2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست
وای من چقد ترسیدم امشب😓😓😓😓 نمیدونم چیکار کنم حالا ته دلم خالی شده والا دورو بریام تعریف میکنن ...

نترس گلم بلاخره بایدباچشم بازعمل کنیددلمون نیومدخدای ناکرده بعدعمل بگی چرابهم نگفتیدماوظیفه مون بودبهت بگیم الان شایدبینیت زیبایی نداشته باشه اماتنفست خوبه یه خانمی بودمثل شماقراربودباتوکلی عمل کنه وقتی رفت کلینیک دیدخیلیاتوصف نشستن گفت دکترمگه چقدرتوان داره که بیست نفرنشستن منتظرپاشدکنسلش کردتوهمین نی نی سایت خوندم تجربه ش روخیلیاعمل کردن تنفسشون خراب شده انقدرنفس تنگی گرفتن که حاضرن بیست تاسی میلیون هزینه کنن تادوباره راحت نفس بکشن انشاالله که بهترین تصمیم روبگیری

💔مائیم که بی هیچ سرانجام خوشیم💔
به کی باید بگم حالا؟؟؟ بعدم اینم شنیدم ک فیلم عمل رو به همراه نشدن میده ک خودش رو عمل هستش

سعی کن قبل ازعمل بری مطب هم نمونه ببینی هم بادکتراتمام حجت کنی

💔مائیم که بی هیچ سرانجام خوشیم💔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سعی کن قبل ازعمل بری مطب هم نمونه ببینی هم بادکتراتمام حجت کنی

دقیقا خود ندیدن دکتر تا رور عمل یکی از علل استرستونه  

وقتی شما مشاوره میشید با یک دکتر مجرب اطمینان و آرامش خاطری که به شما میده کلی از اضطراب و دلهره جراحی و اتاق عمل رو کم میکنه

من خودم که الان فکر میکنم اگر دکترم رو مثلا تا روز عمل نمیدیدم ویهو‌ تو اتاق عمل دکتر بالای سرم ظاهر میشد هیچ جور نمیتونستم بهش اعتماد کنم و طبیعیه وحشت میکردم

نگران نباش انشالله بهترین تصمیم رو بعد از تحقیقت میگیری

عملیده با دکتر احمدرضا رجایی
شایلین جان به سلامتی دوره سختش رو‌پشت سر گذاشتی  انشاالله که از نتیجه راضی باشی 🌷

ممنونم ازت که همیشه لطفت شامل حالم شده عزیزدلم❤

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   
بچه ها برا درمان زودتر جوش یه راهکاری بدین  یه جوش گنده درست تو ناحیه خط برش زدم   شنید ...

از داورخونه محلول کلیندامایسین مارک پاک دارو بخر و با گوش پاک کن روی جوش بزن.چندبار توی روز اینکارو تکرار کن کاملا جوش رو خشک میکنه.یه نکته مهممم فقطط مارک پاک دارو خوبه برند دیگه ای از کلیندامایسین نخر

❤تجربه اولین ملاقات من و چهره جدیدم! ❤

از دو شب قبل همش خواب میدیدم که چجوری قراره من و چهره جدیدم همو ملاقات کنیم...؟

آخه هیجان خاصی داره، حتی تصورش!

اینکه چشماتو ببندی و وقتی باز میکنی، بهت میگن از امروز اون چهره‌ای که چند دهه رو باهاش سپری کردی فراموش کن و بجاش به این چهره عادت کن!!

همیشه شنیده بودم که میگن خیلی از چهره‌ها بعد عمل نمکشو از دست میده، یه ترس کوچولو برای دیدن چهره جدید همراهم بود؛ آیا نمکدار تر خواهد بود یا بی‌نمک!!؟؟

از طرفی‌هم چندروزی رو پشت گچ و پانسمان بینی پنهان شدن کلافه‌ام کرده بود... بیصبرانه دلم میخواست همه گچ و پانسمان‌ها رو باز کنم تا نفس بکشم! خلاصه نوعی اشتیاق همراه با ترس...

در کل روزهای پایانی انتظارم توامان با حس‌های خاص و نابی بود!

حسی که زیاد اگه بهش توجه میکردی میشد استرس و اضطراب! اما کمش قشنگ بود!! 

این دو روز رو با این چاشنی دلپذیر مزه‌دار کردم و به انتظار یکشنبه نشستم!!

دکتر من گفته بود وقتی میای برای برداشتن گچ و کشیدن بخیه، قبلش دوش کامل بگیر و صورتت رو هم خیس کن! وقتی سرچ کردم فهمیدم اینکار باعث نرم شدن و راحت جدا شدن گچ از صورت میشه و خیلی از دکترها این کار رو به مریض توصیه میکنند ...

