2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015389 بازدید | 66527 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای بابا چرا نمیگید من عکس رو اشتباه گذاشتم یه انتقاد میخوام بکنم،بعضیا دیگه شورش رو در اوردن از بس اسپم میدن، انگار صبحها فقط چشمشون رو به این امید باز میکنند که بیان تاپیک عرض اندام کنند، انگار این تاپیک تنها تریبونیه که تو زندگیشون دارن برا حرف زدن، من امروز خونه نبودم الان اومدم چند صفحه فقط دارم اسپم میخونم، زشته به خدا اینجا که مهد کودک نیست،اگه حرف جدیدی ندارید در راستای عمل بینی و مطب گردی جدیدی ندارید لازم نیست که حتماً یه سره حرف بزنید، خیلی دلتون میخواد معرکه بگیرید برید یه تاپیک جدا بزنید. در آخرم اسم نپرسید که نمیگم اما اینجا انگار دیگه تاپیک بینی نیست، محلی شده برا تفریح بعضیاا،کنارشم حالا یه چهارتا حرفم در مورد دماغ زده میشه.
آنکس که بداند و نداند که بداند بیدارش نمایید که بس خفته نماند آنکس که نداند ونداند که نداند در جهل مرکب ابد الدهر بماند مطب گردی:فرهنگ,میلانی,سامی,نادریان,باباجانی,غلامرضا احمدی,کوهستانی,رحمان موسوی,کامیابی
حالا من که هر روز چک میکنم و یه روز نبودم اینجوری صدام در اومده، فکر کنید حالا یه نفر چه عضو چه خواننده خاموش ٤،٥ روز نتونه به تاپیک سر بزنه، بعدش یا باید بشینه دونه دونه اسپم هارو بخونه، یا کلاً بیخیال شه.
آنکس که بداند و نداند که بداند بیدارش نمایید که بس خفته نماند آنکس که نداند ونداند که نداند در جهل مرکب ابد الدهر بماند مطب گردی:فرهنگ,میلانی,سامی,نادریان,باباجانی,غلامرضا احمدی,کوهستانی,رحمان موسوی,کامیابی
بچه ها من چسبم خیلی چرب شده( پوستم بعد از عمل خیلی چرب شده کلا) الان چسبم شل شده احساس میکنم داره ور میاد.دکترم هم گفته شنبه بیا خودم برات چسب بزنم ...به نظرتون خودم الان روش چسب اضافه بکنم؟ یعنی مثلا برم داروخانه بگم چسب برای دماغ میخوام؟؟ یا چی؟؟
آهان یه تجربه هم بگم،من زیر چشمام کبود شده بود آلوئه ورا گرفتم 3 روز ژلش رو مالیدم روی کبودیام عین معجزه بود فوری کمرنگ کرد کبودیارو فکر کنم تا یکی دو روز دیگه کامل خوب بشه
بله فران جون بینی من مال دقیقا همون تاریخی بود که گفتم میتونید برید تاریخ عمل من رو از کلینیک سعادت اباد بپرسید
گول دنیا را مخور......!! ماهیان شهر ما از کوسه ها وحشی ترند بره های این حوالی گرگ ها را میدرند سایه از سایه هراسان در میان کوچه ها زنده ها هم آبروی مردگان را میبرند...
شامانا جون: فکر میکنم قضاوت درباره دیگران اون هم بدون اطلاعات کار درستی نباشه، من خلاصه پروندم و کل پروندم دست خودم و کلینیک سعادت اباد موجوده و تاریخ داره و میتونیم قرار بگذاریم با هم پیش هر دکتری شما خواستین بریم تا اون بگه کی عمل کردم خواستی عکس بندازم از کلش براتون بفرستم، من هرچی مریض دیدم از دکتر از جمله خودم و یکی دیگه از دوستام که عکسش رو واسه بچه های ترمیمی( جواحی ثانویه) فرستادم بدون کبودی بودیم چون دکتر واسه هر عملش چند ساعت وقت میگذاره و دوم اینکه من فقط زیر بینیم بخیه داشت که اونم یک ذره بود و با پماد تتراسایکلین و سی کال فیت محو شد من نمیتونم عکس بگذارم واسه همین هر کدوم از بچه ها خواست عکس قبل و بعدم رو میل کردم تا همونطور که بچه های دیگه به من کمک کردن من هم کمکی کرده باشم امیدوارم سو تفاهم پیش اومده حل شده باشه
گول دنیا را مخور......!! ماهیان شهر ما از کوسه ها وحشی ترند بره های این حوالی گرگ ها را میدرند سایه از سایه هراسان در میان کوچه ها زنده ها هم آبروی مردگان را میبرند...
مال من بسته بود فران جون اما مال شیوا دوستم از بغل هم باز شد
بچه ها من با گوشیم نمیتونم عکس آپلود کنم توی تاپیک بینی ثانویه هم کتی جون و موژی جون برام عکسامو گذاشتن اینجا کسی هست این لطف رو برام بکنه
2810