2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست
هدی،حسین نژاد رو نمیشناسم، یحیویم میدونم نیمه فانتزی و فانتزی عمل میکنه، شما هم که میگید میخواین طبیعی باشه، چون بینی خودم استخوونی بود لیستم غلامرضا احمدی، سجادیان،محمد صادقی و فرهنگ مجد بود.
دکتر جراح: فرهنگ مجد...اواسط اردیبهشت ماه، هزینه ۴۳۰۰ دکتر، ۷۰۰ کلینیک، ۵۰۰ هزینه های متفرقه. عکس قبل و بعد ازعمل صفحه ۸۷۱ و ۱۲۲۴.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دخمل ناز، اگه دقت کنید، صبا تو امضاش زده با کی عمل کرده.
دکتر جراح: فرهنگ مجد...اواسط اردیبهشت ماه، هزینه ۴۳۰۰ دکتر، ۷۰۰ کلینیک، ۵۰۰ هزینه های متفرقه. عکس قبل و بعد ازعمل صفحه ۸۷۱ و ۱۲۲۴.
مهسا جون منم خودم ز زدم 118 نداشتن فعلا روی محبی زوم کردم اخرشم فک کنم با همین بعملم
مهم نیست دیگران درباره ام چه میگویند همین هایی ک امروز مرا با دست هایشان ب یکدیگر نشان میدهند و ب من میخندند فردا برایم می ایستند و با همین دستان برایم کف میزنند
راستش نمیخوام دکتر دیگه برم بین این دوتا گیج شدم..یحیوی تو سایتش بیشتر نمونه گوشتی داره واسه همین میخوام بدونم استخونیارو خوب در میاره یا نه.. نیمه فانتزی هم بدم نمیاد
مطب گردی= حسنانی-حسین نژاد - یحیوی- الهی - ابیانه
صبا جان وقتی برای مشاوره رفته بودی بهت چی گفت امیدواری داد یا مثل بقیه مردد نشون میداد اخه برای من گفت اگه از 70درصد کارهای سایت خوشت میاد بیا .من دوست دارم باهاش عمل کنم برای 17 تیر وقت گرفتم اما از اخلاقش خوشم نیومد دودلم
پریسا، واسه کبودی آب کرفس فوق العادست، هم بخور و هم با پنبه روی کبودیهات بکش.
بنفشه، منم قبل عمل خیلی میترسیدم، اما اصلا ترس نداشت. خیلییییییی ساده تر از اونی بود که میشد فکر کرد.
بچه ها من خیلی خسته شدم می شه کمکم کنید. من به نتیجه رسیدم اینکه دکتر کم ریسک باشه از همه چیز برام مهم تره برای همین می خوام پیش کسی عمل کنم که شناخته شده تره و رسیک کاراش خیلی کمه. بینی ام غضروفیه و می خوام طبیعی و تمیز باشه. هزینه اش هم زیر 12 باشه. قوس نمی خوام. سر بالا نمی خوام. بزرگ نمی خوام. تیغه ستونی نمیخوام. ظریف و شیک می خوام. نمی دونم چرا اما توی مطب گردی هایی که داشتم حس می کنم کار یحیوی. بشارتی. برزنجی. زینلی کم ریسک تره ( شایدم اشتباه کنم) اما فرم نوک بینی های برزنجی رو دوست ندارم. دوست دارم جمع تر باشه. بینی های زینلی هم یکم تیزه به نظرم و از رخ خیلی طبیعی نیست. اما کلا فکر می کنم کارش خوبه فقط دوستم می گفت 3 نفر پیشش عمل کردن که خیلی افت داشتن. یکیشون که مشکل تنفسی و خرپف داره. یحیوی هم یکم نوک تیز و نازکه. بشارتی یه سری کاراشو خیلی دوست دارم اما یه سری خیلی بده. نمی دونم چرا اینجا هم راجعبش بد می گن برای عمل اول. خودم حس می کنم بینی منو بتونه خوب در بیاره فقط ممکنه تیغش تمیز نشه توروخدااااااا یه دکتره خیلی کم ریسک رو بهم معرفی کنید که حداقل خیالم از قرینه شدن و جمع شدن نوک بینی ام و کلیپسی نشدن و مشکلای تنفسی راحت باشه
2810