2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست
به نظر من همینکه دکتر برادران انقدر دماغای گوشتی و بزرگ رو میتونه کوچیک کنه، ی دلیلش همین برداشت بیش ...

دکتر برادران از ب بسم الله گچو بر میداره دست به کورتون و راکوتان و کلاژن میشه 

درصورتی که خیلی از دکترای با تجربه زیر سه ماه اصلا کورتون نمیزنن 

اکانت دوستم هست لطفا در مورد تاپیک های 99 به قبل سوال نفرمایید.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها من چهارشنبه گچم و برمیدارم. ازیه طرف استرس دارم دماغم چجوری شده.از یه طرف ترس دارم که درد دار ...

میری دوش میگیری یک ساعت یکساعت و نیم قبل برداشتن گچ یه 30 دیقه زیر دوش اب باش بزار اب بریزه رو گچت بعد برو دکتر به راحتی بدون هیچ دردی برش میدارن 

با کدوم دکتر عمل کردی

میری دوش میگیری یک ساعت یکساعت و نیم قبل برداشتن گچ یه 30 دیقه زیر دوش اب باش بزار اب بریزه رو گچت ب ...

سلام. ممنون از راهنماییت.زیر دوش زیاد بمونم مشکلی نداره؟میترسم.من با دکتر سجادیان

مطب گردی دکترسجادیان
سلام. ممنون از راهنماییت.زیر دوش زیاد بمونم مشکلی نداره؟میترسم.من با دکتر سجادیان

اسپلینت رو بینیته ؟یا گچه؟

اسپیلنت هستش جنسش شبیه پلاستیکه

خب قشنگ زیر دوش بمون نیم ساعت هیچیش نمیشه بعد برو دکترت

البته اینا رو دکترت باید بهت گفته باشه ! 

بخیه هاتو کشیدی دیگه درسته؟

خب قشنگ زیر دوش بمون نیم ساعت هیچیش نمیشه بعد برو دکترت البته اینا رو دکترت باید بهت گفته باشه !&nb ...

آره میخواستم از این نطر بپرسم که ببینم درداره یا نه .آخه من تحمل دردم کمه.بخیه هامو دکتر گفتن اولا جذبیه بعدش بخیها رو بعد از ۱۵ روز میکشن من امروز ۶روزه عمل کردم

مطب گردی دکترسجادیان
آره میخواستم از این نطر بپرسم که ببینم درداره یا نه .آخه من تحمل دردم کمه.بخیه هامو دکتر گفتن اولا ج ...

پس زنگ بزن از دکترت بپرس چون بخیه داری 

بپرس باید دوش بگیری قبل برداشتن اسپلینت یا نه 

چون من بخیه نداشتم 

منم با نظر بچه ها موافقم  چطور برجستگی دماغ ابیانه رو کردیم تو شیپور بچه هایی هم که باهاش عمل کردن اومدن وصادقانه این قضیه رو توضیح دادن ما اینجاییم تا واقعیتها رو بهم بگیم نیومدیم که پز دکترهامون رو به هم بدیم

دوستایی ک مدتی از عملش گذشتن فرم نهایی بینی همونی هست ک به محض از گچ دراومدن می بینیم یا خیلی تغییر می کنه؟ چون گچ را ک بلافاصله برمدارن ورم بینی خیلی کمه بعد شروع می کنه به ورم کردن.

مگر میشود تو باشی و من آرزوی دیگری کنم😍
منم با نظر بچه ها موافقم  چطور برجستگی دماغ ابیانه رو کردیم تو شیپور بچه هایی هم که باهاش عمل ک ...

یعنی انقد که گود رفتگی کار برادران تو عکسا مشخصه برجستگی کار ابیانه نیست

دوستایی ک مدتی از عملش گذشتن فرم نهایی بینی همونی هست ک به محض از گچ دراومدن می بینیم یا خ ...

من پره راستم هنوز ورم دارم یکم در کل اوکیه

ازش راجع به نزریق بپرس  من اطلاعات کافی ندارم اما بنظرم اگه همه مریض ها کارشون به کلاژن ساز میر ...

همین دیگ بیماراشون باید بیان اطلاعات درست بدن چون من نظر قطعیم جراحی با برادران بود الان واقعا درمونده شدم 😕

و اما در عالم رازیست ک جز به بهای خون فاش نگردد 
2810