2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015387 بازدید | 66527 پست
نمونه چن ساله ندیدم😓 میشه عکس بینیتو بدی

عزیزم نمونه هایی ک دیدی چند وقت بود ازشون گذشته بود؟

به نمونه های دوسه ماهه و ... اعتباری نیست، حداقل ۶ ماه تا یکسال باید گذشته باشه از عملشون

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا  مگه چی میشه

خب نمونه های زیر ۶ ماه ک عیب و ایرادشون مشخص نمیشه اگه داشته باشن.

نمونه های باچسب و زیر ۶ ماه ورمشون نخوابیده،هیچ چیزی معلوم نیست

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /
چرا  مگه چی میشه

گلم نمیخوام ناراحتت کنم اماچون شماهم بینی تون گوشتیه ریسکش بالاس وخدای ناکرده خراب بشه هزینه ترمیم خیلی زیاده دلم نمیادنگم میگن توکلی سالهای اول خیلی خوب بوده والان میده به دستیاراش چون درروزخیلی هاروعمل میکنه به نظرم بیشترتحقیق کن توهمین نی نی سایت تاپیک کیاشمال جراحی بینی کردن روبخون شمال دکترهای بهتری هست عجله نکن 

💔مائیم که بی هیچ سرانجام خوشیم💔
گلم نمیخوام ناراحتت کنم اماچون شماهم بینی تون گوشتیه ریسکش بالاس وخدای ناکرده خراب بشه هزینه ترمیم خ ...

اره منم اینو شنیدم هزینش خوبه بیشتر از این در توانم‌نیست همین قد رو هم با قرض جور کردم قبلش بهشون میگم خوده توکلی بیاد 

با اینکه داستان منو بد نوشتی اما تو هنوزم خدای خوب منی:)🍂
بچه ها برا درمان زودتر جوش یه راهکاری بدین  یه جوش گنده درست تو ناحیه خط برش زدم   شنید ...

عزیزم من یه پماد دارم سریع جوش رو خشک میکنه فکر میکنم اسمش آکنه فایت هست آبی رنگه اگه امشب بزنی تا صبح خیلی بهتر میشه اگرم نمیتونی بری تهیه کنی شنیدم سرکه سیب خوبه 

من جوشام دردناک و قرمزه اینا روش جواب میده امیدوارم بقیه دوستان کمکتون کنن 

دخترم به معجزه ایمان دارم 😔
اره منم اینو شنیدم هزینش خوبه بیشتر از این در توانم‌نیست همین قد رو هم با قرض جور کردم قبلش بهشون می ...

عزیزم پس حتماتاکیدکن که من توان مالی ندارم خدای ناکرده به ترمیم نکشه وخواهش میکنم خودتون تاپایان عمل کاربینی منوانجام بدیدمنم همه جاازکارتون تعریف میکنم خلاصه کلی هندونه بزارزیربغلش که خودش تااخرعمل باشه وکارش روخودش تموم کنه انشاالله که نتیجه عمل عالی بشه میشه روی چشمات روبپوشونی ببینم بینیت چقدرگوشتیه

💔مائیم که بی هیچ سرانجام خوشیم💔
عزیزم پس حتماتاکیدکن که من توان مالی ندارم خدای ناکرده به ترمیم نکشه وخواهش میکنم خودتون تاپایان عمل ...

به کی باید بگم حالا؟؟؟ بعدم اینم شنیدم ک فیلم عمل رو به همراه نشدن میده ک خودش رو عمل هستش

نمدونم ایکاش میرفتم مشاوره ک خیالمو راحت کنه اما ۳ساعت راهه تا مطب دکتر هیچکس هم نمیاد باهام ک برم

عزیزم شما بدون اینکه مشاوره بشید با دکترتون وقت عمل گرفتید؟

من حقیقتش این اولین باره چنین چیزی میشنوم!

