2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015428 بازدید | 66527 پست
دوستان گلم سلام من همیشه با زدن ضد افتاب مشکل داشتم و دارم! چون پوستم چرب هست، رنگ پوستم هم به سبز ...

سلام عزیزم. 

اگه بی رنگ میخوای و فاقد چربی: در درجه ی اول "آکنه فلوئید سان سیف"- بعد " سینره مدل جدید فاقد چربی"- بعد "راسن"

اگه رنگی فاقد چربی میخوای  (که من اصلا رنگی رو پیشنهاد نمیکنم): مدیسان تیوپی فاقد چربی که پوشانندگیش هم بالاست - دیترون که پوشانندگیش معمولیه ولی به شدت سبک و مقاوم و ماته

... ولیکن چاره را امروز زور پهلوانی نیست،رهایی با تن پولاد و نیروی جوانی نیست/در این میدان،بر این پیکان هستی سوز سامان ساز،پری از جان بباید تا فرو ننشیند از پرواز!

من تقریبا دوساله که با دکتر بنیادی عمل کردم. قیمتش که قوقالعاده خوبه! یعنی بعید میدونم کسی با این قیمت با این کیفیت بینی عمل کنه! همچنان همون 6-7 تومنه. 

اگه فکر کنه بینیت بعد عمل با خواسته هات جور درنمیاد یا لازم نداره عمل، عمل نمیکنه. 

کارشم که طبیعی و خوبه و مطابق خواسته میتونه یکم فانتزی تر یا طبیعی تر بشه. 

بینی من خیلی بد بود. هزار جور ایراد داشت. بعد عمل خیلی زیاد اونی شد که میخواستم. نه اینکه معجزه بشه و کلا یه دماغ دیگه بشه ولی بینی طبیعی و خوب ایراداش رفع شده. یه جوری که اگه کسی بینی قبلیم رو ندیده باشه اصلا نمیفهمه عمل کردم. فکر میکنه دماغ خودم طبیعی انقدر خوب بوده! چون بینیم اصلا از بیرون باز نکرد و همه ی برشها داخلی بود. 

بعد عمل هم تامپون نداشتم. کبودی بسیار کم. نقاهتم خوب بود. 

فقط من نمیخواستم زیاد چسب بزنم، بعد دو ماه دیگه نزدم و ورمم کمی دیر رفت و البته خوب هم با بینیم برخورد نکردم، با عرض پوزش دست تو دماغ هم کردم! ولی خب دووم اورده! مشکل تنفسی هم ندارم. 

... ولیکن چاره را امروز زور پهلوانی نیست،رهایی با تن پولاد و نیروی جوانی نیست/در این میدان،بر این پیکان هستی سوز سامان ساز،پری از جان بباید تا فرو ننشیند از پرواز!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کسی با دکتر شهرجردی عمل داشته ؟ چیزی میدونه ؟

شهرجردی ناراضی داره،یکی از بچه ها بعد از دوسه باری ک مطبش رفته بود و عملش رو باهاش قطعی کرده بود روز واریز بیعانه دوباره ب مطب سر زده و ی گروه ۷-۸ تایی از ناراضیهاش از در وارد شدن از ظاهر بگیر تا تنفس. دوستمونم کنسل کردن عملشونو باهاش

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /
دوستان گلم سلام من همیشه با زدن ضد افتاب مشکل داشتم و دارم! چون پوستم چرب هست، رنگ پوستم هم به سبز ...

توی ایرانیها راسن و ژوت خیلی خوبن هم بی رنگ دارن هم حالا کرم پودری خارجی هم من فاقد رنگ و چربی لانسون رو میزنم اونم عالیه منم پوستم خیلی حساس وجوشی هست ولی لانسون بی نهایت سبک هست

سلام عزیزم کرم ضد آفتاب ایزدین فیوژن واتر خیلی خوبه میگن بر پایه آب هست مخصوص پوست چرب. قیمت 260-280 اینطوراست. 

اگه منظورت برداشتن قوز از تو عکسه شبیه میشی ولی بقیه چیزا خیر 

سلام منم بینیم گوشتیه امادکترسجادیان میگن خیلی طبیعی کاره برای شماروچقدرکوچیک کرده وقیمتش چقدره ممنون میشم عکس قبل وبعدبدیدبینی گوشتی واقعاادم روکلافه میکنه چون هردکتری نمیتونه خوب درش بیاره

💔مائیم که بی هیچ سرانجام خوشیم💔

سلام 😎😎😎بعد از مدت ها

صدآفتاب فیوژن واتر ایزدین عالیه دور چشم هم می شه زد البته اگر گیرت بیاد😒😒😒منم پوستم چربه هر چی از خوبیش بگم کمه در ضمن هیچ کدوم از مدل های دیگه اشو نگیر فقط فیوژن واتر اگرم گیرت نیومد ضدآفتاب فاقد چربی راسن هم عالیه این یکی ایرانی و بسیار سبک مثل یه مرطوب کننده اس

سلام عزیزم کرم ضد آفتاب ایزدین فیوژن واتر خیلی خوبه میگن بر پایه آب هست مخصوص پوست چرب. قیمت 260-280 ...

نه عزیزم قیمتش حدود ۱۸۰ هست چرا این قدر گرون ؟البته چون گیر نمی یاد هر کس به قیمت دلخواهش می فروشه

نه عزیزم قیمتش حدود ۱۸۰ هست چرا این قدر گرون ؟البته چون گیر نمی یاد هر کس به قیمت دلخواهش می فروشه

اره دیگه هرکی یه قیمت میگه . دیجی کالا دیدم 228. همین دیروزم پرسیدم 260.گرون شده دیگه 

سلام گلم  من شنیدم بهترين ضد آفتاب اويل فري ايزدين فيوژن واتر هست خودمم مشکل شمارو دارم جز اینکه من رنگ پوستم روشنه و متاسفانه به علت چربی پوستم ضد افتاب نمیتونم بزنم الانم چندتا لک زدم   دارم پول جمع میکنم بخرم   

وقتی کسی هدفی را غیر از آنچه همه دارند دنبال کند می‌گویند :یا خداست   یا شیطان   

سلام شایلین جان

من هم مشکل شما رو داشتم دقیقا پست چرب و سبزه... ضد افتاب ایزدین گرفتم خیلی راضیم ، بر پایه ی آب هست و دور چشم هم میشه زد... یک سرچ بکن

ممنونم، بچه ها منظورتون اين هست؟؟

ميگم اين يكم گرون نيست؟   

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   
2810