2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015366 بازدید | 66527 پست

راستی شایلین جان من چندبار مطب گردیهاتو خوندم، اگراشتباه نکنم قبلا یه بارگفته بودی مدل بینی سوزان روشن رو میپسندی.درسته؟ اینکه بینی ها رو تحلیل میکردی بر پایه همین نوع بینی بود؟

بینی کدوم یکی از سلبریتا رو میپسندی تا اونجوری مطب گردیهاتو بخونم؟

بچه ها حتما قبل عمل از همه جهتهای دماغتون چندتا عکس و فیلم بگیرید... زشتی‌ها و کج و کولکی‌هاشو خوب ف ...

خیلی عالی 

من نه تنها واسه خودم سواله که چه شکلی میشم میترسم بچم نتونه باهپ چهره جدید کنار بیاد خیلی میترسم و همین طور اطرافیان 

دخترم به معجزه ایمان دارم 😔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها آدم وقتی گچو برمیداره یکم شوکه هست... اصلا برای لحظاتی یادم نمیومد چهره قبلیمو!!! ساعت شنی ...

سلام شایلین جان خیلی خوشحال م که از اولین ملاقاتت با دوست جدیدت راضی هستی 😉 ایشالله این رضایت بیشتر هم میشه

فقط به عنوان تجربه ای که خودم داشتم واقعا اینکه میگن باید صبور بود رو کاملا حس کردم چون ورم خیلی عجیبه یه روز بینی به شدت بزرگ و چاقه که حتی نمیخوای تو آینه خودتو نگاه کنی و یه روز انقد قشنگ و جمع و جور که میگی دیگه تموم شددوره  ورم ولی باز روز از نو ورم جدید هم از نو شروع میشه 😄 ولی همه اینا گذراس عزیزم و ایشالله تهش همون رضایت و شادیش بمونه برا هممون😍

عملیده با دکتر احمدرضا رجایی

(قسمت اول )

