2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015479 بازدید | 66528 پست

سلام دوستان .....امروز زنگ زدم و نوبت عمل گرفتم پیش دکتر اصفی 

یکم فکر کردم دیدم با بدجه من بهترین دکتره .....دیگه همه چی سپردم به خدا ...شانس .و ده دقیقه قبل عمل   

وقتی کسی هدفی را غیر از آنچه همه دارند دنبال کند می‌گویند :یا خداست   یا شیطان   

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان .....امروز زنگ زدم و نوبت عمل گرفتم پیش دکتر اصفی  یکم فکر کردم دیدم با بدجه من به ...

بسلامتی عزیزممممم😍

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   
سلام دوستان .....امروز زنگ زدم و نوبت عمل گرفتم پیش دکتر اصفی  یکم فکر کردم دیدم با بدجه من به ...

عزیزم خوشحال شدم ایشالله عملت عالی بشه دختر نازنین

عملیده با دکتر احمدرضا رجایی
توکل بر خدا ده دقبقه قبل عمل؟

تا اومد عمل کنه بهش بگم چیکار کنه   قبل بیهوشی

وقتی کسی هدفی را غیر از آنچه همه دارند دنبال کند می‌گویند :یا خداست   یا شیطان   
شایلی جون دکتر خوب واسه گوشتی معرفی می کنی؟

سلام عزیزم

من پیشنهاد خاصی ندارم اما شرح مطبگردیامو بدون تعصب نوشتم برای دوستان علاقه مند

صفحات توی امضام هست

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   
نه عزیزم.من حضوری رفتم غیر از مطب حسین نژاد ...ولی دارم وسواس میگیرم.ببین من کار خیلی طبیعی دوست دار ...

سلام دوست عزیز.منم مطب رجایی رفتم .بسیار دکتر دقیق و ریز سنج و خوش حوصله ای هستن.بین ۵ پزشکی که مشاوره رفتم،از معاینه و مشاوره باهاشون واقعا لذت بردم.

انگار آدم خیالش راحته که زیر دستش بیهوش بشه،ولی خوب من مطب شیراز رو رفتم و نمونه زیادی ندیدم.نمونه هایی که شما دیدید چطور بودن؟

مطب گردی ها  دکتر بنیادی و نادریان صفحه ۲۹۰۰ دکتر تقوی یحیوی رجایی غلامر ضا احمدی قارونی  سامی  ۲۹۰۲      دکتر برزنجی ابیانه ۲۹۰۳        
سلام عزیزم چهارشنه رفتی تامپون کشیدی؟ چادری بودین و با مادرتون اومده بودین؟ ما باهم صحبت کردیم فک ...

سلام عزیزم بلهه یادم اومد شما روو

تو این دنیا هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست ✨🙂🕊... بهم بگو غزل 🤍چندتا زخم رو نادیده گرفتی فقط به خاطر اینکه اونی که چاقو دستش بود رو دوست داشتی🖐🏻🙍🏻‍♀️

دوستان من امروزم رفتم و گچ و بخیه و اینا تموم شد الحمدلله ، یه حس سبکی خوبی داره بعد یه هفته ... 

تو این دنیا هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست ✨🙂🕊... بهم بگو غزل 🤍چندتا زخم رو نادیده گرفتی فقط به خاطر اینکه اونی که چاقو دستش بود رو دوست داشتی🖐🏻🙍🏻‍♀️
سلام مبارکه عزیزم. یادمه شما دوتا کار باهم قرار بود انجام بدی. راضی هستی؟

خیلی ممنونم... هنوز که زیر گچه بینیم تا چهارشنبه... درباره ی لیفت سانترال لب باید بگم که انگار خیییلی کم و بااحتیاط لب رو بالا برده دکتر که من بعد از عمل فکر کردم اصلا انجام نداده و باند رو که برداشتم تازه جاشو دیدم... حالا یا بخاطر ورم زیاد من متوجه نمیشم یا واقعا کم دست زده که اگه اینطور باشه نمیرزه به هزینه ش و ریسک اینهمه بخیه اضافه تر... بازم هنوز امیدوارم پفا که بخوابه ظاهرش بهتر نشون بده الان نمیتونم صد در صد نظر بدم

مطبگردی دکتر برادران: ساعت ۴ بود و از سر کار مستقیم میرفتم بسمت مطب برادران... و طبق معمول خیلی خست ...

سلام شایلین جان خوبی خاهر دلم تنگ شده برات جات خالیه واتساپ.

خاهری برادران اتفاقی مطبش خلوت بوده یا زود رفتی .امروز من ۵ اونجا بودم خیلییی شلوغ بود...من که بینهایت راضیم از کارش از رسیدگیش اخلاق حرفه ای و...

گچ منو که باز کرد خودمو دیدم با اینکه کلی ورم داشتم اما از شدت ذوق واقعا کنترل خندم دست خودم نبود...بینی من گوشتی با پروجکشن زیااااد و ارتفاع از بغل زیاد بود و افتادگی نوک بینی عدم قرینگی سوراخها انحراف تیغه با پوست تقریبا ضخیم...خلاصه یه بینی کوتاه از یه برج ساختن کار هر کسی نیس.اونم یه برج گوشتی..خیلی هم شیک و تمیز کار کرده.چهرم شیک و جوونتر شده.خلاصه که دمش گرم خیلیییییییی ازش راضیم

برات بهترینها رو از خدا میخام

چشم به راه...
2810