2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015436 بازدید | 66527 پست
[QUOTE=102815192]ادامه مطب گردي دكتر غلامرضا احمدي: وارد اتاق شدم... دكتر احمدي مردي مسن، با موهاي س ...

سلام.

پیش دکتر برادران و دکتر سامی برو یه سر.

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   
شرح مطب گردي دكتر غلامرضا احمدي (چهارشنبه 6 شهريور ماه) درود به همه دوستان عزيزم دكتر غلا ...

سلام شایلین جون .خیلی ممنون بابت تجربه مطب گردی ک میزاری .من امروز تونستم چندتا صفحه بخونم از نظرات بچه ها .من تصمیم ب عمل بینی دارم ی پسر یسالو نیمه ک شیر خودمو میخوره!میخوام اگه بشه پائیز از شیر بگیرمشک بتونم عمل کنم .بنظرت با بچه کوچیک سخته ؟

و اینکه این چیزایی ک ازت خوندم خیلی تجربت بالاس .ولی من اصلا تجربه ندارم و نمیدونم واسه عمل بینی چه چیزاییو ملاک قرار بدم!میشه یکم کمکم کنی واسه انتخاب دکتر با هزینه مناسب؟

من خودم کارای خالقی و امیر حسین محمدی مفرد رو تو اینستا  دیدم خوشم ااومده.من بینیم استخونیه و ی قوزی رو بینیم هست .میخوام یکم قوس داشته باشه بینیم.حالا اگه لطف کنی کمکم کنی ممنونت میشم 

...taiping

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بجه ها لطفا اگر کسی میدونه منو راهنمایی کنه من یک ماهه عمل کردم از داخل که نگاه میکنم پره سمن چپ بینیم انگار از داخل برامده هست و باعث میشه انگار بینی من کیپ بشه کسی میدونه این ورم هست یا مشکل؟

برای حاجت دل خواهرم یه صلوات میفرستین؟
بجه ها لطفا اگر کسی میدونه منو راهنمایی کنه من یک ماهه عمل کردم از داخل که نگاه میکنم پره سمن چپ بین ...

عزیزم شما با کی عمل کردید؟

یه چندتا از بچه ها هم تو بینیشون ی طرف ی برامدگی گوچیک ایجاد شده ک دکترا شون گفتن از بین میره خودش...

حالا شما هم از دکترتون بپرسید، مطمئن بشید.

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /
عزیزم شما با کی عمل کردید؟ یه چندتا از بچه ها هم تو بینیشون ی طرف ی برامدگی گوچیک ایجاد شده ک دک ...

من با دکتر یوسفی عمل کردم 

رفتم معاینم کرد ۲بار گفت هیچی نیست ورم داخلیه ولی‌چرا خوب نمیشه پس

برای حاجت دل خواهرم یه صلوات میفرستین؟
بجه ها لطفا اگر کسی میدونه منو راهنمایی کنه من یک ماهه عمل کردم از داخل که نگاه میکنم پره سمن چپ بین ...

سلام  عزیزم . قطعا ورمه . منم بعد از گذشت 2 ماه و 20 روز پره بینی سمت راست از داخل ورم داره . 

سلام دوستان ممنون از اطلاعات مفیدتون.میشه منو راهنمایی کنید

من با طاهر بینیم مشکلی ندارم. ولی انحراف بینی شدید دارم که اصلا شبا نمیتونم نفس بکشم. یه دکتر رفتم گفت باید حتما عمل کنی و هزینه عملتو بیمه میده. حالا سوالم اینه که بیمه فقط هزینه عمل انحراف بینی رو میده و اگر بخوایم یکم کوچیکتر بشه اون هزینه اش جداس؟

من زیاد با دکترا اشنایی ندارم. جهاندیده،جاندانه و کوچک زاده رو بهم معرفی کردن. شما کدومشو پیشنهاد میدین ؟

سلام دوستان ممنون از اطلاعات مفیدتون.میشه منو راهنمایی کنید من با طاهر بینیم مشکلی ندارم. ولی انحرا ...

عزیزم بیمه فقط هزینه برطرف کردن انحراف داخلی رو میده و از نظر ظاهری میشه عمل زیبایی و بیمه هزینه ای بابت زیبایی پرداخت نمیکنه.

خیلی ممنون عزیزم. شما از دکترا اطلاعی ندارین؟

والا من خودم دنبال دکتر هستم. دکتر جهاندیده یکی از دکترهایی هست که منم مد نظر دارم ایشون رو ولی هنوز نه از نزدیک کاراشون رو دیدم نه باهاشون مشاوره شدم. دکتر کوچک زاده رو من شنیدم مناسب برای افرادی هستش که بینی های استخوانی دارند و من دنبالش نرفتم.

من با دکتر یوسفی عمل کردم  رفتم معاینم کرد ۲بار گفت هیچی نیست ورم داخلیه ولی‌چرا خوب نمیشه پس

مبارک باشه🌹

اون بچه ها هم ، برجستگی توی بینیشون یکم کوچیکتر شده ولی هنوز هست ، فکر کنم ورمه...

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /
2810