سلام دوستان
من هر از گاهی می اومدم و اینجارو میخوندم
الان اومدم از تجربه عمل بینی م که شهریور 97 بود بگم ....
خاطره باز کردن اسپیلنت چنتا از شما دوستان رو خوندم و دیدم که خداروشکر راضی بودین خیلی خوشحال شدم...
متاسفانه من اصلا خاطره ی خوبی از اون روز ندارم که زیر کل روند عملمو و براتون میگم:
من شهریور سال 97 بعد چند سال شک و تردید و تحقیق بلاخره تصمیم گرفتم با دکتر محمدعلی  اکبری (که این روزا تو اینستاگرام کلی هورا می کشن و دست میزنن براش)با هزینه ن چندان پایین عمل کنم
ولی چ عملی ؟!
اینو بگم که دکتر خودش اخالق خوبی داره ولی انقدر دورو ورش منشی و دستیار هست که امکان خطا بالا هست (اینارو الان که از بینیم راضی نیستم میفهمم)
دفعه اولی که رفتم ویزیت اوایل دی 96 بود دکتر بینی مو دید و اشکالاتشو گف و گف که چه کار هایی میکنه گف قوس میخای گفتم نه دکتر حتا از روی نمونه کاراش بهش نشون دادم که من اینجوری میخام ، گفت یه ذره قوس خوبه ها گفتم دکتر من مثه این نمونه هاتون میخام گفت باشه .
از اونجایی که من سینوزیت مزمن دارم و برای قبلا هم به دکتر های دیگه مراجعه کرده بودم گفته بودن باید آندسکوپی سینوس بشم و بعد عمل زیبایی( تو یک عمل هم امکان پذیره)
خلاصه قیمتی که تو اولین ویزیت به من دادن 11/5 تا 12 میلیون بود !!! تازه قیمت رو خودشون اعلام نمیکنن
خانمی هست که زمان عمل و بحث های مالی رو پیگیری میکنه ایشون گفتن، وختی که ابراز ناراحتی منو دیدن
که چرا قیمتا بالاس گفتن دکتر زیبایی کمتر از 5و نیم عمل نمیکنن شما اندسکوپی سینوس هم داری و اونم اضافه میشه
که میتونی اونو از بیمه بگیری( بگذریم که دکتر حتا بلد نبود یه ریپورت درست و حسابی برای بیمه بنویسه که مبلغی از عمل آندسکوپی رو هم به من بدن؛ و تو همه ی گزارش هاش عمل زیبایی نوشته بود و یه قرون از بیمه به من داده نشد )
اینا همه گذشت و من منصرف شدم تا اینکه از خوده مطب هی زنگ میزدن که چی شد نمیای عمل کنی ؟ کی میخای عمل کنی ؟! وقتا داره پر میشه هر بار میگفتم هزینه دکتر بالاس من انقد نمیتونم هزینه کنم هر بار هم میگفتن ما حرف میزینیم راه داشت کمش میکنیم و ازین چیزا 6- 7 ماهی گذشت و من بلاخره تصمیم به جراحی با دکتر با مبلغ 7800میلیون و 1میلیون و 700 هزینه کلینیک گرفتم، روز عمل استرس داشتم و از 8 شب قبل هیچی نخورده بودم
عملم افتاد ساعت 11:30 ظهر، و منو دست کم بیست دیقه قبل اینکه مریض قبل رو از تو اتاق عمل بیارن بیرون بردن پشت در اتاق عمل ، همین وسط مسطا بود که دکترو دیدم پریدم جلوش و گفتم دکتر من خیلی استرس دارم . خواهشی که دارم که بینی طبیعی میخام دکتر  سوارخ های بینیم هم نمیخام از رو به رو دیده بشه و تا جاییکه ممکن قرینه باشه ، دکتر میخندید  میگفت باشه عزیزم تا جاییئه که دست جراح اجازه بده حتما!!
بعد از چند دیقه دیدم نفر قبل من که پسر جوونی بود و من قبل از اینکه بره تو اتاق عمل دیدمش که با مادرش خداحافظی کرد و خندون رفت تو اتاق عمل دیدم که از اتاق عمل اوردنش بیرون و در حالی که ماسک اکسیژن رو دهنش بود به سختی میتونیت نفس بکشه ،  و خِس خِس میکرد دوسه تا پرستار دورو برش بودن که هی صداش میکردن میزدن تو گوشش که جواب بده ولی اون هی بال بال میزد از تنگی نفس. به قیافه پرستارا نگا کردم میدیدم  صورتشون استرس داره و کار از صدا کردن گذشته و با مشت میکوبن رو قفسه سینه اون پسر بنده خدا  تو همین حال و هوا ها بود که من شوک شده بودم و از شدن افت قند سر گیجه داشتم، یکی از پرستارا متوجه وضعیت من شد و بهم گف تو نترسیا چیزی نیس و من درحالی که عرق سرد روی پیشونیم و پاک میکردم گفت نه و بعد دیگه چیزی یادم نیومد...
چشامو که باز کردم دیدم افتادم کف زمین و پاهامو بالا گفتن و دارن صدام میکنن، اولین باری بود که غَش میکردم و خیلی حس عجیبی بود  اولش فک کردم عملم کردن و به هوش اومدم  سری دست زدم به دماغم دیدم نه هنو سرجاشه تازه فهمیدم چی شده، همونجا میخاسم بگم هرچی پول تا همینجا بهتون دادم مال خودتون بزارید برم (تسویه کامل انجام شده بود    )

