2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015355 بازدید | 66526 پست

من خودم این مشکل رو دارم چون آلرژی فصلی بخصوص توی تابستان دارم. ولی هیچوقت دکتری نگفته بهم ک شاخکهای بینیتو میشه سوزوند، راستش خیلی هم دکتر براش نرفتم ولی هروقت دکتر رفتم دارو بهم داده و هرسال علائم آلرژیم ک شروع میشه در موارد شدید داروهای ضد حساسیت میخورم.

آلرژیم خیلیم رو اعصابمه گاهی ده تا عطسه پشت سرهم میکنم و بینیم میخاره🤧🤕 و بینیمم تابستونا خیلی میگیره و کیپ میشه، یه حس فشار از تو بینیم ک انگار یه چیزی باد میکنه

و ته بینیم یه سری برجستگیهایی هست ک اونا باد میکنن و راه هوایی رو میبندن😬

تا دو سه سال پیش فکر میکردم همه این برجستگی واضح تو بینیشون دارن😄تااینکه ب مامانم نشون دادم و تو بینی مامانم و خواهرام نگاه کردم 😅دیدم مثل اتوبان راه بازه و خیلی مستقیم خالی😁

اصلا باورم نمیشد😂

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /
آنه شرلي جان عالي بود ممنون پس انگار خيلي هم خوب نيست با شاخكها ور رفتن!

خواهش میکنم عزیزم🤗

والا خودم به نتیجه ای نرسیدم ولی انگار در شرایط خیلییییییی حاد کوچک میکنن🤔

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دارچين قوي ترين انتي هيستامين طبيعي هست عزيزم. من موقعهايي كه فصول حساسيتم هست راه به راه مصرفش ميكن ...

چ جالب منم دارچین تو عذا و بعضی اوقات داخل چایی استفاده مبکنم ولی نشنیده بودم چوبش اینجوری میشه استفاده کرد  حتما امتحان میکنم چ خووب

دوستان پزشکی که کار ترمیمش خوب باشه تو کرج کیه؟من 15 سال پیش عمل کردم اونموقع 17 سالم بود انگار رشدم کامل نشده بود اوایلش خوب بود ولی رفته رفته بزرگ شد و تغییر شکل داد میخوام ترمیم کنم ولی خیلی میترسم نمیدونم به کی میشه اطمینان کرد اگه تجربه ای دارین و یا از تجربیات بقیه اطلاع دارین ممنون میشم راهنماییم کنین

آنه شرلي جان عالي بود ممنون پس انگار خيلي هم خوب نيست با شاخكها ور رفتن!

تا اونجا که من خبر دارم سامی دست نمیزنه به شاخکها ولی دارو قبل و بعد از عمل میده.

مطب گردي دكتر برادران (ص ٢٩٠٧) دكتر احمدي (ص ٢٩٠٨)
سلام عزیزم در مورد عمل با دکتر سامی نظرتو میخواستم بدونم؟

عزیزم تو پستهای قبلی کامل توضیح دادم. اولش راضی بودم ولی ورم که نخوابید برام چندبار کورتون زد و در آخر بینیم ورم یک طرفش نخوابید که باعث کج نشون دادن بینیم شده و نوکش هم بده.  خواهرم با سامی عمل کرد بینیش خوب شد. من بینیم استخونی غضروفی بود خواهرم گوشتی. سامی دکتر خوبیه ولی بیشتر به درد گوشتی میخوره

بچه ها سلام

امروز رفتم مطب حسنانی...

مطبش قبلن مطبگردی رفته بودم اما امروز پیش خودش رفتم مشاوره.

خیلی خوبه که آدم مطب دکترهای مختلف بره که بعدا احساس بهتری داشته باشه و وجدانش راحت باشه که همه دکترهای مدنظرش رو رفته و هی نگه ای کاش پیش فلانی هم میرفتم و ...

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   

شرح مشاوره با دکتر حسنانی:

آخ بچه ها ترکیدم از خنده. 

یک جلسه بسیار فان و خنده دار داشتم با حسنانی!

چرا؟

میگم براتون:

ایشان یه دماغ برای من طراحی کرد افتضاح!

عکس دماغی که حسنانی طراحی کرده رو اوردم خونه به مامانم نشون دادم؛ ترسید!!! میگه اگه قراره این بشی من نمیذارم عمل کنی... 🤣

خیلی جالب بود!

