من فکر میکنم به بدن فرد هم ربط داره
دو نفر از نزدیکان من با سامی عمل کردند. خواهرم و دوست صمیمی ام. هردو عمل با تکنیک پایه غضروف بود. هردو هم سال گذشته به فاصله ۳ ماه از هم.
ماههای بعد از عمل بینی خواهرم خیلیییی سربالا بود، من همیشه میگفتم چرا اینقد کوتاه کرده و خراب شده! خودش گاهی گریه میکرد و فکر میکرد همین خواهد ماند!!!! و الان جا افتاده. بسیار عالی شده و وقتی رفته بود مطب برای چکاب یکساله همه مطبگردان از بینی اش خوششون اومده بود و اسمش رو نوشتند (چون در مطب سامی شما میتونید اسم بنویسید و داخل اتاق از دکتر بخواید عکس قبل و بعد اون فرد رو نشون بده بهتون و در موردش توضیح بده)
دوستم بینی اش غضروفی بود و غضروفهای قوی هم نداشت. وقتی با سامی عمل کرد بینیش خیلی شیک بود. من همیشه میگفتم بینی او از خواهرم به مراتب بهتر هست...
یه ذره اولش سربالا بود، ولی زیاد نبود، همونی بود که باید باشه. اما حالا بعد از گذشت یکسال انگار بینیش کش اومده و دراز شده. (بخصوص ماه اخیر که دیدمش خیلی ناراحت شدم براش) نوک بینی پایین هست و زاویه کلوملا کمتر از ۹۰ شده. خودش ناراضیه و مدام حرص میخوره.
بینی دیگه اون زیبایی ماههای اول رو نداره. (البته زشت هم نیست، مثل یک بینی عمل نکرده صاف و صوف اما زیادی بلند هست)
خب جراح هردو یک نفر بوده و پزشک قوی و حاذقی هم بوده، زمان عمل هردو تقریبا یک دوره بوده و تکنولوژی هردو عمل مشابه بوده، هردو پایه غضروف داشتند و هردو افت منطقی بعد از عمل رو دارند. اما نتیجه ها یکسان نبوده.