(قسمت دوم )
بردنم تو اتاق عمل و خوابوندن رو تخت دکتر بیهوشی گف میخای عملتو کنسل کنیم در حالی صدام در نمی اومد گفتم نمیدونم هرچی صلاحه، که خوده دکتر اکبری اومد بالاسرم گف نه بابا چیزی نیس ترسیده و بعدش بیهوش  شدم  وختی چشامو باز کردم دیدم تو ریکاوریم
و دارم انگلیسی درخواست میکنم که منو ببرن پیش خانواده م :آ
پرستارا میومدن بالاسرم میگفتن این چی میگه؟!
این از کجا اومده!!
بلاخره بردنم پیش خانواده و همسرم  و همچنان انگلیسی حرف زدن من ادامه داشت، خانواده م مونده بودن چی به سر من اومده تو اتاق عمل ، چشامو نصفه نیمه میتونسم باز کنم و به مادر اون پسر بیچاره میگفتم your son is Upstairs  بنده خدا به همسرم نگا میکرد میگف چی میگه؟ همسرم گفت میگه پسرتون طبقه بالاس، همسرم این وسط مسطا میرف پماد و چسب و .. بگیره که مامانم دیگه صداش در اومد به همسرم گفت بیا بمون من میرم خرید من نمیفهمم این چی میگه چی میخاد  اصن   
همسرم دکتر و دید و دکتر هم خیلی احساس رضایت داست از عمل ...
خلاصه این وضعیت تا زمانیکه من کامل به هوش بیام و وضعیتم نرمال بشه ادامه داشت ....
از حق نگذریم که من هیچ دردی نداشتم و فقط تنها مشکلم در روزهای اخر موندن اسپیلنت روی بینیم بود( عمل من خورد به  تعطیلی تاسوعا و عاشورا و دکتر مطب نبود که سر یه هفته گچ رو برداردنو نزدیک به ده روز گچ رو بینیم مونده بود)
احساس میکردم بینیم انقد وروم کرده که توی گچ جا نمیشه !!
خلاصه روزی که میخاسم برم گچ رو بردارم اماده شم و رفتم مطب دل تو دلم نبود ببینم چ شکلی شدم! صورتم کبود بود و عین آپاچی ها دوتا خطر قرمز خون مرده روی استخون گونه هام
وختی که دکتر داشت گچ رو از روی صورتم بر میداشت همراهم داشت فیلم میگرف  
وختی گچ و برداشت و اینه رو داد دستم جا خوردم با یه صورتی که به هیچ عنوان برام آشنا نبود برخوردم، و بدتر از همه یه بینی که اصلاااااا دوسش نداشتم، انقدر با تصورات من فاصله داشت که فکر میکردم دارم خواب میبینم .... توی فیلمی که همسرم ازم گرفته کاملا قیافه م معلومه که از اینهمه بد بودن متعجب و متحیرم!!
جالبه که انقدر از بد بودن خروجی عمل ناراضی بودم که حتا نمیفهمیدم مشکل این فرم بینیم چیه و مربوط به قوس زیادشه!!
انقد قوس داشت بینیم که از رو به رو که آینه رو گرفته بودم جلو صورتم چیزی به اسم تیغه بینی نمیدیدم انگار با مشت زدن وسط بینیم و دقیقا وسط بینیم خورد و خمیر شده ،از طرفی تیغه دماغم کاملا کچ بود، تا جاییکه خود دکتر تعجب کرد گف رو صورتت خابیدی ؟ گفتم به هیچ عنوان همسرم گفت تمام این ده روز و نشسته خابیده و حتا صورتشم به طرفین نیوفتاده، دکتر گفت اشکالی نداره با ماشاژ تاجاییکه بشه برطرف میشه!!!
و شروع کرد ورز دادن دماغم(دقیقا می چلوند بینیمو)
به حدی توی ذوقم خورده بود و شوکه بودم که نه حرفی میزدم نه ابراز ناراحتی کردم، فقط میخاسم زمان بگذره شاید اوضاع اینجوری نمونه... انقد حالم بد بود که رفتم سرکار بعد ده روز همکارام فهمیدن حالم خوب نیس و الان بعد از گذشت یکسال میفهمم الکی تعریف میکردن که حالم بدتر نشه

خیلی خاطره ی بدی شد این موضوع برام  و  از اون به بعد هر بار که رفتم ویزیت به دکتر میگفتم دکتر این قوسش خیلی زیاده  و دکتر میگف ورم نوک بینیت بخابه خوب میشه !!

(قسمت سوم)

بگذریم که جدای از قوس بینیم
سوراخ های بینی م هم تا به تاعه و یه طرفه بینیم افتاده تره !!!
 هر بار به دکتر گفتم گف بیا از غضروف خودت بذاریم  بیا اینجاشو باز میکنم بیا اونکارو میکنم !!!
که بلاخره  تیر ماه امسال که رفتم واسه ویزیت به دکتر گفتم دکتر من اصلا از بینیم راضی نیستم و دوسش ندارم، مشکلاتش یکی دوتا نیس این از افتادگی پرده و عدم تقارن این از قوس مسخره ای که داره، یکم فکر کردم گف اره قوسش زیاده احتمالا بدنت واکنش داده و قوسش بیشتر شده، گفتم دکتر اتفاقا الان بهتر از روز اولی که گچ و باز کردین شده، من فیلم اون روز رو هم دارم بیشتر ازین قوس داشته، یه خورده به فکر فرو رفت گف "ممکن اشکال دست جراح باشه و من نمیگم اشکال از ما نیس" ولی بزا یکسال بشه که عمل کردی بعد بشینیم باهم عکسای قبل از عملتو ببینیم و ببینیم چی بوده موضوع!!! نهایتن برات یه جراحی ترمیمی میذاریم!! گفتم دکتر حتا اگر قرار باشه من  عمل بکنم دوباره دوران سخت نقاهت مرخصی گرفتن و هزینه جراحی چی میشه !!
گف راجبه هزینه با خانم فلانی صحبت کن ولی صبر کن بزا یکسال بشه
گفتم دکتر جسارت نمیکنم ولی احساس میکنم شما اصلا تو اتاق عمل نبودین!!
یه خورده تو هم رفت که اصلا همچین چیزی وجود نداره!
گفتم والا عکسایی که تو پیجتون هست  چیزی جز این نمیگه!  گفت نه ما کارای خوب و میذاریم تو پیج  