خرطوم فیل رو این شکلی در نمیارن اخه... خخخخ

با ژست خاصی عکس نیمرخمو طراحی کرد و گفت: شما بعد عملت این شکلی میشی؛ بنظرم خیلی شیکه! نظرت چیه؟

گفتم ببخشید دکتر ولی بنظرم اصول زیبایی شناسی در اون رعایت نشده..چقد پروجکشنش زیاده 🤔

دوباره طراحی کرد... خنده دار تر از قبل!

گفتم: دکتر یه جوریه!

بیچاره مونده بود چی بگه! 

(نوک دماغ رو گرد و بسیار ارتفاع بلند طراحی کرده بود. یه چیز افتضاح!)

یه عکس از سایت نوری نشونش دادم؛ گفتم این مدلی میخوام، کمی باریک و نوکدار. فکرکنم حرصش گرفته بود... گفت بنظرم این زشته...

خلاصه داستانی بود! خیلی اختلاف نظر داشتیم!

ولی همه سوالاتی که داشتیمو پرسیدم...

در مورد سوزاندن شاخک بخاطر حساسیت: حسنانی گفت به هیچ عنوان توصیه نمیکنم و کار غلطیه!

در مورد قوز بعد عمل گفت که نادر هست چنین چیزی، احتمالن دکتر خوب تراش نداده استخون رو که باقی مونده!

در مورد غضروف؛ گفت من غضروف پس نمیدم همه رو استفاده میکنم و نهایتا اگه مازاد باشه نیز کنار تیغه جوری جاسازی میکنم که بعنوان یک بانک غضروفی براتون بمونه واسه روز مبادا (خدایی نکرده تصادف و ...)

در مورد دارو؛ گفت فقط مصرف ویتامین ئی ممنوعه قبل عمل.

جمع بندی: سوای از مباحث فنی و تمیزی کار که قبلا توی مطبگردی تشریح کرده بودم براتون، بنظرم این دکتر در حوزه اصول زیبایی شناسی و تجسم چهره بسیار ضعیف هست و در قیاس با بقیه دکترهایی که من رفتم پایین‌ترین نمره متعلق به ایشان هست!!

پایان😎

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   

بچه ها شاید بگید سلیقه ای هست نظرات!

ولی سوای از سلیقه؛ بحث اصول زیبایی شناسی چهره و رعایت نسبت اندازه ها در چهره یک علم و یک هنر هست.

منظورم در پست بالا همین علم زیبایی شناسی هست که حسنانی اصلا بنظرم رعایت نمیکردند در طراحی شون.

بچه ها شاید بگید سلیقه ای هست نظرات! ولی سوای از سلیقه؛ بحث اصول زیبایی شناسی چهره و رعایت نسبت اند ...

خیلی خوب توضیح میدی شایلین جون. حالا که همه دکترای مطرح رو میری کارشون رو میبینی نمیخوای کوچک زاده رو هم بری ببینی بیای به ما هم بگی  

شرح مشاوره با دکتر حسنانی: آخ بچه ها ترکیدم از خنده.  یک جلسه بسیار فان و خنده دار داشتم ب ...

اتفاقا ی فیلم تو پیج دکتر حسنانی هست تو اتاق عمل از دهتره میپرسه ( مثل همبشه) چ کارایی میخایم برات انجام بدیم میگه دکتر قراره سینوسهام بسوزونی 🙄سینوزیت دارم من دفعه اول تو پیج حسنانی کلممه سوزوندن شنیدم 

خیلی خوب توضیح میدی شایلین جون. حالا که همه دکترای مطرح رو میری کارشون رو میبینی نمیخوای کوچک زاده ر ...

کوچک زاده؟ خوبه؟؟

یادمه انگار کاراشو دیدم خوشم نیومده بود...

والا فردا میخوام برم پیش برادران... بیشتر بخاطر اینکه دقیق معاینه میکنه ازش خوشم اومده!

از رجایی هم بدم نیومده ؛ شاید یه سر برم پیشش!

اتفاقا ی فیلم تو پیج دکتر حسنانی هست تو اتاق عمل از دهتره میپرسه ( مثل همبشه) چ کارایی میخایم برات ا ...

نه من اسمی از سینوزیت نیوردم ها؛ پرسیدم برای الرژی اینکه میگن شاخکها رو میسوزونن کار درستیه؟ گفت اصلا درست نیست. نباید انجام بشه.

شایلین جون میشه پیش حسین نژاد هم بری و نتیجشو بگی.من خودم رفتم....ولی به دلیل مشکل انحرافم نمیدونم عمل کنم یا نه.من به نظرم اگه نوکدار میپسندی رجایی میتونه گزینت باشه......

2810