2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست

سلااااام 

خوشحالم خانم گل هر روز بهتر خواهی شد 

بچه ها من همین الان از مطب رجایی اومدم 

میام کامل می نویسم 

حیف یکشنبه مطب برادران نرفتم هفته آینده ان شالله میرم 

دخترم به معجزه ایمان دارم 😔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلااااام  خوشحالم خانم گل هر روز بهتر خواهی شد  بچه ها من همین الان از مطب رجایی اومدم&n ...

فدات عزیزم 

اولین بار دیدن ادمو داغون میکنه 😫

با اینکه داستان منو بد نوشتی اما تو هنوزم خدای خوب منی:)🍂

مطب گردی *دکتر رجایی* بیمارستان نیکان 

دکتر بسیار دقیق و با حوصله حدود ۴۰ دقیقه وقت گذاشت و برام کاملا اشکالات بینی رو گفت کلی عکس گرفت و معاینه کرد 

گفت غضروف دنده نیاز داری که اینو اسلامی جو هم گفته بود ولی عامری گفته بود گوش 

گفت اینقدر به تقارن و صاف شدن بینی حساسم که عملت لااقل ۴ ساعت زمان نیاز داره 🙄

ولی خیلییییی عالی توضیح داد واسم پروجکشن گفت کم نمیشه ولی بینی از بغل جمع میشه طول بینی رو هم نمیکنه فقط تمرکزش رو تقارن که البته واسه بینی کج من این اولین لازمه ست تمرکزش رو اصلاح تمام رخ و سه رخ بینیه و گفت شاید چند بار بینی رو باز و بسته کنم 

راجع به اینستا هم گفت کم عکس میزاره چند تا عکس بهم نشون داد از عمل های جدیدش و یه مورد ۶ ماهه که اونم خوب بود 

نمونه هم فقط یه خانمه رو با چسب بعد دو ماه دیدم که خدایی از  بینی گوشتی و چاق قبلش خیلی بهتر بود حالت لبخند و خندش طبیعی و خوب بود جای بخیه هم نداشت دیگه و البته بینیش خیلی سر بالا نبود و این واسه من مهمه نرمال و طبیعی بود فقط من بینیم درازه خودش اینم گفت طول بینی رو کم نمیکنه بنظرم جالب نمیشه البته اینم بگم که فاصله لب و بینی طبیعی میمونه 

فعلا یه وقت رزرو کردم ولی قرارشد بهش خبر بدم 

منشی و دکتر اخلاقشون عالی محیط بسیار صمیمی و کلا انرژی مثبت

کسی جدیدا پیش سامی رفته ؟ 

قیمت رجایی هم که دقیق نگفت میانگین گفت ۱۸ 

واسه من که سخت تر و زمانبر تره گفت ۲۳ ۲۴ البته گفت هیچی تا بعد عمل مشخص نیست 

بستگی داره من کار گوشتی دیدم خیلی خوب شده حتی مشخص نیست گوشتی بوده قبلا  تو مطب نادریان هم نمو ...

مرسی عزیزم از راهنماییت....ادرس این دکترا ک گفتی تهران هستن؟اخه من اصفهانم.

برا خوب کردنِ حالِ آدمها حتما نباید دکتر باشی...یذره "مهربون" باشی کافیه...

من وقتی دیدم قیمت رجایی اینقدر زیاده گفتم به سامی هم سر بزنم اگه کسی جدیدا رفته نوبت دهیش چطوره ؟ و کی وقت عمل میده ؟ رجایی واسه آخر مهر وقت داشت من البته اوایل آذر میخام نوبت دهی رجایی هم نهایت یک هفته ست من ساعت ۶ و نیم وقت داشتم ۸ بیرون اومدم 

مرسی عزیزم از راهنماییت....ادرس این دکترا ک گفتی تهران هستن؟اخه من اصفهانم.

بله تهرانن . اصفهان من  فقط لقمانی رو نمونه ازش دیدم ولی شنیدم راستی هم  خوبه لقمانی کارش تمیزه یه سر بزن دستت میاد چطورن کلا تا مطب نری تصمیم نگیر من از وقتی مطب گردی کردم تازه فهمیدم چقدر بیخودی تصمیم میگرفتم که با کی عمل کنم  

بچه ها واسه امضا گذاشتن راهنماییم کنید 

سلام

اول برید اون بالا رو پروفایلتون کلیک کنید

بعد برید تو نی نی سایت من

بعد برید تو اطلاعات کاربری و اون پایین میتونید امضاتونو تغییر بدید.

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /
بله تهرانن . اصفهان من  فقط لقمانی رو نمونه ازش دیدم ولی شنیدم راستی هم  خوبه لقمانی کارش ...

واقعا تصمیم خیلی سختیه.من از هفته دیگه میخوام برم مطب گردی...من طرزی لقمانی و راستی رو شنیدم کارشون خوبه.ولی مسئله اینه ک اکثرا میگن بینی های گوشتی خوب نمیشه....این منو میترسونه.

برا خوب کردنِ حالِ آدمها حتما نباید دکتر باشی...یذره "مهربون" باشی کافیه...
مطب گردی *دکتر رجایی* بیمارستان نیکان  دکتر بسیار دقیق و با حوصله حدود ۴۰ دقیقه وقت گذاشت و بر ...

بنظرم دکتر رجایی بر اساس چیزایی که از مطب گردی های اخیر شنیدم وسواس فکری دارن. بیشتر از همه هم خودشون اسیب میبینن با این حالتی که دارن

مطب گردی 
بنظرم دکتر رجایی بر اساس چیزایی که از مطب گردی های اخیر شنیدم وسواس فکری دارن. بیشتر از همه هم خودشو ...

والا وسواس که داره ولی خوب دیگه خودش گفت عمل هام به دوم و ترمیم نمیکشن و هیچ عدم تقارن واضحی ندارن کاش دوستانی که باهاش عمل کردن بیان اطلاعات بدن 

همچنین در مورد سامی 

2810