیوان بخور.سعی کن اخر شب هم بابونه بخوری یعنی اخرین چیزی که میخوری بابونه باشه بعد دو سه تا متکا زیر سرت بزار بخواب.به سرعت ورم و کبودیت بهترمیشه.البته کرفس و اناناس هم عالیه.آااااب هم زیاد بخور تا بره زیرپوستت سریع ورما بره

پاسخ به زري33:ممنونم ازت عزيزم. نظر لطف شماست. عباسي سه تا داريم كدوم؟

پاسخ به منيييي: لطف داري عزيزم انشالله بهترين تصميم رو بگيري. راستش مطب محبي نرفتم چون خيلي دير وقت ميداد. براي همينم روي كاراش بررسي خاصي نكردم. شنيده هايي دارم ولي خب ترجيح ميدم بجاي نقل قول حرفايي كه خودم صحتش رو نميدونم سكوت كنم تا انشاله دوستان با اطلاع بيايند و تجربياتشون رو در اختيارت بذارن.

پاسخ به پارميدا: ممنونم بابت لطفت. درود بر تو، شك نكن بهترين كار رو ميكني، مطبگردي باعث ميشه ديدت باز بشه و انتظاراتت از عمل بيني به واقعيت نزديك بشه. باعث ميشه نمونه هاي بهتري ببيني و بهتر بتوني تصميم بگيري. سعي كن براي هر دكتر بيش از يك جلسه (بنظر من سه جلسه سه ساعته) وقت بذاري. واقعا بنظر من انتخاب دكتر و انجام عمل بيني نياز به نوعي پختگي داره و تصميمهايي دور از هيجانات ميخواد. متاسفانه اكثر ادمها تصور جامع و واقعي از عمل بيني ندارن و متاسفانه خودشون رو بعد از عمل آسيب ميزنن. بخصوص دوران بعد از عمل خيلي دوره خاص و سختي هست. سواي از بحث نقاهت بعد از عمل، هرروز نوعي استرس همراه آدمه كه تا شش ماه فقط صبوري و ريلكسي ميخواد.

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   
 پاسخ به زري33:ممنونم ازت عزيزم. نظر لطف شماست. عباسي سه تا داريم كدوم؟   پاسخ به ...

دقيقا شايلي عزيز ، راستش ديروز متوجه مغز صحبت هاي دوستان تاپيك شدم كه حتما وقت بزاريد و بريد مطب گردي يعني چي ؟ 

وقتي مطب گردي ميكنيد با حقيقت رو به رو ميشي ، حتما مطالب اين تاپيك با دقت بيشتري مي خونم و اگر مطب جديدي رفتم اينجا مي نويسم،

راستشش اصلا و ابدا عجله ايي ندارم براي عمل كردن ،

نفر بعدي دكتر احمدي كه دوستم پيشش عمل كرده و فوق العاده است ، (دكتر احمدي كه منشي نداره ) (٣/٤ سال پيش عملكرده )

توكل به خدا ❤️

سلام بچه ها. من خواننده خاموش این تایپیک هستم براساس اطلاعات سایت دکترم را انتخاب کردم و الان حدود سه ماهه که جراحی کردم مشکلی که دارم تغییر حالت چشم هام بعد از عمل هست که تا الان خوب نشده و خیلی نگرانم کرده البته این را بگم که از مدل بینی و تنفسم کاملا راضی هستم ولی حالت چشم هام کل قیافه ام را تحت تاثیر قرار داده لطفا اگر کسی تجربه یا اطلاعاتی داره راهنمایی ام کنه 

2810