2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015375 بازدید | 66527 پست

سلام دوستان

من تازگی به جمع این تاپیک اضافه شدم

می خواستم هم اطلاعاتمو در اختیار بقیه قرار بدم و هم از بقیه دوستان اطلاعات  کسب کنم

من بینی تقریبا گوشتی دارم و پیش دو تا دکتر تا الان برای مشاوره رفتم 

دکتر نادریان و دکتر نوری

مطب گردی => دکتر نادریان و دکتر نوری (صفحه 2773) ، دكتر احمدي ( صفحه ٢٩٤٨ ، 2961) ، دكتر سجاديان و دكتر پريسا اميديان (صفحه ٢٩٥٢)  ، دکتر عامری ( صفحه 2961 )  ، دکتر جهانیان (2967)، دكتر نجات پور (٣٠٩٠) ، دكتر كاميابي (صفحه ٣٠٩٦)  ، جراحی دکتر کامیابی (5شهریور 99)

دکتر نادریان  :

اوایل تیرماه بود گکه نوبت گرفتم و خلاصه رفتم مطبشون

ساعت 5 نوبت داشتم ولی تا برم دکتر و ببینم ساعت 8 به بهد شد و منم  از این فرصت استفاده کردم و با مریضا صحبت کردم

از شانس خوب من هم مریضی بود که 10 سال پیش عمل کرده بود و هم مریضی که کار ترمیمی انجام داده بود

مریضا هیچکدوم اصلا مشکل تنفسی نداشتند ولی خیلیلا راضی نبودن و میگفتن این مدلی نمیخواستیم

خانمی که ده سال پیش عمل کرده بود و از همون اول راضی بود و به خاطربارداریشون بینیشون خیلی ورم کرده بود و براشون کورتون تزریق کردند

خانمی یک سال پیش عمل کرده بود و راضی بود ولی بینی خیلی معمولی داشتند و برای تزریق فیلر زیر چشم اومده بودند

دختر خانمی 3 ماه از عملشون میگذشت و به گفته ی خودشون بینی گوشتی داشتند ولی ورمشون بی نهایت زیاد بود در حدی که انگاری صورتشون در حال ترکیدن بود

دختر خانمی دیگه 6 ماه عمل کرده بودند ولی قوز استخونی دراورده بودند و دکتر قرار بودن براشون درست کنه و خودش راضی بود

یه خانم دیگه 6 ماه عمل کرده بودند ولی اصلا راضی نبودن چون بینی کاملا طبیعی خواسته بودن و دکتر براشون قوس زیاد ایجاد کرده بود و کاملا پشیمون بودند

خانمی که هم ترمیم انجام داده بودن  به نداره ای ناراضی بودن  که اصلا با کسی حرف نمیزدن

موارد دیگه ای هم بودند که مشکلات خاصی نداشتند

و اما نظر دکتر درباره ی بینی من : همون اول گفتند من هر بینی گوشتی قبول نمیکنم ولی چون فیس خوبی داری دوس دارم رو بینیت کار کنم

گفت کار زیادی نداره فقط بدیش اینه که بینیت گوشتیه ولی بعد عمل خیلی خوشکل میشی و از این حرفا .....

و اما نظر بنده : به من هزینه ی 17 میلیون گفتند و عملشون تو کلینیکه و با توجه به این من اصرار داشتم بیمارستان باشه گفتند نه کلینیک برای ما راحت تره

با توجه به هزینه ای میگیرند باید تقریبا بینی 80درصد به بالای خوب تحویلتون بدن ولی اینجوری نیست و ممکنه شما راضی نباشد یا حتی به میل خودشون عمل کنند ولی اگه از لحاظ مالی مشکلی نداشته باشید به نظر بنده گزینه بدی برای عمل نیست .

من خودم نمیخوام بیشتر از 15 تومن هزینه کنم  یه جورایی هم با دیدن بیمارا پشیمون شدند.

مطب گردی => دکتر نادریان و دکتر نوری (صفحه 2773) ، دكتر احمدي ( صفحه ٢٩٤٨ ، 2961) ، دكتر سجاديان و دكتر پريسا اميديان (صفحه ٢٩٥٢)  ، دکتر عامری ( صفحه 2961 )  ، دکتر جهانیان (2967)، دكتر نجات پور (٣٠٩٠) ، دكتر كاميابي (صفحه ٣٠٩٦)  ، جراحی دکتر کامیابی (5شهریور 99)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دکتر نوری : 

ار اینستاش مثل خیلی ها خوشم اومد

خلاصه بعد یه ماه به من اخرای تیرماه وقت مشاوره دادند.

