مطب گردي دكتر نادريان
من تو اينستگرام كاراي دكتر رو ديدم و خيلي از سبك كارشون خوشم امد
تصميم گرفتم وقت مشاوره بگيرم و فقط به ديدن عكس ها اكتفا نكنم
ديروز ساعت ٤ بعداز ظهر وقت مشاوره داشتم و مطب تقريبا شلوغ بود. يك خانمي ٤ سال پيش با دكتر عمل كرده بود كه واقعا اگر بيان نمي كرد متوجه عمل بينيش نميشدم خيلي طبيعي بود و گفتن تو اين سالها اصلا مشكلي نداشتن از نظر زيبايي نه تنفس ، يك دختر خانمي تازه ٣ هفته بود از عملشون ميگذشت وقتي صحبت كرديم گفت اصلا راضي نيستم چون بيني خودمه و اصلا كوچيك نشده كه به نظرم غير منطقي براي ٣ هفته و با وجود ورم نظر قطعي بديم 😊 خانم ديگه ايي بيني فوق العاده زيبايي داشتن وقتي صحبت كرديم گفتن ١٤ روزه عمل كردم يك بيني قلمي و بسيار ظريف و شيك كه اصلا مشخص نبود عمل شده چون همه ما تعجب كرديم ، ايشون منتظر تعويض چسب بودن ( البته چسبشون برداشته بودن)
يك خانم ديگه ٦ ماه بود عمل كرده بودن هم براي معاينه امده بودن ، يك سمت بيني ورم داشت و سوراخ هاي بيني نامتقارن بود ، بينيشون به نظرم هنوز بزرگ بود (البته به خودشون نگفتم) ازشون خواستم اگر امكان داره عكس قبل عملشون رو ببينم .... اينجا بود كه فهميدم اصلا و ابدا نبايد با ديدن يك عكس نظر قطعي در مورد خوب يا بد بودن بيني داد ، چون بيني قبلشون خيلي بزرگ بود و يك غوز داشت كه با توجه به اين ايرادات واقعا خوب شده بود اما اما اما مي تونست بهتر باشه ولي خوب بيني ٦ ماهه هنوز ورم داره.
و در اخر ٢ بيني فوق العاده زيبا و قلمي ديدم كه اگر بيني من مثل اونا ميشد همون لحظه عمل ميكردم 😀 براي تعويض چسب بيني اونجا بودن ( اما نشد بپرسم چند وقته عمل كردن)
و اما مشاوره خودم :
دكتر فوق العاده خوش رو ازم خواستن تا انتظاراتمو بيان كنم
من بينيم سر بالاست بدون غوز و واقعا به صورتم مياد اما اگر سر بينيم يكم كوچيك شه خوب تر ميشه
نظر جناب دكتر اين بود : در عمل بيني ٧٠ تا ٨٠ ٪ چهره فرد تغيير ميكنه اما در شما اين ميزان تغيير رو نخواهيم داشت و به نظر من عمل نكن
ولي اگر اصرار به عمل داري ازتون عكس ميگيرم بيايد براي اناليز.
حالا منتظر روز اناليز هستم.