2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015456 بازدید | 66527 پست
دکتروقردوست  منم پیشش عمل کردم خدایی من عمل کردم دوستام وقتی بینیمو دیدن ده تا از دوستام اومدن ...

عزیزم ما اینجاییم تا به هم کمک کنیم تا هم سلیقه مون رو راجب بینی که میخوایم داشته باشیم پیدا کنیم و همینطور واقع بینانه به این عمل نگاه کنیم بدون ایده ال گرایی و با اطلاعات دادن راجب دکترها به هم دیگه ببینیم کدومشون بهتر میتونن توقع ما رو برآورده کنن شما هم اگه به این نیت اینجا هستید لطفا چند نمونه از کارهای ایشون رو و همین طور عکس بینی خودتون رو به اشتراک بزارید تا بچه ها با کارهای دکترآشنا بشن اینکه شما بگید خوبه ،لازم هست ولی کافی نیست .

بچها من خسته شدم از یجا خوابیدن😣😣

دلم میخواد دخترمو بغل کنم😣

با یه مظلومیت خاصی از دور نگام میکنه فقط دستشو میگیرم تو دستم نمیذارم بیاد رو تخت،

دلم میخواد برم حموم صورتمو با کف زیاد بشورم😍

با اینکه داستان منو بد نوشتی اما تو هنوزم خدای خوب منی:)🍂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچها من خسته شدم از یجا خوابیدن😣😣 دلم میخواد دخترمو بغل کنم😣 با یه مظلومیت خاصی از دور نگام میک ...

میگزره عزیزم....منم پسرو دخترم انقد با مظلومیت نگام میکردن ک اشکم در میووومد

میگزره عزیزم....منم پسرو دخترم انقد با مظلومیت نگام میکردن ک اشکم در میووومد

منم همینم همینقد ک خیالم راحته مامانم باهاش بازی میکنه سرگرمه وگرنه دلم پاره میشد براش‌

امروز ورمم کمتر شده کبودیامم خوابید 

من چهار شنبه غروب عمل کردم امروز میشه ۳روز یا چهار روز؟؟

با اینکه داستان منو بد نوشتی اما تو هنوزم خدای خوب منی:)🍂
بچها من خسته شدم از یجا خوابیدن😣😣 دلم میخواد دخترمو بغل کنم😣 با یه مظلومیت خاصی از دور نگام میک ...

منم همینطور کمرم له شده ......قسمت گردنم و دنبالچه ....له شده ها 

دماغه درد نداره ادم کلافه میشه 

دوست دارم برم حموم با لیف بیوفتم به جونم

وقتی کسی هدفی را غیر از آنچه همه دارند دنبال کند می‌گویند :یا خداست   یا شیطان   

امروز برا اولین بار قطره انداختم و پماد زدم رو بخیه ها ....فعلا که زیر بینیم وحشتناکه 

وقتی کسی هدفی را غیر از آنچه همه دارند دنبال کند می‌گویند :یا خداست   یا شیطان   

اخي عزيزدلم🥺

مطب گردي:دكتر غلامرضا احمدي(٢٧٦٢)مطب گردي دكتر پيام حق پناه(٢٨٢٦و٢٨٢٧)

بچه ها من هركاري كردم نتونستم شرح مطب گردي دكتر پيام حق پناه رو بزارم الان عكسش رو ميزارم براتون

مطب گردي:دكتر غلامرضا احمدي(٢٧٦٢)مطب گردي دكتر پيام حق پناه(٢٨٢٦و٢٨٢٧)
2810