منشی هاشونم یکم بداخلاقن   

من از قبل هم تلفنی و هم مجازی ازشون هزینه ی عما پرسیده بودم و برای تمام بیمارا 12 بود 

خلاصه روزی که رفتم مطبشئن خلوت بود و من نفر اول بودم

یه فرم بهم دادم پر کنم چند دقیقه بعد رفتم داخل 

مون موقع کنار من یه خانمی بودن که اومده بودن گچشونو بردارن و از اهواز اومده بودن و تقریبا خواهرشون میگفتند که راضین

من رفتم داخل یه اتاق و مطب تقریبا شیک داشتند

موقع مشاوره یه خانمی همراهشون اومدن نشستن که فک کنم دستیارشون بودند

بینی من فقط دست زدند گفتند خب گوشتیه ولی غضروفات نرمه و میتونه نتیجه ی خوبی داشته باشه

از خودمم خواسته هامو پرسیدن و نوشتن

بعد ئگفتند سوالی هست از همکارم بپرسید و خودشون رفتند کلا5 دقیقه هم نشد

بعد که رفتند در کمال ناباوری هزینه رو 14 گفتند و کامل تو ذوق بنده خورد که چرا انقد کیلویی قیمت میدن

از دفترشون اومدم بیرون یه خانم عملی دیده بودم که انگار زیاد راضی نبودند از فرم بینیشون و به نظر من بدنبود

وقتی منتظر بودم با منشی حرف بزنم اقایی 3 ماه عمل کرده بودند، بینیشون قوس دار بود و به نظر من خوب میومد و جالب برام بود تازه عمل کرده بودند و مشاوره اولشون بعد عمل بود ولی 60تومن ویزیت دادن در صورتی که باید رایگان باشه خب وباز هم در ذوق بنده خورد

وقتی منتظر بودم با منشی حرف بزنم سرشون شلوغ بود و اصلا جواب نمیداد و اخر هم گفت زودتر ازمایش بده وقت عمل بگیر  دکتراخر شهریور میره خارج و معلوم نیست کی برمیگرده ، گفتم خب تا کی خبر بدم گفتند زودتر اخه تا 15 شهریور پره و باز هم تو ذوقم خورد که چرا زودتر نگفتن و برا مشاوره اصلا نیام

گفتم خب کی  برمیگردن گفت معلوم نیست

گفتم هزینه ها چی میشه گفتند همون موقع میگیم 

همینجا فهمیدم نه این دکتر من نیست

الانم خیلی خوشحالم که عجله نکردم چون بعدش خیلی ازشون ناراضی دیدم 

دکتر نوری :  ار اینستاش مثل خیلی ها خوشم اومد خلاصه بعد یه ماه به من اخرای تیرماه وقت مشاو ...

عزیزم چه خوب توضیح میدی 🌹مرسی ک انقدر خوب مطب گردیاتو برامون توضیح میدی🙏🏻🌹

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

خب الان تصمیم رو دکتر خالقی و دکتر منافی

هیچکدوم مشاوره نرفتم 

رو دکتر خالقی فقط اینستاشونو دیدم ، تازه کار هستند و خیلی نسبت بهشون دو دلم  ، زیاد ه مطرح نیستن

دکتر منافی یکی از همکارام معرفی کرده که کل دخترای فامیلشون پیشش عمل کردند و راضین ، با تجربن  و شنیدم کار ترمیمیشون عالیه

کسی اگه این دو نفره میشناسه کمکم کنه ممنون میشم

الان طبق خوندن نظرات دوستان بدم میاد پیش رجایی و برادران هم مطب گردی برم 

ولی نمیدونم گوشتی قبول میکنن یا نه ؟

عزیزم چه خوب توضیح میدی 🌹مرسی ک انقدر خوب مطب گردیاتو برامون توضیح میدی🙏🏻🌹

مرسی که اینقد دوستاه به همدیگه کمک میکنید

خب الان تصمیم رو دکتر خالقی و دکتر منافی هیچکدوم مشاوره نرفتم  رو دکتر خالقی فقط اینستاشونو د ...

برادرانو میدونم ک گوشتی هم عمل میکنن،اتفاقا دوتا از بچه های همینجا هم باهاش عمل کردن به تازگی ،هردوهم گوشتی بودن...

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /
خب الان تصمیم رو دکتر خالقی و دکتر منافی هیچکدوم مشاوره نرفتم  رو دکتر خالقی فقط اینستاشونو د ...

ممنون که شرح مطب گردی هات رو نوشتی💖یکی از آشناهای ما پیش منافی عمل کرده و بسیار راضیه دکتر دقیقا همون مدلی که خودش میخواسته درآورده

مطبگردی دکتر سامان (۲۶۸۳) ، دکتر گودرزی (۲۵۹۲)  ، دکتر ثابتی (۲۷۵۷)، دکتر ابیانه(۲۹۱۸)-شرح عمل (۲۹۷۶)- عکس قبل از عمل(۲۶۸۳)- عکس ۳ ماه بعد از عمل( ۳۰۴۰)
برادرانو میدونم ک گوشتی هم عمل میکنن،اتفاقا دوتا از بچه های همینجا هم باهاش عمل کردن به تازگی ،هردوه ...

از مطب گردی های دوستان نظرم بهشون جلب شده

ممنون که شرح مطب گردی هات رو نوشتی💖یکی از آشناهای ما پیش منافی عمل کرده و بسیار راضیه دکتر دقیقا هم ...

