2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015418 بازدید | 66527 پست
سلام سلام مبااااارکه عزیزدلم انشالله به سلامت از اتاق عمل برمیگردی و یک بینی زیبا و سالم رو تحویل ...

ممنون عزیزم   اره باید حتما این کارو بکنم

وقتی کسی هدفی را غیر از آنچه همه دارند دنبال کند می‌گویند :یا خداست   یا شیطان   

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای عزیزم منم چهار شنبه عمل دارم😭😭😭  برام مهم نیست بمیرم فقط دلم واس مامانمو دختر و ۲سالم م ...

عزیزم نگران نباش اصلااااا 

فقط اعتماد کن به دکترت و انرژی مثبت بده  .......کادر بیهوشی کار بلد باشه حله 

دوستان عزیز و بخصوص شایلین که اطلاعاتتون بیشتره لطفا کمکم کنید  من یادم رفت سر مشاوره از دکترم ...

عزیزم نگران نباش.

دکتر قطعا خودش بهتر میدونه چی مناسب بینی شماست. اگر غضروفتون کافی باشه حتما محکمش میکنه...

منم اینجوری بودم قبل عمل. فکر میکردم باید به دکتر بگم چیکار بکنه... ولی بعدا فکر کردم دیدم بابا طرف جراحه متخصصه، خودش بهترینو انجام میده...

لذاااا خیالت رااااحت باشششهههه بههههش فکررر نکننننن!

تهش اینکه قبل عمل چند دقیقه‌ای که دکتر رو میبینی بهش میگی نگرانیت بابت چیه و اون خیالتو راحت میکنه...

نه پایه گذاشتن باعث کجی نمیشه. کار خوبیه.

فقط تنها چیزی که قبل عمل اهمیت داره، روحیه‌تون رو شااااد و سرحال نگهدارید...اینو با تمام وجودم اعتقاد دارم و تنها وظیفتون همینه...

هم شما و هم نیلوفر جان عزیز و هم خانم گل.

انشالله هرسه تون بهترین عملها رو دارید...

منم تا ساعاتی دیگه میرم گچو باز میکنم... برام دعا کنید، یکم میترسم از دیدار چهره جدیدم!

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   
عزیزم نگران نباش اصلااااا  فقط اعتماد کن به دکترت و انرژی مثبت بده  .......کادر بیهوشی کا ...

آفرین به این طرز فکر.. دختر قوی شیراز❤

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   
عزیزم نگران نباش. دکتر قطعا خودش بهتر میدونه چی مناسب بینی شماست. اگر غضروفتون کافی باشه حتما محکمش ...

ممنون شایلین عزیز

انشالله بهترین نتیجه رو بگیری و کاملا راضی باشی

مطب گردی دکتر حسنانی و قارونی و رجایی صفحه ۲۷۶۲

بچه ها بنظزتون چه وسایلی لازمه ؟برا بعد اتاق عمل و...مراقبت های تو خونه ؟

راستی اون بالش گردنی ها خوبه ؟قیمتشون رو میدونید؟

راستی من تو پاییز و زمستون زیاد سرما میخورم نمیدونین اگه وقت عمل سرما بخورم ایا عمل کنسل میشه؟؟

اره حسابی مراقب خودت باش 

جوش و سرما خوردگی کنسل میشه 

من چقدر حرص خوردم که جوش نزنم ......ولی انگار دارم میزنم 

بچه ها بنظزتون چه وسایلی لازمه ؟برا بعد اتاق عمل و...مراقبت های تو خونه ؟ راستی اون بالش گردنی ها خ ...

❤وسایل و مواد مورد نیاز❤

معمولا خود کلینیک به مریض یک کیف میده که شامل دمپایی؛ لباس مخصوص و کلاه هست.

ولی اینا بنظرم خیلی واجبه:

۱-بالش گردنی: حتما سایز مناسب. بعضیا خیلی کوچکند بدرد نمیخوره.

۲-لباس روز عمل باید دکمه از جلو باشه؛ چون اگر یقه گرد و اینا باشه ممکنه بعد عمل سختت بشه توی تنت کنی.

