2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015407 بازدید | 66527 پست
سلام بچه ها خوبین خوشین سلامتین خیلی وقت بود نیومده بودم گروه گفتم بیام ببینم چه خبرا دیدم اوه چقد ع ...

مبارکههههههههه  

وقتی کسی هدفی را غیر از آنچه همه دارند دنبال کند می‌گویند :یا خداست   یا شیطان   
این مسیله ذهن منم درگیر کرده چون الان سربالایی بینیم خیلی طبیعی و خوبه و اصلا نمیخوام بیاد پایین. چن ...

سلام نسیم جونم خوبی 

بینی که درست پایه گذاری بشه به هیچ وجه افت نخواهد کرد نیازی نداره که سر بالاش کنن که بیاد پایین! مگه پایه بینی رو فیکس نمیکنن اگه نکنن که به مرور زمان عین خرطوم فیل میاد پایین مماخامون که

پس دکتری که بگه پایه رو فیکس نمیکنم باید باهاش بحث کرد یا دکتری که میگه جاذبه زمین میکشه پایین دماغو !

البته خیلی هم بستگی داره به متدی که دکتر عمل میکنه 

نهایت افت بینی تو ماه اوله اونم تو هفته های اول اونم نهایت دو میلیمتر ! اونم به خاطر ورمه 

چقد اونم گفتم  

اکانت دوستم هست لطفا در مورد تاپیک های 99 به قبل سوال نفرمایید.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام نسیم جونم خوبی  بینی که درست پایه گذاری بشه به هیچ وجه افت نخواهد کرد نیازی نداره که سر ب ...

سلام شیوا جان مرسی عزیزم

راستی چهار ماهگی مماخ خوشگلتم مبارک ایشالله چرخش برات بچرخه 😁😍😍😍 

عملیده با دکتر احمدرضا رجایی
عزیزم من خودم عمل سپتو راینو پلاستی انجام دادم و دقیقا سه ماه از عملم گذشته عملهایی که سپتوم یا همون ...

ممنونم ،بله استخوانی و نوک گوشتی بود.. باید حداقل یکسال صبر  کنم؟ این روزا همش میگم نکنه فرمش همنیه..

حالا که مُد شده ...!!کاربر سال 92 هستم..   

دوستان این ابهامات مربوط به از تزریق کلاژن رو یکی توضیح بده و برطرف کنه لطفا خیلی مهمه که بدونیم چی به چیه

تمام ترسم از این است که یک شب بخواهی به خوابم بیایی و من بیدار نشسته باشم ...

دوستان این ابهامات مربوط به تزریق کلاژن رو یکی توضیح بده و برطرف کنه لطفا خیلی مهمه که بدونیم چی به چیه

تمام ترسم از این است که یک شب بخواهی به خوابم بیایی و من بیدار نشسته باشم ...
سلام عزیزم نه در کل میشه 12 ونیم هم دستمزد دکتر هم هزینه کلینیک البته تو گروه وات ساپ بچه ها گفتن ال ...

مرسی عزیزم 

آخه چ خبره 🤦‍♀️این هفته تماس بگیرم کی وقت مشاوره میده؟

و اما در عالم رازیست ک جز به بهای خون فاش نگردد 

بچه ها درمورد کلاژن باید بگم که وقتی یه پزشک یه ناحیه از بینی رو بیش از حد سوهان میکشه حین عمل بعد عمل این مشکل فرورفتگی پیش میاد 

بعد مجبوره برا پر کردن این فرورفتگیه از کلاژن استفاده کنه اونم در چند نوبت 

که تو کارای دکتر برادران دارم زیاد میبینم چه بینی گوشتی چه استخونی و نمیدونم چرا مریضایی که باهاش عمل شدن نمیان اینا رو بگن !

دکتر برادران کارشون خوب ولی چندتا ا ایراد هم به ایشون وارده

مثل استخون اضافه ای که بعضی بینی های ابیانه دارن

یا خیلی از دکترای دیگه بلاخره کار بی عیب وجود نداره 

ولی اینکه نمیان بگن این قضایا رو عجیبه برام 

من خودم همیشه سعی میکنم هر اتفاقی برای بینیم تو این مدت 4 ماه افتاده کامل بدون هیچ سانسوری بیام بگم (البته تو واتس اپ اینجا کمتر میام)که بلاخره کسی که میخوات تصمیم به عمل بگیره با دکتر من بدونه این مسائل ممکنه براش پیش بیاد.

و این سری که برم پیش پزشکم حتما حتما در مورد کلاژن و دلیل استفاده اش توسط بعضی پزشکا میپرسم 

عزیزم بینی من فرمش طبیعیه  در مجموع با توجه به انتظاراتم راضیم و‌جالب اینکه دوستام بیشتر راضین ...

ممنونم عزیزم 

ان شاالله که هر روز بهتر از دیروز بشه

مطب گردی ها  دکتر بنیادی و نادریان صفحه ۲۹۰۰ دکتر تقوی یحیوی رجایی غلامر ضا احمدی قارونی  سامی  ۲۹۰۲      دکتر برزنجی ابیانه ۲۹۰۳        

دوستان ی سوال دیگ، من سه ماه شبانه روز و یک ماه شبانه چسب زدم طبق نظر دکترم...حالا سوالم اینه ده روز دیگ که این چسب شبانه تموم میشه وقتی دیگ اصلا چسب نزنیم ورم چطوری کنترل میشه،،ممنون میشم بگید

حالا که مُد شده ...!!کاربر سال 92 هستم..   
دوستان ی سوال دیگ، من سه ماه شبانه روز و یک ماه شبانه چسب زدم طبق نظر دکترم...حالا سوالم اینه ده روز ...

هیچی پوستت با اسکلت زیرش یواش یواش مچ میشه 

ورم شدیدی نمیکنی وقتی چسب نزنی منم فک میکردم خیلی ورم کنم ولی نه اصلا اینطور نیست دیگه بعد سه ماه

2810