وای خیلی دوس دارم از نزدیک برم کارشونو ببینم

اخه تو اینستاشون هممطالب خاصی نمیزارن

وای خیلی دوس دارم از نزدیک برم کارشونو ببینم اخه تو اینستاشون هممطالب خاصی نمیزارن

من کارای پیج و اینستاشون رو دیدم به نظرم خیلی دست به سایز نمیزنن ولی خب لگه از  برین مطب و نمونه ها رو ببینین خیلی بهتره.تو پیج عربی شون چن تا نمونه کار هست

dr_manafi

مطبگردی دکتر سامان (۲۶۸۳) ، دکتر گودرزی (۲۵۹۲)  ، دکتر ثابتی (۲۷۵۷)، دکتر ابیانه(۲۹۱۸)-شرح عمل (۲۹۷۶)- عکس قبل از عمل(۲۶۸۳)- عکس ۳ ماه بعد از عمل( ۳۰۴۰)
من کارای پیج و اینستاشون رو دیدم به نظرم خیلی دست به سایز نمیزنن ولی خب لگه از  برین مطب و نمون ...

ههمیشه مراجعه حضوری بهترین  روشه

مرسییی

سلام به دوستان عزیزم 

(خاموش و غیر خاموش که همه برام عزیزید!)

راستش الان که مینویسم دقیقا نمی‌دونم این پیام خداحافظیِ من خواهد بود یا فرصت سلامی دوباره را هم خواهم داشت؛ ...

لذا از این فرصت استفاده می‌کنم و از همه‌تون تشکر می‌کنم. از تک‌تک‌تون که با پیام‌هاتون، اخبارتون، اطلاعات‌تون، مشارکت‌تون و حتی سکوت و انرژی مثبت‌تون بمن کمک کردید تا انتخاب مناسبی داشته باشم، سپاسگزارم.

برای آقا مانی؛ که این تاپیک رو ایجاد کرد؛ برای دوستانی که در سنوات مختلف نوشتند و اطلاعاتشون رو دریغ نکردند و نهایتا برای اعضای آینده این تاپیک آرزوی خیر و سلامتی دارم.

امروز دو ماهگی عضویت من در این سایت هست.

پانزده تیر ماه بود که یا علی گفتیم و عشق آغاز شد...

توی این مدت بعنوان عضو کوچکی از این خانواده بزرگ و دوست‌داشتنی، تمام تلاشم رو کردم تا هر آنچه یاد می‌گیرم رو صادقانه و خالصانه و واقع‌بینانه با همه‌تون شریک بشم. امیدوارم، امیدوارم، امیدوارم تونسته باشم کمکی هرچند کوچک به شما در انتخاب‌هاتون کرده باشم. 

خداحافظی سخته، برام عزیزید...

هرچند دوستان من اینجا بی‌شمارند و امکان لیست کردن نام همه‌شون فعلا برام فراهم نیست. اما تک تک‌شون رو دوست دارم و دست همه‌شون رو به گرمی می‌فشارم.

بچه‌ها ببخشید اگر پیامی بی‌جواب ماند یا در پیام خصوصی نتونستم پاسخگوی عزیزی باشم. باور بفرمایید مشغله من بسیارررر زیاد هست و متاسفانه گاهی شرمنده روی بعضی عزیزان شدم.

دوستای گلم؛ به امید خدا من فردا صبح وقت عمل جراحی دارم.

فعلا این فرصت رو برای خداحافظی و کسب حلالیت مغتنم می‌شمارم؛ امیدوارم بعدا رخصت سلامی دیگر را داشته باشم. نمیدونم...

لطفا برام دعا کنید. ❤

ارادتمند/ شایلین 

پی‌نوشت: 

بچه‌های جدید؛ اینجا یک فرصت عالی هست؛ گنجینه‌ای چندساله و ارزشمند برای آشنایی با جراحان و اشتراک تجربه و دانش، بچه‌ها باور کنید اعضای این تاپیک عاااااااااالی هستند... فعال باشید و با هم کار تیمی پیش ببرید؛ قول میدهم که پشیمون نخواهید شد...

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   
سلام به دوستان عزیزم  (خاموش و غیر خاموش که همه برام عزیزید!) راستش الان که مینویسم دقیقا ...

بسلامتی عزیزم امیدوارم ب بهترین شکل ممکن عملت پیش بره و بیای از تجربه خوب و راحت عملت برامون بگی😊🌹🌹

از همه اطلاعات مفید و دقیقی هم ک تو این مدت بهمون دادی ممنونم ازت🙏🏻🙏🏻💜💙

سلام به دوستان عزیزم  (خاموش و غیر خاموش که همه برام عزیزید!) راستش الان که مینویسم دقیقا ...

ای جانم

شایلین مهربون و پر انرژی 

امیدوارم بهترینا در انتظارت باشه دوست خوبم

من مطمئنم ی بینی خوشگل انتظارت و میکشه❤️😍

و زودی دوباره برمیگردی و این بار از تجربیات بعد عملت بهمون میگی🤩

2810