دکتر نوری :
ار اینستاش مثل خیلی ها خوشم اومد
خلاصه بعد یه ماه به من اخرای تیرماه وقت مشاوره دادند.
منشی هاشونم یکم بداخلاقن
من از قبل هم تلفنی و هم مجازی ازشون هزینه ی عما پرسیده بودم و برای تمام بیمارا 12 بود
خلاصه روزی که رفتم مطبشئن خلوت بود و من نفر اول بودم
یه فرم بهم دادم پر کنم چند دقیقه بعد رفتم داخل
مون موقع کنار من یه خانمی بودن که اومده بودن گچشونو بردارن و از اهواز اومده بودن و تقریبا خواهرشون میگفتند که راضین
من رفتم داخل یه اتاق و مطب تقریبا شیک داشتند
موقع مشاوره یه خانمی همراهشون اومدن نشستن که فک کنم دستیارشون بودند
بینی من فقط دست زدند گفتند خب گوشتیه ولی غضروفات نرمه و میتونه نتیجه ی خوبی داشته باشه
از خودمم خواسته هامو پرسیدن و نوشتن
بعد ئگفتند سوالی هست از همکارم بپرسید و خودشون رفتند کلا5 دقیقه هم نشد
بعد که رفتند در کمال ناباوری هزینه رو 14 گفتند و کامل تو ذوق بنده خورد که چرا انقد کیلویی قیمت میدن
از دفترشون اومدم بیرون یه خانم عملی دیده بودم که انگار زیاد راضی نبودند از فرم بینیشون و به نظر من بدنبود
وقتی منتظر بودم با منشی حرف بزنم اقایی 3 ماه عمل کرده بودند، بینیشون قوس دار بود و به نظر من خوب میومد و جالب برام بود تازه عمل کرده بودند و مشاوره اولشون بعد عمل بود ولی 60تومن ویزیت دادن در صورتی که باید رایگان باشه خب وباز هم در ذوق بنده خورد
وقتی منتظر بودم با منشی حرف بزنم سرشون شلوغ بود و اصلا جواب نمیداد و اخر هم گفت زودتر ازمایش بده وقت عمل بگیر دکتراخر شهریور میره خارج و معلوم نیست کی برمیگرده ، گفتم خب تا کی خبر بدم گفتند زودتر اخه تا 15 شهریور پره و باز هم تو ذوقم خورد که چرا زودتر نگفتن و برا مشاوره اصلا نیام
گفتم خب کی برمیگردن گفت معلوم نیست
گفتم هزینه ها چی میشه گفتند همون موقع میگیم
همینجا فهمیدم نه این دکتر من نیست
الانم خیلی خوشحالم که عجله نکردم چون بعدش خیلی ازشون ناراضی دیدم