2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015921 بازدید | 66529 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ساراواسه انعقاده که اگه مثلا من ایدز داشته باشم دیر منعقد میشه خونم و از خونریزی تلف میشم . من انحراف داشتم 2 طرف بینیم اسپیلنت داخلی گذاشته بود . روز مشاوره نگفت منحرفی . بعد عمل دیدم انحراف داشتم .
نازنین عکس قبل عمل نفسک :
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=385081&postID=24998187#24998187
* نادریان شب یلدا*ص 12 لیست عمل شده های تایپیک.(عکس تایپیک2/5 ص2351/2296/2232/2204/2198/1897)(تایپیک 3 ص-/653/377/180)
رفتم:شاپوری/کامیابی/زینلی/محبی/همتی فراهانی/محمدصادقی/ صفوی نائینی/فتح سامی /نادریان .
سلام دوستان تاپیک 3. میشه لطف کنید یه دکتر ترمیمی خوب برام معرفی کنید. خواهش می کنم دوستان خیلی برام مهمه. اصلا یه موضوع حیاتی واسم. فکر کنید دارید زندگی یه جوونو از فروپاشی نجات می دید. یعنی زندگی من بستگی به نتیجه عمل دومم داره. ممنون میشم از لطفتون..... منتظرم ها .........
دوستان خوبم سال نوتون مبارک.از همتون چه عمل کرده ها ,چه نکرده ها,چه راضی ها,چه ناراضیها,چه روشنها,چه خاموشها تمنا میکنم هرچی میدونیدچه خوب,چه بد بیایید تو تاپیک بگید و به بقیه تو انتخاب دکتر کمک کنید.مرسی از همتون. (عمل اول با شریفیان, بیمارستان بهمن.عمل ترمیمی 3 سال بعد اردیبهشت 93 با بشارتی, نتیجه افتضاح )
اصلا اینجا به ترمیمیا جواب میدن؟ بی انصاف نباشید .لااقل ادرس لینک ترمیمیا رو بذارید .تا من یه خاکی تو سرم بریزم. چو ن حودم هر چقدر سرچ می کنم این لینک باز نمیشه. مرسی از لطفتون........
دوستان خوبم سال نوتون مبارک.از همتون چه عمل کرده ها ,چه نکرده ها,چه راضی ها,چه ناراضیها,چه روشنها,چه خاموشها تمنا میکنم هرچی میدونیدچه خوب,چه بد بیایید تو تاپیک بگید و به بقیه تو انتخاب دکتر کمک کنید.مرسی از همتون. (عمل اول با شریفیان, بیمارستان بهمن.عمل ترمیمی 3 سال بعد اردیبهشت 93 با بشارتی, نتیجه افتضاح )
مینا جون اجازه ش دست من نیس فیسبوکم :( شرمندتم

تیغه ی من پهن نبود اما الان باریکتر از قبله
راستی من چند روز گریه کردم باز بینیم ورم کرده :( البته کلا یه مقدار از ورماش کم شده
مرسی نازنین و عطیه جون. نمیتونیین بیشتر توضییح بدین . در مورد همونی که میگین عمل ترمیمش خوب شده بود. قبل عمل ترمیمی بینیشو دیده بودین؟ به نظرتون منافی خوبه یا بشارتی . تو رو خدا اگه اطلاعات دیگه ای دارین برام بذارین.چون من با نظرات شما عزیزان می خوام دکترمو تعیین کنم. بازم ممنون.
ریحانه ی عزیز همه ی این ها بستگی به بینی شما داره منافی بشارتی و دکترای دیگه توانایی هاشون متفاوته
و خوب سلیقه ی تو هم مهمه دیگه
بعد اگه بینیت خیلی آسیب ندیده باشه دکترای دیگه هم باز هستن
اون تاپیک همشون ترمیمی هستند