2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست
یه خواهش داشتم دوستان لطفا صادق باشین چون برا ماها که تهران نیستیم و دنبال دکتر برا ترمیم هستیم نظرا ...

خدا خیرت بده. اینجا شده کلکل. قشنگ معلومه.

اونوقت فکر کردن دیگران بچه اند نمیفهمند.

خدایا به امید تو...
دوستان چیزی به اسم ژل دایمی وجود نداره من نه سال پیش عمل کردم فکر کنم دکتر بعده عمل ژل تزریق کرده بو ...

تو رفتگی زیاد؟

کورتون رو چه ماهی زدی؟

کجای دماغته؟

خدایا به امید تو...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان وقتتون بخیر من رو کاربرای قدیمی میشناسن البته نه با این اکانت بلکه با یه اکانت دیگه که خیلی سختی کشیدم

قصه بینی من به این شکله که حدود 3 سال پیش با دکتر که نمیتونم بگم با شخص محترمی به اسم همایون الهی جراحی کردم و با اینکه پسر بودم از ایشون خواهش کردم به هیچ عنوان بینی بنده رو کوچیک نکنند و فقط و فقط انحراف شدیدش رو رفع کنن ، علی رغم تاکید من ایشون متاسفانه از تکنیک های قدیمی و کاهنده استفاده میکنند و بینی بنده رو به شدت کوچیک کردن من تقریباً مطب 50 تا دکتر رفتم و شاید چیزی حدود 3 میلیون هزینه ویزیت دادم تا اینکه خودم به درجه ای از دکتر بودن رسیدم اول این رو بهتون بگم که تو رفتگی بینی فقط و فقط دلیلش برداشت بیش از حد بافت بینی هستش و پزشکی که تجربه داشته باشه ترجیح میده بینی برآمده باشه تا تو رفته چون برای اصلاح تو رفتگی هم به فاشیا نیاز هست هم به غضروف اما برای برداشتن فقط و فقط یه سوهان کشیدن ساده

اما بگذریم من در مورد دکتر برادران خیلی خیلی تحقیق کردم و اینکه 3 بار مطب ایشون رفتم

همه ما دکتر برادران رو بخاطر ترمیم بینی محسن یگانه میشناسیم اما واقعیت ماجرا چیه ؟

اول اینکه ایشون از ترمیمی که کردن به نظر بنده دارن سو استفاده میکنند ترمیم بینی محسن یگانه یکی از ساده ترین ترمیم ها بوده

بزارید با عکس کامل توضیح بدم بهتون

تصویری که میبینید بینی محسن یگانه قبل از ترمیم از زاویه روبرو هست که توسط دکتر سهرابی جراحی شده همونطور که میبینید فقط نوک بینی غضروف داره و انگاری بینی تیغه نداره

اما تصویر بعدی از زاویه نیم رخ هست و میبینید که تیغه بینی یک قوس شدیدی داره و به همین خاطر از زاویه روبرو تیغه بینی دیده نمیشه

اما خب میرسیم به ترمیم بینی ایشون دکتر برادران چه کاری براشون انجام دادن ؟ ایشون حتی نیمدن قوس بینی رو کامل پر کنن و قوس رو تا ریشه بینی کامل نکردن به این عکس که بعد از ترمیم هست توجه کنید

همونطور که تو عکس هم دیدید بینی یه تیکه کامل بالا نیمده و 2 تیکه شده اما فکر میکنید دلیل این چیه ؟

حالا از عکس روبرو میتونید دلیلش رو حدس بزنید : 

همونطوری که میبینید ایشون تیغه ای که برای وسط بینی براشون درست کردن اصلاً متناسب با بالا بینی و در واقع ریشه بینی نیست که به 2 ابرو متصل شده و اون قسمت دست نخورده باقی مونده در واقع بالا بینی پهن و پایین بینی نسبتاً متناسب هست

اما نکته دوم ایشون حتی سوراخ های بینی ایشون رو نتونستن قرینه کنند و بسیار ناقرینه هست بزرگ و کوچیک بازم تو عکس زیر بهتر میتونید ببینید

همونطور که میبینید محور بینی کج هست از پایین و سوراخ ها به شدت نا متقارن هستند

------------------------------

این نوشته حاصل تجربه و جستجوی حدود 2 سال بنده بود که خواستم براتون یک مرجع قوی در مورد دکتر برادران باشم

دوستان بینی ایشون تو نمای روبرو کاملاً نا قرینه و بدتناسب هست اما وقتی تو کنسرت هایی که تو سطح اینترنت موجود هست میبینیم این مشکلات کمتر به چشم میاد یا اصلاً به چشم نمیاد میدونید دلیلش چیه ؟ بدن انسان دائماً در حال حرکته و ناقرینگی ها به چشم نمیاد و در واقع سعی نکنید با در دست داشتن آیینه و عکس انداختن دنبال یک ناقرینگی کوچیک باشید

خیلی ها حسرت بینی و ترمیم ایشون رو میخورن اما تاحالا از این زاویه به قضیه نگاه کردید که حتی ترمیم ایشون هم فاجعه ای بیش نبوده ؟ باور کنید ترمیم ایشون خیلی زمان میخواست 30 دقیقه ... حتی تلاشی برای قرینه سازی سوراخ های بینی و ساخت تیغه یک دست و یه تیکه نشده و فقط و فقط کاری انجام شده که رزیدنت های بیمارستان فاطمه الزهرا و فیروزگر و ... هم به راحتی میتونستن انجام بدن

من نمیخوام بگم ایشون دکتر بدیه و نمیخوام بگم هم خوبه اما واقعیت رو خودتون ببینید

موفق باشید

اما بگذریم من در مورد دکتر برادران خیلی خیلی تحقیق کردم و اینکه 3 بار مطب ایشون رفتم همه ما دکتر بر ...