۳-یه جعبه سیب و هویج بخرید و راه براه آب میوه بعد عمل بخورید... شما یک هفته کار اصلیتون نوشیدن آب میوه است!!!

۴-آب میوه‌هایی که شدیدا روی ورم موثره:

آناناس؛ انبه؛ کرفس؛ هویچ؛ هلو؛ الوئه ورا

من عاااشق میکس شیر + انبه هستم😊

۵-آب ماهیچه بدون نمک (کلا نمک یک ماه تعطیل!!!)

۶-از روز چهارم آدم حوصلش سر میره! پس سی دی فیلم یا کتاب برای مطالعه!

۷-دمنوش بابونه هم بد نبود ولی از روز پنجم ببعد! دکتر من دمنوش‌ها رو چندروز اول ممنوع کرده بود! احتمالا بعلت واکنشهای احتمالی آلرژیک بدن!

۸-تا میتونید از دماغ الانتون فیلم و عکس بگیرید: رخ-نیمرخ-درحال خنده-در حال نفس عمیق-زیر پره‌ها-ایرادها و کجی‌ها....

بعدا همش توی مقایسه نیاز پیدا میکنید که بدونید بینی قبلیتون چجوری بوده!!!

فعلا همینا یادم اومد.

لطفا بقیه دوستان هم کمک کنید برای راهنمایی این سه عزیز در شرف عمل...❤❤❤

معمولا خود کلینیک به مریض یک کیف میده که شامل دمپایی؛ لباس مخصوص و کلاه هست. ولی اینا بنظرم خیلی ...

عزيزم بهترين دكتر  كمتر از ١٠ تومن كيه

مدعی خواست كه از بیخ كند ریشه ما                                     غافل از آنكه خدا هست در اندیشه ما

یه سوال دارم بینی من کوچیکه و خوبه اندازش مثل عملی هاست فقط کمی وسط بینی گوشتی هست اگه نبود مثل بینی عملی میشد حالا شوهرم اصلا مخالف صددرصد عمله راهی نیست که شوهرم متوجه نشه بشه کمی باریکتربشه😕

دوآیه مقدس :(به تو چه )و(به من چه )را سرلوحه زندگیتان قرار دهید تاااااااااا. رستگار شوید   
❤وسایل و مواد مورد نیاز❤ معمولا خود کلینیک به مریض یک کیف میده که شامل دمپایی؛ لباس مخصوص و کلاه ...

ادامه:

❤وسایل و مواد مورد نیاز❤

۹-من عینک یخی خریدم ولی بنظرم بیخوده! سوسولبازی الکیه! چندتا یخ توی کیسه بذارید و بعد عمل بذارید روی ورم و کبودی، البته زیرش روی پوستتون دستمال بذارید.

۱۰-دو یا سه تا بطری آب میوه همراه خودتون ببرید روز عمل. اگر نه مجبورید اونجا بخرید که بنظر من کیفیت آب میوه خونگی بمراتب بهتره. بعد عمل شما اشتها ندارید ولی همراهتون باید با قاشق کوچولو ذره ذره بریزه دهانتون.

۱۱-لیوان و قاشق کوچولو و دستمال کاغذی همراهتون باشه. (البته اونجا بمن دستمال دادند ولی کم بود!)

۱۲-یه سویشرت زیپ دار که بعد عمل اگه لرز کردید بکار ببرید. من یکساعته بعد از عمل شدیدا افت فشار داشتم و لرز کرده بودم. که پرستارا بعد از کلی پیگیری خانواده‌ام نهایتا ۳ تا پتو روم انداختن ولی باز میلرزیدم!!

سلام به همه دوستان. 

سوال داشتم از دوستانی که مطب دکتر برادران رفتند. 

روزهای پنج شنبه ظاهرا وقت میدن.اگه اون روز وقت مشاوره بگیریم نمونه های عمل شده برای دیدن هستن؟

تو هفته روزهای فرد من امکانشو ندارم برم .

2810