2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست
عجببببب واقعا چیزی ندارم واسه گفتن... اون آقا پسر چی شدن آخرش؟

اون شب تو کلینیک نگهش داشتن و فقط هم بهشاکسیزن وصل بوده ، مادر اون پسر تو آزمایشگاه کار میکرد و کلی آشنا داشت با وجود آشناهایی که داشت فرداش اون رو به بیمارستان چمران انتقال داد تا تحت نظر باشه...
اتفاقا بعد که منو تو مطب دید یواشکی شماره مو ازم گرف و راجبه اون روز ازم پرسید ک چی شده بوده تو ریکاوری !! جالبه که تو مطب هم تا میدیدن من با این خانم نشستم و دارم حرف میزنم ازهم جدا مون میکردن و حتا اگر نوبتمون هم نبود میفرستادنمون تو اتاق پیش دکتر که باهم صحبت نکنیم ...
پسرش و بینیش رو هم دیدم جالبه که اون هم راضی نبود و میگف خیلی قوس داده (که البته درست میگفت)  
شاید ممنوع الکاری دکتر بخاطر پیگیری های این خانم باشه !
تا چند ماه بعد عمل که با خانومه صحبت میکردم میگف پسرشو میبره چکاپ قلب  و اکو که مطمئن باشه بهش آسیبی وارد نشده...
یه دکتر مزخرف با یه کَست مزخرف چقدر میتونه تو زندگی ادم تاثیر گذار باشه

عزیزم خیلیییی ناراحت شدم😔😔😔. امیدوارم به بهترین شکل مشکلاتتون به زودی رفع بشه. میتونم درخواست کن ...

ممنونم ازت دوست عزیز
بله عکسمو گذاشتم و عدم قرینگیش خیلی تابلو نیس ولی یه طرف پره بینیم تو رفتگی داشت که اون چند ماه بعد عمل تو همون مطب باز کرد و چون بخیه  اونجا باز شده افتاده تر شده به نسبت پره چپم
جالبه بار اخری که پیشش بودم میگف ممکن بخاطر عدم مراقبت درست باشه     ینی به هرچیزی داره دست میندازه که بگه کار من مشکلی نداشته

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعا متاسفم .  برات دعا میکنم که زودتر بتونی عمل ترمیم رو انجام بدی. همینطور که دوستان گفتن ...

ممنونم از مهربونیت دوست عزیزم
باید برم و تحقیق کنم.. انقدر ترسیدم که راضیم این بینی داغون رو تا اخر عمر بپذیرم ولی دیگه خرابترش نکنم

همدان دکتر بهنود...باور کنید خیلی ناراحتم اصلا فکرشم نمیکردم اینجوری بشه.هرکاری میکنم کمتر بهش فکر ک ...

عجب ... پس حتما پیگیرش باش
ادمای بی مسئولیت که از کاری که انجام میدن فقط پول گرفتن و یاد گرفتن
امیدوارم اتفاقای خوب تو این راه برات پیش بیاد   

از دوست عزیزمون عذرخواهی میکنم که من بجای ایشون جواب میدم، ص2813 عکسشونو گذاشتن. تو عکس زیاد تابه تا ...

ممنونم از ارجاع شما به شماره صفحه برای عکس بینیم
راجبه سوراخ های بینیم توضیح دادم
خیلی گل درشت نیس البته از رو به رو ولی خب از زیر کاملا مشخصه و نکته بعدی اینکه جای بخیه هام هم یه چیزی شبیه گوشت اضافی ولی نه به بدی اون  شده!! راهی برای بهتر شدنش هست؟

ممنون عزیزم. اره بعد از اینکه پستو گذاشتم. دیدم عکسشنو. بنظر منم تابه تا نبود. قوسش زیاد بود. کاش د ...

نه عزیزم قطعا با خودش عمل نمیکنم
حتا اگر یک ریال پول نگیره چون بهش اطمینان ندارم

ممنون جواب دادی عزیز میدونی شایلین کجا عمل کردش وپیش کی؟؟ ازخودش دوبار پرسیدم جواب نداد؟؟؟😧😧😧

نه متاسفانه عزيزم

مهم نیست که چقدر در جاده اشتباه پیش رفته ای! همین الان دور بزن
ممنونم عزیزم از همدلیت هم شما و هم همه ی دوستانی که به درد و دلم گوش دادن...فعلا الان انقد تو شوکم ک ...

خواهش میکنم عزیزم

والا دقیقا نمیدونم به چه دلایلی ی پزشک ممنوع الکار میشه. البته اکثر این ممنوع الکاری ها هم موقت هست ، در واقع یه بازه زمانی کوتاه ممنوع الکار میشن. اما شنیدم ک اگه مشکل حاد باشه حتی پزشک مجبور میشه پول عمل رو پس بده و تو مواردی (تعداد کم البته) پزشک مجبور به دادن دیه هم شده...

