2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015387 بازدید | 66527 پست
سلام ۲۵ روزه عمل کردم چرا حس میکنم نوک بینیم کجه ینی از پایین ک نگاه میکنم کجه تیغه وسط کج نیست نوک ...

مثل روح شدم اینجا😓 چرا کسی جوابم نمیده

با اینکه داستان منو بد نوشتی اما تو هنوزم خدای خوب منی:)🍂

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مثل روح شدم اینجا😓 چرا کسی جوابم نمیده

همه تجربه دارها خوابن فقط میتونم بهت بگم من سالهاست دارم با یه بینی بسیار کج زندگی میکنم از نمای پایین بینیم واقعا وحشتناکه ولی کجی بینیم از قسمت تیغه هم مشخصه پس اگر تیغه صافه احتمالا بخاطر ورمه 

دخترم به معجزه ایمان دارم 😔
همه تجربه دارها خوابن فقط میتونم بهت بگم من سالهاست دارم با یه بینی بسیار کج زندگی میکنم از نمای پای ...

تجربه من در مورد بینی های کج :

اینی بینی ها 3 حالت داره

یا اینکه تیغه بینی خیلی خیلی جمع میشه اما میشه صافش کرد که اصلاً پیشنهاد نمیکنم مثل بلایی که دکترم سر من آورد

دومین راه اینه بینی رو میشه بهتر کرد اما بازم کجی توش میمونه مخصوصاً سوراخ های بینی

قسمت آخر اینه که پیوند غضروف انجام (از دنده احتمال خیلی زیاد)بشه تا بینی رو بشه خیلی خیلی بهتر صافش کرد که معقول ترین راه اینه با گزینه دوم کنار بیایید

یعنی بینیتون از این وضعیت خیلی کج به یه بینی یه مقدار کج تبدیل بشه که اصلاً هم بد نیست و تو چشم نیست

سلام خانوما من این هفته میخوام برم پیشه دکتر عباس نوروزی واسه عمل وقت بگیرم کسی اطلاعاتی ازشون داره

مادر دلم برات خیلی تنگ شده «اَللّهمَ صَلّّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ محمد»
همه تجربه دارها خوابن فقط میتونم بهت بگم من سالهاست دارم با یه بینی بسیار کج زندگی میکنم از نمای پای ...

میخواین ترمیم کنین؟؟

تجربه من در مورد بینی های کج : اینی بینی ها 3 حالت داره یا اینکه تیغه بینی خیلی خیلی جمع میشه اما ...

واس من الانم کمه از رو به رو مشخص نیست از پایین مشخصه شوهرم میگ من نمیبینم میدونم دروغ میگه اخه هم عکس میگیرم مشخصه هم به اینه نگاه میکنم،بعدم اینکه بخیه داخل بینی کی میوفته؟؟؟؟ نخ جذبی چطوریع؟؟من ۲تا بخیه تو بینیم دیدم آبی رنگه میترسم جذبی نباشه

تجربه من در مورد بینی های کج : اینی بینی ها 3 حالت داره یا اینکه تیغه بینی خیلی خیلی جمع میشه اما ...

سلام سلام

شما که اینهمه مطب گردی کردین میشه به ما تازه کارا هم راهنمایی بدین، نظرتون در مورد دکتر قیصری، سیاوش صفوی، قناعت پیشه، مجلسی چیه؟ کلا دکترای قدیمی تر که نه سایت دارن نه پیج و نه تو تبادل نظرها اسمشون میاد! این سایت خواننده خاموش زیاد داره و حتما کمک شما به خیلیا کمک میکنه

دکتر شیروانی 2858 دکتر مجلسی ۲۸۸۰ دکتر صفوی ۲۹۰۱🥰 دکتر نادریان ۲۹۰۱ دکتر قیصری ۲۸۸۷ و ۲۸۸۸ 🥰دکتر احمدی ۲۹۱۸ دکتر سامان ۲۹۳۰🥰
2810