من امروز مطب دکتر حجازی بودم
دکتر کم کاری هستش و تبلیغات نداره، بیشتر از روی معرفی پیشش میرن که برای منم همینطور بود. اگه اشتباه نکنم یکی از کاربرهای نی نی سایت که ی آقایی بودن به اسم احمد بازم اگه اشتباه نکنم سال ۹۲ و یا ۹۳ گفته بودن که ایشون بینیشون رو خراب کرده و دنبال ترمیم بودن. طبق صحبت های این احمد آقا😁 دکتر بینیشون رو قوس داده بوده و کوچیک کرده بود و کلا ی ردی فقط براش گذاشته بوده و بس. دکتر فقط یکشنبه ها جراحی میکنه حدودا ۳ یا ۴ عمل داره تو هفته. کلا دکتری نیست که هر روز جراحی کنه. من سه تا نمونه دیدم که دو تاشون یکشنبه جراحی کرده بودن اومده بودن برای برداشتن تامپون. یکیشون ی دختر خانم جوانی بودن که میگفتن ۴ تا از دوستاشون پیش این دکتر جراحی کردن و خیلی مطب گردی کرده از ۶ سال پیش و باز رسیده بود به همین دکتر. یکیشون هم ی آقا پسری که فکر کنم نهایتا ۱۹ یا ۲۰ سالش بود و خواهرش هم گچش رو برداشته بود و چسب داشت. اون نمونه ای که خودم دیده بودم و اون دختر خانومی که برادرشون هم عمل کرده بود تقریبا ی مدل بود، خیلی نشد باهاشون صحبت کنم.
حالا بریم سراغ خود دکتر که خیلی من خوشم اومد از ایشون البته رفتار ایشون و طرز برخورد ایشون خیلی مهمه ولی قطعا نمونه های بیشتری باید از ایشون دید تا کاملا بشه در موردش تصمیم گیری کرد. به من گفتن انحرافت به خاطر لوزه سوم نیست و این حرف هیچ توضیح علمی براش وجود نداره، ی آینه داد دست من و ایرادات بینیم رو تک تک گفت و گفت که شما در سنین پایین و زیر ۱۰ سال ی ضربه داشتی که باعث در رفتگی تیغه بینیت شده و راست میگفت منو دختر همسایمون برد بیرون دستمو گرفت و دوید از من بزرگتر بود سرعت هامون با هم یکی نشد من با سر خوردم زمین ابروم هم شکست، خلاصه سرتون رو درد نیارم ی دکتری بود که با حوصله تک تک سوالامو جواب داد و گفت نمره بینی شما از ۲۰ الان ۱۳ هستش با جراحی میشی ۱۶ و یا ۱۷ ولی تغییرات خیلی زیاده و خیلی تغییر میکنی. در مورد پوست بینیم هم گفت من نه پوست ضخیم مثل گوشتی ها دارم، نه پوست نازک تر مثل استخوانی ها، ولی گفت غصروف های قوی داری. گفتم به من گفتن گوشتی و باید راکوتان بخوری فقط سرش رو تکون داد و گفتم چند درصد انحرافم گرفته میشه گفت من باید ۱۰۰ درصد رو درست کنم وگرنه باز هم مشکل تنفسی خواهی داشت مثل الان.