خیلی بامزه و جامع توضیح دادی آفرین به تجربه 🤣

من از وقتی اسم تزریق کلاژنساز اومد فقط یاد حرف های رجایی افتادم و با اینکه برادران گزینه من نبود و فقط برای مشاوره قصد دارم بهش سر بزنم ولی دیگه مطب هر دکتری برم ازش راجع به تزریق می پرسم 

به منافی سر زدی ؟ واسه ترمیم منظورمه 

دخترم به معجزه ایمان دارم 😔
خیلی بامزه و جامع توضیح دادی آفرین به تجربه 🤣 من از وقتی اسم تزریق کلاژنساز اومد فقط یاد حرف های ر ...

سلام

ممنون ایشالا همیشه سلامت و تندرست باشید

ایشون متاسفانه مراجعه آقا قبول نمیکنند و علی رغم تماس و پیگیری های شدید من به هیچ عنوان راضی نشدن حتی بنده رو معاینه کنند

در آخر عکس بینیم رو دیدن و گفتن که این بینی درست شدنش خیلی خیلی سخته و بهتره بیخیال بشم

البته من بینیم رو جراحی کردم پیش دکتری که دوست ندارم هیچ وقت اسمشو بیارم چون میترسم شاید نتونه بینی یکی رو خوب در بیاده و مقصر من بشم

ایشون بینی بنده رو بسیار بزرگ و متناسب کردن و ازشون ممنونم

تجربه بعدی من اینه که پیش دکتر گوش و حلق و بینی جراحی نکنید این دوستان یه دوره 2 ساله برای جراحی بینی میگذرونن در صورتی که یک فوق تخصص جراح پلاستیک 16 سال درس و تجربه در مورد زیبایی و تناسب به دست میاره

البته من بینیم رو جراحی کردم پیش دکتری که دوست ندارم هیچ وقت اسمشو بیارم چون میترسم شاید نتونه بینی ...

این نظر شخصیه منم هست اوایل عضویتم هم گفتم نظرم لااقل واسه خودم که بینیم کجه رو جراحان پلاستیکه مثل منافی یا کوچک زاده ولی هنوز در مرحله تحقیقم چون دو تا. از متخصصین حلق و بینی که مراجعه کردم گفتن بینیتو نمیتونیم عمل کنیم کج می مونه فقط رجایی گفت از نمای رو به رو صاف میشه ولی ممکنه پره ها متقارن در نیاد 

اما بگذریم من در مورد دکتر برادران خیلی خیلی تحقیق کردم و اینکه 3 بار مطب ایشون رفتم همه ما دکتر بر ...

ممنون از اين همه وقتي كه گذاشتيد و تحليل دقيقتون. من هم بينيم نياز به ترميم داره و واقعا نياز دارم اطلاعات از دكترا داشته باشم كه اين دفعه درست تصميم بگيرم. خواهشن باز هم اگر تحليلي راجع به دكتر ديگه اي داريد اينجا بيان كنيد چون به خيليها كمك ميشه از جمله خودم.  واقعا ممنون

مطب گردي دكتر برادران (ص ٢٩٠٧) دكتر احمدي (ص ٢٩٠٨)
البته من بینیم رو جراحی کردم پیش دکتری که دوست ندارم هیچ وقت اسمشو بیارم چون میترسم شاید نتونه بینی ...

ولی بنظرم اسم دکترتون رو بگید اینطوری داره مد میشه عمل کنن و اسم دکترو نبرن 😐 شاید برای کسی که دنبال ترمیمه کمک کننده باشه بخصوص دوستان شهرستان 

ممنون از اين همه وقتي كه گذاشتيد و تحليل دقيقتون. من هم بينيم نياز به ترميم داره و واقعا نياز دارم ا ...

طبق تحقیقی که برای ترمیم کردم فقط 4-5 تا دکتر رو پیدا کردم که ریسک خیلی کمی میکنن و میشه روشون حساب باز کرد اما قیمت ها به شدت بالاست

ولی بنظرم اسم دکترتون رو بگید اینطوری داره مد میشه عمل کنن و اسم دکترو نبرن 😐 شاید برای کسی که دنبا ...

متوجه هستم اما من به یک نفر دکترم رو معرفی کردم رفت مطبش نمونه کاراشو دید گفت این چیه همه بینی ها بزرگ و طبیعی هستند ...

متاسفانه تا موقعی که تو جامعه ما جراحی رینوپلاستی رو به معنای کوچیک کردن میدونن از نظر من خیلی عقب هستیم ما ...

جراحی بینی یعنی متناسب شدن بینی با صورت که تو بینی های گوشتی سایز بینی اصلاً نباید دست بخوره چون دکتر خودم بینیم رو که کوچیک کرد بعد یکسال مثل متکا خوابید تو صورتم و خیلی بدفرم میشد روز به روز

2810