2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015447 بازدید | 66527 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شایلین جون من مطالبتو دنبال میکردم ولی اخر نفهمیدم با کی عمل کردید؟میشه بگین من خیلی سردرگمم واقعا ...

منم از کارهای نادریان خوشم میاد و بهم گفت ۳۰ درصد تغییر میکنی...

بهمن مقدم بیمار ازش دیدید؟یه خانمی رو تو مترو دیدم بینی تر و تمیز ساده ای داشت.ازش پرسیدم با کی عمل کردی

گفت بهمن مقدم 

مطب گردی ها  دکتر بنیادی و نادریان صفحه ۲۹۰۰ دکتر تقوی یحیوی رجایی غلامر ضا احمدی قارونی  سامی  ۲۹۰۲      دکتر برزنجی ابیانه ۲۹۰۳        

ایجاد اشکال و نقوش زیبا بر روی فلزات مختلف توسط دستگاه برش cnc و یا پانچ cnc برای تولید و ساخت محصولات خاص فلزی از  جمله دربهای فلزی زیبا. پارتیشن و .... همچنین با دستگاه سی ان سی میتوان انواع فلزات و ورق ها را با ضخامت دلخواه برش داد.

بچه ها من دیروز رفتم مطب دکتر خوش سیرت. همونطور که منشی دکتر تلفنی گفته بودن نتونستم نمونه ببینم. چندین مورد اومدن که مشخص بود دو سه روز از جراحی شون گذشته و برای ویزیت اومدن که مستقیما هم وارد اتاق بغلی دکتر میشدن و دکتر از اتاقشون به اون اتاق دسترسی داشتن. یک مورد اقایی بود که فقط چسب داشتن که بنظر خوب میومد که ایشونم مستقم وارد اتاق مذکور شدن. 

وقتی که نوبتم شد و پیش اقای دکتر رفتم جالب بود اقای دکتر منظر بودن من سر صحبت رو باز کنم و چند ثانیه ای به من خیره شدن که منم چون اماده گی این اپنینگ رو نداشتم خوب شاید خیلی ماهرانه سوالمو انتخاب نکردم. گفتم اقای دکتر خدمتتون رسیدم ببینم اگر بخواین بینی منو جراحی کنید باهاش چیکار میکنید چقدر نوکشو بالا میبرین و....

(که بعدا گفتم احتمالا به بینیم داشتن نگاه میکردن ببینن چند چنده😅😅😅😅)

خلاصه بینیمو از روبرو، پایین و نیمرخ دقیق بررسی کردن و گفتن شما نوک بینیتون باید جمع بشه فقط که قسمت سختشم همونه. و گفتن خیلی خوب میشه. و بعد از درخواست من یک مورد تو گوشی شون بهم نشون دادن که طبیعی و شیک بود. راجب شاخک بینی سوال کردم که ایا  در صورت داشتن التهاب میسوسوزنن که گفتن من اینکارو انجام نمیدم چون معمولا باعث چسبندگی میشه و اینکه خیری در اینکار ندیدم و اصلا صلاح نمیدونم. و نهایتا گفتن من طبیعی عمل میکنم اگر سبکی خارج این کسی بخواد من انجام نمیدم. ولی اون طبیعی که عکسشو نشون دادن بنظر جمع و جور میومد. 

شخصیتشون فوق العاده با شخصیت و مهربان بودن من خیلی خوشم اومد ازشون.

ولی خوب تحقیق مناسبی از نمونه و سبک کاری شون انجام نشد. دوست داشتم نمونه های بیشتری ببینم. 

قیمت هم گویا از ۱۰ شروع میشه که گفتن قیمت رو با منشی صحبت کنید. منشی هم گفتن فردا یعنی امروز تماس بگیر بهت بگم.

😊😊😊

مطب گردی 
شایلین جون من مطالبتو دنبال میکردم ولی اخر نفهمیدم با کی عمل کردید؟میشه بگین من خیلی سردرگمم واقعا ...

سلام. از کارای بهمن مقدم میگید چجوری بود؟؟ من یکی از فامیلام چند سال پیش عمل کرد خوبه بینیش اما انگار مشکل تنفسی داره نمیگه 

2810