سلام به دوستان عزیز
مطب گردی دکتر کسری ثابتی:
اول این رو بگم که معطلی واسه مشاوره و ویزیت خیلی زیاده مم ساعت ۵:۳۰ وقت داشتم ولی ساعت ۸ ویزیت شدم.
یه خانمی اونجا بودن که ۸-۹ سال پیش عمل پیش دکتر کرده بودن فرم بینی شون اصلا خوب نبود.نوکش یعنی در واقع قسمت کلوما زیادی پایین بود و وقتی لبخند میزدن هم پایین تر میومد بینی شون بزرگ بود ولی خودشون گفتن دکتر گفته که بینی شون رو میتونستن کوچیکتر کنن ولی در اون صورت به صورتشون نمیومده چون صورت نسبتا گرد و پری داشتن و من برش روی پره ها رو هم اصلا دوست نداشتم ولی خودشون خیلیی راضی بودن و گفتن چن تا از آشناهای دیگه شون هم پیش دکتر عمل کردن و راضی ان و ایشون برای مشاوره ی جراحی بینی دخترشون اومده بودن که بلافاصله بعد مشاوره وقت عمل گرفتن که این خودش نشون دهنده ی اعتماد کاملشون به دکتره.
یه خانم دیگه ای بودن که من باهاشون صحبت نکردم ولی شنیدم که به دختر خانم دیگه ای که قصد عمل داشتن فرمودن از طرف گروه طراح طب با دکتر آشنا شدن بینی شون قشنگ بود و به صورت شون میومد ولی به دلیل اینکه چسب داشت نمیشه نظر قطعی داد.
خانم دیگه ای هم اگه اشتباه نکنم ۱ ماه و نیم بود که پیش دکتر عمل کرده بودن بینی شون انگار ترکیبی بود یعنی هم استخونی هم غضروفی و هم گوشتی ایشون راضی بودن و گفتن مشکل تنفسی داشتن و تنفس شون صدادار بوده و شب ها خر و پف میکردن که بعد عمل خدا رو شکر مشکل شون کاملا حل شده بود.
خانم دیگه ای هم با چسب بودن که گویا قبلا شکستگی داشتن من فرم بینی شون رو دوست داشتم به صورت شون میومد و خودشون هم ظاهرا راضی بودن و مشکل تنفسی نداشتن.
خانم دیگه ای هم بودن که ۴ ماه و نیم از عملشون میگذشت و من قوس بینی شون رو اصلا دوست نداشتم و بینی شون از نیم رخ یه کم حالت دو تیکه داشت ولی خودشون گفتن خیلی ورم داره و نوکش سفته و به من گفتن دست بزنم ولی من ترسیدم دست بزنم😂 و ایشون هم مشکل تنفسی نداشتن ولی مادرشون که کنارشون نشسته بود گفت من مشکل تنفسی دارم هر چند به نظر نمیومد که اصلا عمل کرده باشن نمیدونم من چرا خنگول بازی درآوردم ازشون نپرسیدم🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️یه خانم دیگه ای هم بودن که من باهاشون حرف نزدم ولی بینی شون حالت نیمه فانتری داشت و من قوسش رو دوست نداشتم ولی در کل به صورت شون میومد.چن تا آقا هم بودن که همگی واقعا خیلی خوب و طبیعی عمل شده بودن فقط یه آقایی بودن که چسب داشتن من راستش خجالت کشیدم ازشون سوال کنم ولی فک میکنم هم چنان مشکل تنفسی داشتن چون با دهن باز نفس می کشیدن
یه خانم دیگه ای هم بودن که برای مشاوره اومده بودن و گفتن دوستشون پیش دکتر عمل کرده و راضی ان و عکس دوستشون هم نشون دادن و انصافا خوب شده بودن
حالا برسیم به ویزیت خودم:
اولا دکتر اونقدر که من شنیده بودم بداخلاق نبودن😁 اتفاقا من حس میکنم سعی داشتن خوش اخلاق باشن و لبخند بزنن ولی مامانم میگه معلوم بود لبخندشون زوریه😕اول خب یه سری سوالات کلی درمورد اینکه من چه بینی ای میخوام و چه حس میکنم بینی ام چه مشکلاتی داره سوال پرسیدن بعد هم دکتر معاینه ام کردن و گفتن بینی ام گوشتی غضروفیه ولی نگفتن مشکل بینی ام چیه و چه چیزایی رو میخوان رفع کنن فقط وقتی پرسیدم انحراف دارم گفتن بله پولیپ و انحراف دارم در حالی که هیچ دکتری به من نگفته بود پولیپ دارم . دستیارشون برای من طراحی انجام دادن و بینی ام از تمام رخ میتونم بگم عالی شده بود و خودم داشتم از ذوق میمردم میخواستم از خوشحالی بزنم زیر خنده ولی چون نمیخواستم نشون بدم خیلی ندید بدیدم دستم رو گرفتم جلوی دهنم که نفهمن من خنده ام گرفته فقط نمیدونم چرا حس کردم بینی ام از تمام رخ کجه که دستیار و مامانم و دکتر همه تکذیب کردن و منم دیگه سکوت پیشه کردم😌 طراحی بینی ام از نیم رخ خوب بود ولی عالی نبود من به دستیار گفته بودم طبیعی طراحی کنن ولی اون طراحی واقعا طبیعی نبود و میشه گف نیمه فانتزی بود و قوسش یه کم زیاد بود ولی من چیزی نگفتم مامانم گفت قوسش زیاده ولی خود دستیار دکتر گفتن قوس کمتر از این بینی رو حالت مردونه میکنه و دخترتون هم جثه شون کوچیکه و سن شون پایینه اگه کمتر از این قوس بدیم اصلا خوب نمیشن و بزرگترین مشکلی که من با طراحی ام از نیم رخ داشتم مشکلی بود که حالا میفهمم دکتر سامان به درستی از بینی من گرفتن و اون پایین بودن بینی ام هست یعنی بینی من به جایی که از پیشونی شروع بشه از کمی پایین تر شروع میشه و با این طراحی قوس دار به همین علتی که ذکر کردم بینی ام با اون قوس اصلا خوب نمی شد نمیدونم چجوری توضیح بدم.به هر حال با وجود همه ی این اوصاف من در کل به خاطر اینکه فرم بینی هاشون رو دوست داشتم و کارای اینستاشون هم خیلی میپسندم برای من یک گزینه ی جدی هستن هر چند که حتما اگه تصمیم قطعی برای عمل گرفتم باید برم و این مشکل رو یادآوری کنم . در ضمن هزینه ی عملشون ۱۰ تومن هست و کلینیک هم عمل میکنن.