2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015384 بازدید | 66527 پست
سلام نیلپر جان امروز داشتم پسنا صفهات اول رو میخوندم دیدم نوشتی بینیت خیلی بزرگ بوده الان لز سایزش راضی هستی؟؟ از کوهستانی .یحیوی حسین نژاد میلانی لطفا اگه چیزی میدونی بگو
تا خدا هست دگر غصه چرا؟؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کسی از حق گذار عکس نداشششششششششششششششت؟؟؟؟؟؟ لطفا اگر توو دوست و آشنا هاتون کسی باهاش عمل کرده یه عکس بزارین اینجاااا ممنون میشم :)) کاش مورچه اتمی یه سر میزد اینجااااااااا :(((( بین نادریان و حق گذار مرددم
این روزها لبریز از سکوتم . . .سکوتی که حتی خدا هم در آن غرق شده . . . .
ای کاش فردا که از خواب بیدار میشدم زندگی رنگ دیگری به خود می گرفت …
رنگ رویاهایم …
با خود حق گذار ترمیم کرد؟؟؟؟؟؟؟
رنگ رویاهایم …
بازم ممنون بابت عکسها لطف کردی nova جان :)
رنگ رویاهایم …
سعید، ویزیتش رایگان منم بینیم استخونیه و انحراف داخلی داره روزهای زوج مطبه باید بری مطب هم نمونه زنده ببنی هم البوم عکس داره کلینیکش تو همون ونکه.. مطبش بیشتر روزا شلوغه تا 8 هم هست .. من هم دوستم هم عموم اونجا عمل کردن اگه بتونم عکس میذارم براتون
مطب گردی= حسنانی-حسین نژاد - یحیوی- الهی - ابیانه
ناتالی یک بارش رو مطمئنم با خود حف گذار ترمیم کرده,دفعه دومش رو نمیدونم.
آنکس که بداند و نداند که بداند بیدارش نمایید که بس خفته نماند آنکس که نداند ونداند که نداند در جهل مرکب ابد الدهر بماند مطب گردی:فرهنگ,میلانی,سامی,نادریان,باباجانی,غلامرضا احمدی,کوهستانی,رحمان موسوی,کامیابی
بچه ها سلام یکی رو میخوام استاد کوچیک کردن باشه 2 بار عمل کردم از قبل بزرگترش کرده قبلا جزییات رو توضیح دادم و عکس هم گزاشتم یکی گفت شیروانی و یکی گفت افلاکی و یکی یدونه دیگه معرفی کرد اسمش یادم رفت شما اگه کسی رو میشناسید لطفا راهنمایی کنید فقط در کوچیک کردن ماهر باشه نمیخوام طبیعی باشه فقط کوچیک شه مرس از راهنماییتون
2810