2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015384 بازدید | 66527 پست
سلام بچه ها من ديروز عمل كردم با حق پناه خداروشكر حالم خوبه اصلا درد و ترس نداشت الكي استرس داشتم

مبارک باشه عزیزم، استرس که ادمو میکشه واقعا

بچه ها کسی از قناعت پیشه چیزی نمی دونست؟

دکتر شیروانی 2858 دکتر مجلسی ۲۸۸۰ دکتر صفوی ۲۹۰۱🥰 دکتر نادریان ۲۹۰۱ دکتر قیصری ۲۸۸۷ و ۲۸۸۸ 🥰دکتر احمدی ۲۹۱۸ دکتر سامان ۲۹۳۰🥰

سلام عزیزانی ک مطب دکتر برادران رفتن ۱۲ و نیم ک گفتن شمال هزینه کلینیک هم میشه یا هزینه کلینیک رو باید جدا بدیم؟ ممنون میشم پاسخ بدید دوستان ❤

و اما در عالم رازیست ک جز به بهای خون فاش نگردد 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوشحالم که حالت خوبه منم چهار روز پیش عمل کردم ور رم و کبودی صورتم خیلی زیاد به زور یکم سوپ خوردم&n ...

عزيزم منم ورم و كبودي دارم ولي مايعات زياد بخور والا من كه همش تو دسشوييم😩😂

مطب گردي:دكتر غلامرضا احمدي(٢٧٦٢)مطب گردي دكتر پيام حق پناه(٢٨٢٦و٢٨٢٧)
به به مبارکه عزیزم

ممنونم از ت عزيزم خوشحالم كه باهاتون اشنا شدم كلي چيز ازتون ياد گرفتم خيلي كمك ميكني به بچه ها اميدوارم خدا بهترينها رو نصيبت كنه 

مطب گردي:دكتر غلامرضا احمدي(٢٧٦٢)مطب گردي دكتر پيام حق پناه(٢٨٢٦و٢٨٢٧)
نظرتون چیه راجع بهش؟چقدر قوس داده بینیتون رو؟ طراحی چقدر به عمل شبیه بود؟ در کل راضی هستید؟

عزیزم بینی من فرمش طبیعیه  در مجموع با توجه به انتظاراتم راضیم و‌جالب اینکه دوستام بیشتر راضین 😄و خوب میتونم بگم از طراحی خیلی بهتره هرچند هنوز کامل ورمها برطرف نشده اما در کل اینکه مثلا بگم دکتر آصفی پرفکته نمیتونم اینو قطعی بگم چون عمل بینی نسبی هست و هرکس با توجه به ایرادات و  ظاهر بینیش درصذ رضایتش از دکترش رو میتونه نتیجه بگیره، اما در کل  برای من که خوب بوده فعلا.

سلام دوستان ،من سه ماهه عمل کردم، خیلی هنوز ورم داره،مشکلات بینیمم زیاد بود.. انحراف شدید سپتوم و ظا ...

عزیزم من خودم عمل سپتو راینو پلاستی انجام دادم و دقیقا سه ماه از عملم گذشته عملهایی که سپتوم یا همون تیغه بینی دستکاری میشه التهاب و ورم ناشی از آن بسیار زیاد هست و اگر خصوصا بینی شما گوشتی بوده قطعا برای کاهش ورمها نسبت به بینی های استخوانی بایذ صبوری بیشتری داشته باشی.علی الخصوص که نوک بینی اخرین نقطه ای هست که ورمش از بین میره و خوب همونطور که گفتم بسته به نوع بینی از شش ماه تا دوسال طول میکشه تا بینی فرم نهایی خودشو نشون بده 

سلام عزیزانی ک مطب دکتر برادران رفتن ۱۲ و نیم ک گفتن شمال هزینه کلینیک هم میشه یا هزینه کلینیک رو با ...

سلام عزیزم نه در کل میشه 12 ونیم هم دستمزد دکتر هم هزینه کلینیک البته تو گروه وات ساپ بچه ها گفتن الات قیمتش 13 الی 14 است گفته از دی ماه هم تغییر قیمت داره 😨😨

سلام عزیزم نه در کل میشه 12 ونیم هم دستمزد دکتر هم هزینه کلینیک البته تو گروه وات ساپ بچه ها گفتن ال ...

بچه ها تو رو خدا بعضی دکترها رو شاخ نکنید واقعا عمل بینی ورضایت بیمار نسبی هست و سلیقه ایی وقتی به یک دکتر خاص هجوم میبریم این اتفاق مسلما میفته

راستس یکی از بچه ها گروه وات ساپ دکتر زارعی رو معرفی کرد وگفت ازش تعریف زیادی شنیده، دوستشون بهش معرفیش کرده پیچ داره من بنا به توصیه ایشون رفتم وپیجش رو نگاه کردم من از این سبک خوشم میاد اون دوست عزیز قرار شد بره مطبش وتحقیقات بیشتری بکنه ،اگه اطلاعاتی راجب دکتر زارعی دارید خوشحال میشم بشنوم انگاری ایشون قبلا اردبیل بوده الانم  چند روز تو ماه میره و اونجا جراحی میکنه دوستای اردبیلی حتما شناخت بیشتری دارن.

سلام دوستان  امروز خواهرم به جای من رفت مطب برادران (من ایران نیستم واسه همین خواهرم کمکم میکن ...

منم جدیدا خیلی میبینم تو مریضای دکتر برادران تزریق کلاژن رو!!

به نظرم اگه غضروف درست کار گذاشته بشه نباید نشست کنه که لازم باشه به تزریق کلاژن 

اکانت دوستم هست لطفا در مورد تاپیک های 99 به قبل سوال نفرمایید.

سلام بچه ها خوبین خوشین سلامتین خیلی وقت بود نیومده بودم گروه گفتم بیام ببینم چه خبرا دیدم اوه چقد عملی جدید داریم ایشالله همگی مبارکتون باشه بهترین نتیجه رو گرفته باشید 

منم بینیم 4 ماهه شد  

فعلا جز مختصری ماساژ .نه کلاژن نه کورتون تزریق نکرده دکترم و گفت اصلا نیازی به این چیزا نداری 

اکانت دوستم هست لطفا در مورد تاپیک های 99 به قبل سوال نفرمایید.
نازنین جون عزیزم چسب از نظر علمی و‌منطقی بجز هفته های اول بعد از اون  نقشی در تعیین شکل و ...

اره عزیزم پس بیخیال ....بخدا همین الانم اعتماد به نفسم چند برابر که خوبه هزار برابر شده 

هر روز میگن خدارو شکر تمام شد 

وقتی کسی هدفی را غیر از آنچه همه دارند دنبال کند می‌گویند :یا خداست   یا شیطان   
2810