نمیخوام خدای نکرده تو دلتون هول بندازم ولی شما دارید میبیند بچه ها اینجا چقد تحقیق میکنن مطب گردی میرن که هم از دکتر؛ سبک کارش و‌نمونه کارهاش میزان ریسکش مطمین بشن 

ببخشید اول نمیخواستم پیام‌بدم ولی یه حس دلسوزی مجبورم کرد بی تفاوت نباشم و حس کنم شما هم مثل خواهر خودم  هستید پس ازتون بخوام کمی فرصت تحقیق به خودتون بدید برای عمل عجله نکنید چون خرید لباس یا حتی خونه نیست که شما ضررم کنید بگید فدای سرم قضیه بینی و سلامتیتونه و باید تا اونجایی که میتونید دکتری با ریسک کمتر رو انتخاب کنید و حتی اگر بودجه تون نمیرسه به نظرم عمل نکنید یا اینکه صبر کنید پولتون جمع بشه ارزشش رو داره چون در مورد عضوی از بدنتونه تو مرکز صورت و زیباییتون که میتونه تا حدی زیادی این عمل آینده و اعتماد به نفستون رو  تحت الشعاع قرار بده و از همه مهمتر بحث یک عمر تنفستون هست

مسلما تمام کسانی که با دکترهای پر ریسک عمل کردن و کارشون به مشکلات تنفسی و ترمیم رسیده از اول نمیخواستن چنین اتفاقی بیفته!

در آخر از صمیم قلب امیدوارم که بهترین اتفاق که خیرت توش باشه برات اتفاق بیفته دوست خوبم

عملیده با دکتر احمدرضا رجایی
عزیزم شما بدون اینکه مشاوره بشید با دکترتون وقت عمل گرفتید؟ من حقیقتش این اولین باره چنین چیزی میشن ...

وای من چقد ترسیدم امشب😓😓😓😓

نمیدونم چیکار کنم حالا ته دلم خالی شده

والا دورو بریام تعریف میکنن ازش 

اه اصلا حالم خوب نیست موندم چیکار کنم 

اقاااا من اومدم امروز با مطب گردي...

من امروز رفتم مطب دكتر شاهين ميلاني:راستش بيني هايي كه اونجا بودن بعد جراحي خوب بودن،دو نفر براي گچ برداشتن اونجا بودن كه كبوديشون كم بود.١نفر بود ميگفت اومدم براي تعويض چسبم ٣هفته اينا بود قضاوت كردنش سخت بود ولي فرم بيني بد نبود.يكي دو نفر هم بودن كه ٣ ٤ ماه گذشته بود از جراحيشون يكي شو من خيلي دوست نداشتم احساس ميكردم خيلي كوچولوئه و مشخص عمليه ولي اون يكي خوب بود.راستش دكتر ميلاني از اون دسته ست كه انگار نيمه فانتزي كار ميكنه تا طبيعي البته به نظر من.وقت ويزيت براي امروز نبود منشي گفت يه جراحي كوچولو با بي حسي داره تو اتاق.كه ويزيت من موند براي ٣شنبه چون ميخوام پيش يه دكتر ديگه هم برم اونجا بود.

عزیزم نگران نباش. دکتر قطعا خودش بهتر میدونه چی مناسب بینی شماست. اگر غضروفتون کافی باشه حتما محکمش ...

شایلین جان به سلامتی دوره سختش رو‌پشت سر گذاشتی

انشاالله که از نتیجه راضی باشی 🌷

وای من چقد ترسیدم امشب😓😓😓😓 نمیدونم چیکار کنم حالا ته دلم خالی شده والا دورو بریام تعریف میکنن ...

عزیزدلم ترست رو با اطمینان حاصل از تحقیق و جستجو جایگزین کن 

توکل کن بخدا و شروع کن به مطب گردی یه لیست تهیه کن از جراحای شهرت 

و با آرامش یکی یکی نوبت بگیر 

اتفاقا مطب گردی از قسمتای جذاب پروسه جراحی بینیه

خدا هم میگه از تو حرکت از من برکت 

اصلا نگرانی نداره اتفاقا شما وقتی بری مطب و نمونه های تازه عمل شده رو از نزدیک ببینی همین ترس کاذبی که از خود عمل داری میریزه چون می‌بینی چقد این پروسه معمول و رایج هست

با تلنگر و آگاهی با استقبال بر خورد کن و اون رو به فال نیک بگیر 

موفق باشی

2810