این ینی اینکه  کار من خوب نیس و کارایی که خوب میشه  رو پزش میدیم !
از رون روز هرچی زیر پستای  اینستاگرامش کامنت میذارم که چرا بینی منو انیجوری نکردین چرا برای من انقد قوس داره و  ازین سوالا کامنتهای منو پاک کردن! تا جاییئکه یه بار نوشتم انقد از یه کامنت مخالف میترسین که ممکن مشتری دکتر و بپرونه که  که پاکش میکنید؟ مسئول دیجیتال مارکتینگشون اومد تو دایرکتم خیلی مثلا محترمانه که شما کی کامنت گذاشتین که پاک شده؟ کلی با پهاش حرف زدم که شما فقط قصد عوام فریبی دارین و فقط دنبال به به و چه چه گرفتن از مردمید و یکی هم مثه من پیدا میشه که اعتراض داره تو نطفه خفش میکنید!!
گف اصلا اینطور نیس اینا تهمت و افترا عه گفتم اگر تهمت و افتراعه عکس بینی من بزارید تو پیجتون تا متوجه بشید که کار دکتارون به و به چه نداره و فقط مردمو گول نزنید.

اوایل شهریور رفتم برای صحبت راجبه عمل ترمیمی همون خانم مذکور گفتن هزینه کیلینیک به گردن شماست و دکتر هییییییییچ دستمزدی نمیگیره!!!
گفتم سرکار خانم ببخشید دچار سوبرداشت نشیم من اصن همیچن چیزی نمیخاسم و قطعا این عدم رضایت من اشتبا پزشکیه  بعلاوه اینکه من الان باید دوران سخت نقاهت و تحمل کنم بدنمو بفرستم زیر تیغ دوباره  مرخصی از محل کارم بگیرم  تازه بیام یه پولی هم بدم؟؟؟؟ عکس قبل از عملمو آورد  و گفت بینیت خیلی خوشگل شده، گفتم هرکسی با انتنظاراتی میره و میخاد عمل کنه....
گفت درسته ولی خب تو خیلی از عملا بدن همکاری نمیکنه و ... گفتم من به همه اینا واقفم ولی اینا چیزی از عدم اشتببا دکتر کم نمیکنه

گف عرف همه جاست که عمل ترمیم هزیزنه کلینیک با بیماره !گفتم عرف با هر شرایطی که یکسان برخورد نمیکنه من هیچ وقت همچین چیزی نمیخاسم  و وجدان شما راضی میشه من الان هم هزینه ای بدم؟؟
گفت این ربطی به وجدان نداره!! گفتم اتفاقا این ارتباط مستقیمی با وجدان داره که فقط برای شما پول مهمه!
گفت من برات یه پیشنهادی دارم چرا ژل نمیزنی به بینیت ؟؟؟
هم مشکلات عمل رو نداره هم همون نتیجه ای که میخای میگیری من خودم دو ساله ژل زدم  و بسیار راضیم
گفتم مشکل من فقط قوس نیس بینی من از سوراخ هم مشکل داره و هر روز بعدازظهرها بینی من کیپ میشه و سردرد میگیرم
گفت بیا بریم الان پیش دکتر ببینیم چی کار کنیم بهتره
خودش زودتر رفت تو اتاق با دکتر حرف زد و بعد منو صدا کردن تو اتاق دکتر بینیمو دید و گف اگر مشکل تنفسی داری باید عمل بشی دوباره ولی اگر بخای ژل بزنی ژل هم میتونیم برات بزنیم!
دکتر گفت چند درصد با قوس و چند درصد با سوراخ های بینیت مشکل داری؟
 گفتم دکتر باهم برابری میکنه ! هر دوش رو مغز منه
 گف به هرجهت باید سی تی اسکن بگیری  تا تصمیم بگیریم مشکل تنفسی هست یا نه!!!
و من باید فعلا سی تی اسکن بگیرم

