اما بگذریم من در مورد دکتر برادران خیلی خیلی تحقیق کردم و اینکه 3 بار مطب ایشون رفتم
همه ما دکتر برادران رو بخاطر ترمیم بینی محسن یگانه میشناسیم اما واقعیت ماجرا چیه ؟
اول اینکه ایشون از ترمیمی که کردن به نظر بنده دارن سو استفاده میکنند ترمیم بینی محسن یگانه یکی از ساده ترین ترمیم ها بوده
بزارید با عکس کامل توضیح بدم بهتون
تصویری که میبینید بینی محسن یگانه قبل از ترمیم از زاویه روبرو هست که توسط دکتر سهرابی جراحی شده همونطور که میبینید فقط نوک بینی غضروف داره و انگاری بینی تیغه نداره
اما تصویر بعدی از زاویه نیم رخ هست و میبینید که تیغه بینی یک قوس شدیدی داره و به همین خاطر از زاویه روبرو تیغه بینی دیده نمیشه
اما خب میرسیم به ترمیم بینی ایشون دکتر برادران چه کاری براشون انجام دادن ؟ ایشون حتی نیمدن قوس بینی رو کامل پر کنن و قوس رو تا ریشه بینی کامل نکردن به این عکس که بعد از ترمیم هست توجه کنید
همونطور که تو عکس هم دیدید بینی یه تیکه کامل بالا نیمده و 2 تیکه شده اما فکر میکنید دلیل این چیه ؟
حالا از عکس روبرو میتونید دلیلش رو حدس بزنید :
همونطوری که میبینید ایشون تیغه ای که برای وسط بینی براشون درست کردن اصلاً متناسب با بالا بینی و در واقع ریشه بینی نیست که به 2 ابرو متصل شده و اون قسمت دست نخورده باقی مونده در واقع بالا بینی پهن و پایین بینی نسبتاً متناسب هست
اما نکته دوم ایشون حتی سوراخ های بینی ایشون رو نتونستن قرینه کنند و بسیار ناقرینه هست بزرگ و کوچیک بازم تو عکس زیر بهتر میتونید ببینید
همونطور که میبینید محور بینی کج هست از پایین و سوراخ ها به شدت نا متقارن هستند
------------------------------
این نوشته حاصل تجربه و جستجوی حدود 2 سال بنده بود که خواستم براتون یک مرجع قوی در مورد دکتر برادران باشم
دوستان بینی ایشون تو نمای روبرو کاملاً نا قرینه و بدتناسب هست اما وقتی تو کنسرت هایی که تو سطح اینترنت موجود هست میبینیم این مشکلات کمتر به چشم میاد یا اصلاً به چشم نمیاد میدونید دلیلش چیه ؟ بدن انسان دائماً در حال حرکته و ناقرینگی ها به چشم نمیاد و در واقع سعی نکنید با در دست داشتن آیینه و عکس انداختن دنبال یک ناقرینگی کوچیک باشید
خیلی ها حسرت بینی و ترمیم ایشون رو میخورن اما تاحالا از این زاویه به قضیه نگاه کردید که حتی ترمیم ایشون هم فاجعه ای بیش نبوده ؟ باور کنید ترمیم ایشون خیلی زمان میخواست 30 دقیقه ... حتی تلاشی برای قرینه سازی سوراخ های بینی و ساخت تیغه یک دست و یه تیکه نشده و فقط و فقط کاری انجام شده که رزیدنت های بیمارستان فاطمه الزهرا و فیروزگر و ... هم به راحتی میتونستن انجام بدن
من نمیخوام بگم ایشون دکتر بدیه و نمیخوام بگم هم خوبه اما واقعیت رو خودتون ببینید
موفق باشید