بقیه ی دوستان هم لطفا اگر اطلاعاتی دارن درباره شکایت کردن و ممنوع الکاری پزشک، بیان و به دوستمون کمک کنن🌷

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

سلامممممم

شایلیین جان خعلییییی مبارکه امیدوارم نتیجه همونی بشه که دوست داشتی 

یه سوال بعد از عمل اگه نخایی خیلی استراحت کنی چند روز اول میشه سر کار نرفت ؟

من مرخصی نمیتونم زیاد بگیرم نهایت دو روز یا سه روز که وصلش کنم به جمعه کافیه آیا؟

خواهش میکنم عزیزم والا دقیقا نمیدونم به چه دلایلی ی پزشک ممنوع الکار میشه. البته اکثر این ممنوع الک ...

من میدونم دکتر باید دیه پرداخت کنه پیگیریییییی کنید جدیدا قانون یا جوری شده به نفع مریض شده قبلا خیلی سخت بود الان میفرستن پزشک معتمد خودشون بعد از تایید پدر پزشک خطاکارو در میارن 

من دوستم بچه شو برده بودبا بیهوشی دندونشو درست کنن دکتر موقع کار با تلفن ترف میزده و زده بود زبون طفلک رو بریده بود بچه دو ساله تا مدت ها نمیتونست حرف بزنه و خونریزی شدید و فقط بستنی میخورد پدرش پیگیری کرد البته میگفت میخوام این بلا سر بچه دیگه ای نیاد دکتر رو تعویق کار کردند و دیه هم براش ۱۰ تومن بریدند و پرداخت کرد یک سال دوندگی کرد ولی نتیجه هم دید.

دخترم به معجزه ایمان دارم 😔
من میدونم دکتر باید دیه پرداخت کنه پیگیریییییی کنید جدیدا قانون یا جوری شده به نفع مریض شده قبلا خیل ...

ممنون عزیزم ک جواب دادی🙏🏻

خداروشکر ک قوانین بهتر شده...

ویکی ۱۳ جان شماهم این پیامو بخونید. امیدوارم کمکتون کنه...

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

سلام خُبین 

من اومدم ببینم چه خبره دیدم اوه چه خبراست ویکی خیلی ناراحت شدم خوندم ماجرای عملتو ایشالله یه ترمیم عالی داشته باشی حتما تحقیق کن یه جای خوب ترمیم برو 

شایلین جون مبارک باشه بینیت ایشالله روز به روز خوشگلتر بشه 

اکانت دوستم هست لطفا در مورد تاپیک های 99 به قبل سوال نفرمایید.
عزیزم شما بدون اینکه مشاوره بشید با دکترتون وقت عمل گرفتید؟ من حقیقتش این اولین باره چنین چیزی میشن ...

خوبی نسیم جان از بینیت راضی هستی؟ من رفتم پیش رجایی گفت زیاد تغییر نمیکنی من میگم عمل نکن ولی قارونی گفت  عملت میکنم ولی الان نمره بینت ده هست بعد عمل میشه ۱۵ ‌. حالا برای ی ماه دیگه پیش قارونی نوبت گرفتم ولی هنوز دو دلم . شما که قبلا خیلی تحقیق کردین نظرتون درمورد قارونی چیه؟ 

بعضیها میگن عیب بیتی رو کامل برطرف نمیکنه . پروجکشن رو زیاد کم نمیکنه .نگرانم . البته من بینیم استخونیه

مطب گردی دکتر حسنانی و قارونی و رجایی صفحه ۲۷۶۲
سلامممممم شایلیین جان خعلییییی مبارکه امیدوارم نتیجه همونی بشه که دوست داشتی  یه سوال بعد از ...

مرسی عزیزم❤

بعد از عمل شما تا یک هفته (بستگی به نظر دکتر داره ولی اکثرا میگن یک هفته) گچ خواهی داشت. حداقل مدت مورد نیاز همین یک هفته هست. هرچند که تا دو سه روز بعد از گچ هم میگن خیلی مراقب باشید سر زیاد خم نشه و اینا، ولی باز اونو میشه توی محیط کار هم رعایت کرد ولی یک هفته اول رو حتما میخواید.

برای همین من از تعطیلی عاشورا تاسوعا استفاده کردم... شما هم از الان تقویم رو بردارید و یه هفته‌ای که توش تعطیلی داره رو برنامه ریزی کنید.❤

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   
واقعا ازتون عذرمیخوام که هرکودمتون رو به نحوی ناراحت کردم ولی باورکنید اولین نیت من شناخت واقعی دکتر ...

واییی دقیقااا واقعا درک میکنممم حستونو😥چون همه بمن گفتن خودت تحقیق کن و دکتر انتخاب کن و عمل کن استرس همینووو دارم😥😥

مطب گردی: دکتر جهادی و دکتر سید نجات حسینی(۲۷۷۴)،دکترعالیان(۲۸۰۴)،دکتر رضاساریخانی(۲۸۱۶)،دکتر ایلخانی(۲۸۹۵)،دکتر رسول پناه(۲۹۰۰)،دکتر غلامرضااحمدی و دکتر سیاوش صفوی(۲۹۱۴)،دکترغلامرضا احمدی(۲۹۵۱)،روز عمل(۲۹۵۱)دوماهگیم(۳۰۰۲)
2810