خیلی سرتون و دردآوردم فقط میخام بگم بعید میدونم که دیگه به این دکتر اعتماد کنم و بدن بیهوشم و بدم دستش
این دکترا همشون  دلال پولن و هیچ چیزی از سلامتی ادما براشون مهم نیس

سلام دوستان من بچم ٩ماهشه بنظرتون اگه ی هفته مامانم بیادخونم کافیه براجراحی بینی؟شیرخشکیم هست لطفاج بدین بعدازی هفته میتونم دولاراست بشم وبچموبغل کنم؟خاهشاج بدین من اصفهانم

سلام دوستان من بچم ٩ماهشه بنظرتون اگه ی هفته مامانم بیادخونم کافیه براجراحی بینی؟شیرخشکیم هست لطفاج ...

من پسر کوچیکم یک سال و 5 ماه بود که عمل کردم . تا یک ماه بغلش نکردم . ولی از شانسم همون شب بعد از عملم تب کرد و دردسرای من شروع شد . خودم بهش دارو میدادم . میگن بهتره سر و پایین نیاریم . واسه من که امکان پدیر نبود .ولی هرچی بیشتر مراعات کنید بهتره

(قسمت سوم) بگذریم که جدای از قوس بینیم سوراخ های بینی م هم تا به تاعه و یه طرفه بینیم افتاده تره !! ...

خیلی ناراحت شدم از این همه اتفاقات بد . 

امیدوارم تو آینده بهترین اتفاقات براتون بیفته و این خاطره تلخ ازذهنتون پاک بشه🌹

خیلی ناراحت شدم از این همه اتفاقات بد .  امیدوارم تو آینده بهترین اتفاقات براتون بیفته و این خ ...

عزیزم ممنون از همدلیت     
امیدوارم همه کسانیکه قصد عمل دارن عمل خوبی داشته باشن و بد شانسی تو عملشون نداشته باشن

ضمنن هرکس دکتر ترمیمی خوب سراغ داره که دستمزدشم زیاد نیس ممنون میشم بهم معرفی کنه     

عزیزم ممنون از همدلیت       امیدوارم همه کسانیکه قصد عمل دارن عمل خوبی داشته باشن ...

خیلی ممنون که تجربیاتت رو درمیون گذاشتی ، مادر منم جراحی پلک انجام داده بود هر چی نوشتین رو ما هم تقریبا کم و بیش تجربه کردیم ، قیافه مامانم بدم شده ، انشالاه تصمیم درستی بگیری و خوشحال باشی، عزیزم میشه عکس بزاری

(قسمت سوم) بگذریم که جدای از قوس بینیم سوراخ های بینی م هم تا به تاعه و یه طرفه بینیم افتاده تره !! ...

سلام دوست عزیز...چقدر ناراحت کننده

واقعا باهاتون احساس همدردی میکنم،چقدر بد که با یه عالمه ذوق و شوق بریم زیر تیغ یه جراح و ...

دکتر باستانی نژاد.تقوی .نظری ترمیم کارهای خوبین

مطب گردی ها  دکتر بنیادی و نادریان صفحه ۲۹۰۰ دکتر تقوی یحیوی رجایی غلامر ضا احمدی قارونی  سامی  ۲۹۰۲      دکتر برزنجی ابیانه ۲۹۰۳        
سلام شایلین جان خیلی خوشحال م که از اولین ملاقاتت با دوست جدیدت راضی هستی 😉 ایشالله این رضایت بیشتر ...

مرسی عزیزم❤

امروز از صبح هربار که رفتم جلوی آینه دلم برای دماغ قبلیم تنگ‌تر شد!

سوای از اینکه بینی جدید چه شکلی هست، من یک عمر رو با اون چهره قدیمی زندگی کردم، امروز شدیدا دلم برای ((خودم)) تنگ شده!!! برای دماغ بزرگ و کج‌و‌کوله اما خودمانی!

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   
2810