2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015387 بازدید | 66527 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هیچی باید ترمیم کنم ولی خوشحال میشم کمک کنم بقیه مثل من اشتباه نکنن این دکتر داره الکی خودشو سطح بال ...

عزيزم خيلي واست ناراحت شدم انشاءالله كه يه ترميم خوب و عالي با يه دكتر عالي داشته باشي 

شما در مورد دكتر كوچك زاده چيزي ميدوني

هیچی باید ترمیم کنم ولی خوشحال میشم کمک کنم بقیه مثل من اشتباه نکنن این دکتر داره الکی خودشو سطح بال ...

چرا من هر چی رو پیام قبلیتون که دوستان رو متاسف کرده بود و پاسخ داده بودن میزنم میره صفحه اول تاپیک.

با کدوم دکتر عمل کردید؟ و مشکل چیه؟

سلام ..تقریبا حرفهای قبل از عملو هر شب دارم مرور میکنم یه شبم خواب دیدم   گچ و برداشته وفقط پل بینی و برداشته  خلاصه 

اما هر چی میگردم یه عکس از بینی مورد نظرم از جلو پیدا نمیکنم یعنی سوراخاشو چی بگم ..چون میگن قبل از عمل هر وصیتی کنی همون کارو میکنه .. خداااااااا 

مامانم ۱۸سال قبل عمل کرده اونم تو شهریور فکر کنم قراره چرخه زندگی تکرار بشه حسم بهم میگه انشالله تو شهریور بشه چون تو مهر سختمه 

وقتی کسی هدفی را غیر از آنچه همه دارند دنبال کند می‌گویند :یا خداست   یا شیطان   
چرا من هر چی رو پیام قبلیتون که دوستان رو متاسف کرده بود و پاسخ داده بودن میزنم میره صفحه اول تاپیک. ...

ببخشید از دوست عزیز که به جاشون من جوابتون رو میدم.با دکتر نراقی عمل کرده بودن انگار

سلام ببخشید پیام قبلیتو پیدا نمیکنم  پاک کردی؟ قضیه چیه؟

بله ببخشید ، چون حرف هایی که زده بودم که کاملا مشخص می شد من کی هستم و طبق اصرار پدر و مادرم نگران عمل ترمیمم هستم ، بسیار شرمندم .درمورد اخلاق زننده دکترم بوده

سلام دوستان ميخوام بينيمو عمل كنم پدر مادرم خيلي حساس هستن و ميترسن منم استرس دارم  ب ...

عزیزم اگر بینیت گوشتی هست برو پیش سامی نمونه ببین. خودم و خواهرم با سامی عمل کردیم خواهرم بینیش گوشتی بود خوب شد اما بینی من استخونی بودبا پروجکشن زیاد و خوب نشد با این حال خود دکتر گفت بیا ترمیم کنم بدون هزینه. برای ترمیم سامی جزو دکتهای بسیار خوب هست

مطب گردي دكتر برادران (ص ٢٩٠٧) دكتر احمدي (ص ٢٩٠٨)
2810