دوش گرفتم و ترجیح دادم برای اولین ملاقات با چهره جدیدم یکی از بهترین و زیباترین لباسهامو بپوشم! بهرحال ملاقات حساسی هست و میگن همیشه ملاقات اول میتونه تاثیرگذارترین ملاقات آدم باشه😉

آرایش کردن بعد عمل تا یکماه توصیه نمیشه؛ اما یکم آرایش خفیف چشمانم شاید تجربه دیدار اول رو برام دلنشین‌تر میکرد؛ لذا دریغش نکردم!

توی مطب دکتر...

داخل اتاقش شدم... روی صندلی نشستم؛ دکتر پشتی صندلی رو صاف کرد و گفت چشماتو ببند...

کشیدن بخیه‌ها درد خاصی نداشت، البته تکرارش آدم رو عصبی میکرد... در اوردن تلق هم هرچند که یک لحظه بود؛ اما من از اینکه چیزی از داخل بینیم در بیارن حس بدی میگیرم! سختم بود چندشم بود و خداروشکر زود تموم شد...!! چشمام پر از اشک شده بود از تحملش...

وقتی گچ رو باز کرد حس کردم کل دماغم به گچ چسبیده! ترسیدم که دماغم با گچ کنده نشه ولی خداروشکر نشد! و درد خاصی نداشت ولی یه درد چندشناک که خب اونم سریع تموم شد...

ازین دردهای ریز ریز و چندش‌طور عصبی شده بودم و زانوهام کاملا میلرزید... کماکان چشمهایم بسته بود...

دکتر گفت که خیلی ورم نوک دماغت جمع شده و شروع کرد به ماساژ بینی من. برعکس اونچه تصور میکردم ماساژ درد نداشت؛ خوشایند بود!

بعد آینه رو جلوی صورتم گرفت و گفت نگاه کن به خودت!

نمیتونم بگم چه حسی بود. یه جور تعجب یا معارفه. حس جالبی بود. جای خالی مرحوم دماغ قدیم که حالا انگار نه خانی آمده و نه خانی رفته! انگار سالهاست که نیست! 

حالا یه دماغ جمع و جور جاشو گرفته!

فقط گفتم: آخی چه بامزه!!!

دکتر آینه رو کنار گذاشت و شروع به چسب زدن کرد. هنوز درد داشتم؛ چشمامو بستم تا تصویر آخرین ملاقاتم با بینی جدید رو دوباره توی ذهنم مرور کنم...

وقتی بینی زیر گچ هست؛ اولش که میاد بیرون ورمش خیلی کمه ولی سریع باد میکنه؛ واسه همینم وقتی چسب زدن تمام شد و از صندلی بلند شدم یه بینی چاقالو زیر چسب خودنمایی میکرد.

بله!!!

گویا اون ملاقات چند دقیقه‌ای من و بینی ام حالاحالاها قرار نیست تکرار بشه و فعلا باید به پای رفتن همه ورم‌هاش بشینم...

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   
❤تجربه اولین ملاقات من و چهره جدیدم! ❤ از دو شب قبل همش خواب میدیدم که چجوری قراره من و چهره جدی ...

بچه ها آدم وقتی گچو برمیداره یکم شوکه هست...

اصلا برای لحظاتی یادم نمیومد چهره قبلیمو!!!

ساعت شنی مغزم چندبار سر و ته شد توی همون چند ثانیه ولی خب کماکان شوکه بودم...

وقتی از مطب دکتر خارج شدم توی آینه آسانسور به این چهره جدید و غربیه نگاه میکردم... یجور حس گمشدگی داشتم! (شاید همین حسه که بعضی دوستان اونو تعبیر میکنن به از دست رفتن نمک چهره!)

یک مرحله ((گذار)) هست که هرکسی باید بتونه ازش رد بشه، چون اگه رد نشه و درجا بزنه ممکنه دچار حالات روحی بدی بشه و نتونه با شرایط جدید خودشو تطبیق بده!

سریع از توی موبایل به دنبال فیلمهای قدیمی ام گشتم، انگار خود گمشده ام رو باید جایی پیدا میکردم تا کمی از شوک در بیام و آروم بشم!!

یه فیلم از اخرین ساعات قبل از عمل...

آخیییییش!!!!! عجب دماغی! چقد گنده و کج و کوله! خندم گرفت، نفس آرومی کشیدم و تماشاش کردم! 

