2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015407 بازدید | 66527 پست
اخه دکتر خودش 3m استفاده میکرد و راحتم کنده میشد و فک نمیکنم انقدر باقی مونده جسب روی بینی باقی میمو ...

عزیزم احتمال زیاد مشکل از چسب هس. من ضد حساسیت 3M رو گرفتم توی ایران اصلا هم این مشکل رو نداشت. شاید بهتر باشه چسب رو از جایی که دکتر میگه بخرید

مطب گردي دكتر برادران (ص ٢٩٠٧) دكتر احمدي (ص ٢٩٠٨)
جدی ؟ من به سامی خیلی امید داشتم تازه کارای جدیدشو دیدم به دلم نشست پس من چه کنم 

اتفاقا سامی دکتر بسیار خوبیه و اگر بینیتون کم کار یا سایز کوچیک هست بسیار گزینه خوبیه. مهم اینه مدل بینیهارو بپسندید و حداقل یک مدل بینی قبل عمل که شبیه بینی خودتون باشه ببینید.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها خط كانتور يك خط روي ستون بيني هست بعضي دكترها خط رو ميارن روي پره و بيني حالت كليپسي ميشه و ...

خیلی خوب توضیح دادید شایلین جان. بچه ها حتما این توضیج رو راجع به خط کانتور ببینید. 

سلام..من ۳۷روزه عمل کردم

امروز خانم منشی ک چسبو عوض میکرد گفت ورم بینیت زیاده ی آمپول هست اگه میخوای برات بزنم..ولی ب کسی نگو ...گفت بعد ده دوازده روز ورمت از بین میره...اگه خوبه چرا گفت ب کسی نگو؟؟؟

اتفاقا سامی دکتر بسیار خوبیه و اگر بینیتون کم کار یا سایز کوچیک هست بسیار گزینه خوبیه. مهم اینه مدل ...

بینیم درازه استخوانی و کج جوری کجه که همه دکترا میگن باید غضروف دنده برداریم  البته چون عینک میزنم خیلی ضایع نیست عینک یکم عیبشو می پوشونه 

سر بینیم پهن نیست و خوبه یکم استخوانای بینیم پهنه 

رجایی بهم گفت شانس آوردی استخوانای بینیت خیلی از هم فاصله داره وگرنه اشکال تنفسی پیدا میکردی الان هیچ مشکل تنفسی ندارم 

دخترم به معجزه ایمان دارم 😔
عزيزم منم 3PM ميزنم. براحتي بعد از حمام از روي بيني بلند ميشه... خيلي خيلي راحت. حساسيت هم ايجاد نمي ...

ببخشید منظورم 3m بود. اشتباها تایپ شد:

اصلا این مشکلاتی که میگی رو نداره... همونطور که پیش‌تر هم عرض کردم فکر کنم شاید چسب شما فاسد شده

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   
عزیزم 3pm فرق داره؟؟؟ به نظر منم این که میگی چسب فاسد شده شاید درست باشه. چون وقتی چسب رو باز میکنم ...

اینم برات باز کردم که ببینی اصلا روی لایه چسب زیری اثری از چسب قبلیه نمیمونه... 

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   
سلام..من ۳۷روزه عمل کردم امروز خانم منشی ک چسبو عوض میکرد گفت ورم بینیت زیاده ی آمپول هست اگه میخوا ...

نزنید آمپول

بگید بهش من صبر ایوب دارم

بینیم درازه استخوانی و کج جوری کجه که همه دکترا میگن باید غضروف دنده برداریم  البته چون عینک می ...

پس بینیت شبیه بینی قبلی منه. سامی تا یه حدی کجی رو کم کرد ولی هنوز کجه.  مشکل من با سامی این بود که درازی بینیمو نتونست درست کم کنه و بینی پهن شده توی صورتم. غلامرضا احمدی و برادران رو هم حتما نمونه ببین به نظرم

سلام بچه ها 

من امزوز رفتم برا معاینه  یکی اومده بود سه سال پیش عمل کرده بود یهو زیر بینش نزدیک نوکش خالی کرده بود یکی دیگه هم امده بود ورم های نامساوی داشت اومده بود کورتون بزنه 

من پیش خودم گفتم  من سه بار اومدم مشاوره شانس من همه بینی ها خوشگل   

دیگه کار از کار گذشته ولی امیدوارم بینیم خوب باهام راه بیاد و دردسر برام درست نکنه 

وقتی کسی هدفی را غیر از آنچه همه دارند دنبال کند می‌گویند :یا خداست   یا شیطان   
پس بینیت شبیه بینی قبلی منه. سامی تا یه حدی کجی رو کم کرد ولی هنوز کجه.  مشکل من با سامی این بو ...

از کارای جدید برادران اصلا خوشم نیومده بنظرم سوراخ ها و سر بینی رو خوب در نمیاره خیلی سر بالا و کوفته ن بنظرم ولی بازم در نظرم هست واسه مشاوره فکر نمیکنم انتخابم باشه

مثلا من کارای رجایی رو بهتر پسندیدم ولی قیمتش خیلی زیاده 

احمدی هم میگن مثل نادریان هر بینی رو قبول نمیکنه باید البته برم  نزدیکمه 

دخترم به معجزه ایمان دارم 😔
از کارای جدید برادران اصلا خوشم نیومده بنظرم سوراخ ها و سر بینی رو خوب در نمیاره خیلی سر بالا و کوفت ...

من کار بد از احمدی ندیدم و کاراشو دوست داشتم (البته من کلا 7 تا نمونه ازش دیدم ولی همشون خوبن). برادران هم نمونه کارهاشو دیدم (فقط عکس دیدم) ولی به نطرم ظرافت کارش بهتر از سامی هست. سربالا بودن بعد از عمل عادیه بعد از یک سال نوک بینی میاد پایین واسه همینه میگن نمونه یک ساله ببینید که ورمها رفته باشه و فرم کلی رو بشه دید. 

به نظرم مهمه که بینی کسی رو که میبینید با قبلش مقایسه کنید. مثلا من نمونه هایی که از سامی دیدم که خیلی قشنگ بودن وقتی با قبلشون مقایسه کردم دیدم قبل عملشون هم خوب بودن.

2810