2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015375 بازدید | 66527 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بچها من موقع خمیازه یکی از پرهای بینیم ک یکم بزرگتر از اون یکیه باز میشه ولی اون ک کوچیکتره تکون نمیخوره اصلا کسی تا بحال اینطوری بوده؟؟؟واقعا این پرها خیلی رفته رو مخم اه

با اینکه داستان منو بد نوشتی اما تو هنوزم خدای خوب منی:)🍂
سلام بچها من موقع خمیازه یکی از پرهای بینیم ک یکم بزرگتر از اون یکیه باز میشه ولی اون ک کوچیکتره تکو ...

خمیازه هم که میکشی به اینه نگاه میکنی   عزیزم وقت بده به بینیت حداقل از خودش دفاع کنه ....کل ساختمون بنده خدا عوض شده

وقتی کسی هدفی را غیر از آنچه همه دارند دنبال کند می‌گویند :یا خداست   یا شیطان   
آخ آخ پس حتما یک ماه بعدم وقت عمل میده 

احتمالا گلاب جان، منم اوایل ابان که تعطیلی هست میخواستم عمل کنم، الان باید منتظر بمونم. دلم نمیاد مطب سامی نرم و تصمیم بگیرم

دکتر شیروانی 2858 دکتر مجلسی ۲۸۸۰ دکتر صفوی ۲۹۰۱🥰 دکتر نادریان ۲۹۰۱ دکتر قیصری ۲۸۸۷ و ۲۸۸۸ 🥰دکتر احمدی ۲۹۱۸ دکتر سامان ۲۹۳۰🥰
خمیازه هم که میکشی به اینه نگاه میکنی     عزیزم وقت بده به بینیت حداقل از خودش دفاع کنه .. ...

😅😅😅😅 ن اخه قشنگ متوجه میشم‌یکی کامل موقع خمیازه باز میشه اون کلا تکون نمیخوره اینه هم نگاه کردم مطمعن شم دیدم ک بله ولی خوب دیگ باید کنار بیام امیدم اینه ک درست بشه نشدم فدا سرم 

بقول مامانم خواستگارت کم نمیشه بیخیال سوراخاش شو😂😂

با اینکه داستان منو بد نوشتی اما تو هنوزم خدای خوب منی:)🍂
احتمالا گلاب جان، منم اوایل ابان که تعطیلی هست میخواستم عمل کنم، الان باید منتظر بمونم. دلم نمیاد مط ...

بنظرم صبر کن منم حتما یه سر واسه معاینه میرم و بعد تصمیم میگیرم 

دخترم به معجزه ایمان دارم 😔
سلام خانما منم بلاخره تصمیم قطعی گرفتم خدا بخواد هفته اینده عملمِ قراره با دکتر دشتی که ۳روز زاهدان ...

عزيزدلم ايشاا...عمل خوبي داشته باشي به خدا توكل كن

مطب گردي:دكتر غلامرضا احمدي(٢٧٦٢)مطب گردي دكتر پيام حق پناه(٢٨٢٦و٢٨٢٧)
احتمالا گلاب جان، منم اوایل ابان که تعطیلی هست میخواستم عمل کنم، الان باید منتظر بمونم. دلم نمیاد مط ...

تینا جون سلام.سامی کی از سفر برمی گردن؟من وقت داشتم منشیش کنسل کرد.

شما چه گزینه های دیگه ای بجز سامی دارید؟

مطب گردی ها  دکتر بنیادی و نادریان صفحه ۲۹۰۰ دکتر تقوی یحیوی رجایی غلامر ضا احمدی قارونی  سامی  ۲۹۰۲      دکتر برزنجی ابیانه ۲۹۰۳        
تینا جون سلام.سامی کی از سفر برمی گردن؟من وقت داشتم منشیش کنسل کرد. شما چه گزینه های دیگه ای بجز سا ...

سلام عزیزم

نپرسیدم، فقط گفتم من عجله دارم اگه میشه زودتر وقت بدین مشاوره شم، گفت اقای دکتر نیستن ایران 

گزینه های زیادی ندارم، قیصری مد نظرمه، تا سامی بیاد پیش مجلسی و صفوی هم میرم. شیروانی هم رفتم خوشم‌ نیومد

دکتر شیروانی 2858 دکتر مجلسی ۲۸۸۰ دکتر صفوی ۲۹۰۱🥰 دکتر نادریان ۲۹۰۱ دکتر قیصری ۲۸۸۷ و ۲۸۸۸ 🥰دکتر احمدی ۲۹۱۸ دکتر سامان ۲۹۳۰🥰
عزیزم ناراحت نباش. چه میشه کرد دیگه. حتما برو از دکترت شکایت کن. قبل یکسال که هیچ کدومشون زیربار هی ...

ممنون عزیزم
باید برم دنبالش ببینم چی میشه ...
دکتر محمد علی اکبری   
نه فعلا مشاوره بوده خیلی رقمش بالاس 

آخی عزیزم چقد ناراحت شدم وافعا درکتون میکنم منم همیشه میترسیدم عمل کنم خراب شه و همینم شد.چقد هزینه ...

اره باید برم دنبالش که بتونم حقمو بگیرم
هزینه های ترمیم به شدت بالاس
 کاش دکتری نمیتونه از پس عملی بربیاد صادقانه بیاد و بگه که مارو تو دست انداز بعد عمل نندازه

سلام دوستان لطفا اگه کسی اطلاعات راجع به دکتر همتی فراهانی یا جهاندیده داره بگه؟ چند بار پرسیدم اما کسی چیزی نمیگه. میخام هرچه سریع تر عمل کنم ولی نمیتونم دکتر خوب پیدا کنم فعلن بین این دو نفر گیر کردم. بینیمم گوشتیه.

سلام عزیزم نپرسیدم، فقط گفتم من عجله دارم اگه میشه زودتر وقت بدین مشاوره شم، گفت اقای دکتر نیستن ای ...

از این دکترایی که مد نظرته من فقط مجلسی رو میشناسم پارسال رفتم مطبش خوشم نیومد یعنی به نظرم سامی بهتره بقیه رو اصلا نمیشناسم 

دخترم به معجزه ایمان دارم 😔
2810