توی دلم گفتم خدا بیامرزدت رفیق ولی انصاقا موجود داغونی بودیا!! 😅 خیلی بزرگ و ولویی توی صورتم!

دوباره به آینه آسانسور نگاه کردم... به چهره جدید لبخند زدم، او هم لبخند زد!!!

احساس کردم دلم میخواد همینجا با اون مرحوم خداحافظی کنم و بینی جدید رو بپذیرم... حالا حس شوک و ترسم تبدیل شده بود که یک لبخند رضایت...

این لبخند آخرین مرحله از مراحل گذار بود؛ گذار از شایلین قدیم به شایلین جدید (نیو فیس)!

حالا هرچی زمان میگذره و بیشتر عکسهای گذشته رو میبینم بیشتر به اطمینان میرسم و اون شوک و ترسم ناپدیدتر میشه...

از دوست جدیدم راضی ام. امیدوارم هرروز بهتر بتونم باهاش ارتباط برقرار کنم و هرروز بیشتر دوستش داشته باشم.

دوستتون دارم و شبتون شیک❤

شایلین

❤تجربه اولین ملاقات من و چهره جدیدم! ❤ از دو شب قبل همش خواب میدیدم که چجوری قراره من و چهره جدی ...

چه حس جالبی❤

من که کلی لذت بردم😍

خدا کنه منم بتونم تصمیمو بگیرم بعدش بیام از این حس قشنگ براتون بنویسم🙏

مطب گردی: دکتر جهادی و دکتر سید نجات حسینی(۲۷۷۴)،دکترعالیان(۲۸۰۴)،دکتر رضاساریخانی(۲۸۱۶)،دکتر ایلخانی(۲۸۹۵)،دکتر رسول پناه(۲۹۰۰)،دکتر غلامرضااحمدی و دکتر سیاوش صفوی(۲۹۱۴)،دکترغلامرضا احمدی(۲۹۵۱)،روز عمل(۲۹۵۱)دوماهگیم(۳۰۰۲)
چه حس جالبی❤ من که کلی لذت بردم😍 خدا کنه منم بتونم تصمیمو بگیرم بعدش بیام از این حس قشنگ براتون ب ...

میرسی و میبَری و میگی برامون... شک نکن❤

بچه ها آدم وقتی گچو برمیداره یکم شوکه هست... اصلا برای لحظاتی یادم نمیومد چهره قبلیمو!!! ساعت شنی ...

بچه ها حتما قبل عمل از همه جهتهای دماغتون چندتا عکس و فیلم بگیرید... زشتی‌ها و کج و کولکی‌هاشو خوب فیلم بگیرید...

بنظر من، ذهن ما سالهاست با چهره قدیم عادت داره... پس همه‌مون در ناخوداگاهمون اون چهره آشنا و خودمانی رو زیبا میدونیم (یا بقولی بانمک!)

لذا وقتی بینی جدید رو میبینیم انگار مغز کماکان دنبال اون دلبر زیبای خودمانی خودش هست (!) و پذیرش بینی جدید براش سخته.. 

و چون ذهن ما چهره قبلی رو خوب بیاد نمیاره ما فکر میکنیم خیلی خوشگل و بانمک بودیم قبلا!

تماشای عکس و فیلم از چهره خودتون انگار این یاداوری رو به مغزتون میکنه که : عزیزم(!) درسته برام عزیزی ولی خب قبول کن خوشگل نبوده دماغم خداییش!!

لذا (برای بار دوم!) با این کار کمک میکنید به ذهنتون تا یادش بیاد که قبلی‌ چندان هم مناسب نبوده روی صورتتون!

و این کمک میکنه برای پذیرش بینی نو!

سلام شایلین جان.من با اینکه چند روزه سرم شلوغه ولی به یادتون بودم که امروز روز باز کردن گچ هست و چند بار صفحه رو رفرش میکردم تا ببینم شرح گچ باز کردن رو گذاشتین یا نه.

خیلی خوشحالم که تجربه خوبی بوده برات یا به عبارتی با مثبت نگری این تجربه رو برای خودت شیرینتر کردی.امیدوارم همیشه راضی باشی از بینیت و حالشو ببری.

آرزو میکنم همه دوستان عزیزی که عمل در پیش دارن بینیشون همونی بشه که میخوان😘😘😍😍

شرح مطب گردی های من:دکتر امید ابراهیمی،دکتر هومن فرهنگ مجد،دکتر بهزاد فرخی(صفحه ۲۷۷۹)  دکتر غلامرضا احمدی،دکتر حسن عامری،دکتر کمال کوچک زاده(صفحه ۲۷۸۰)
2810