بچه ها من خیلی خسته شدم می شه کمکم کنید. من به نتیجه رسیدم اینکه دکتر کم ریسک باشه از همه چیز برام مهم تره برای همین می خوام پیش کسی عمل کنم که شناخته شده تره و رسیک کاراش خیلی کمه. بینی ام غضروفیه و می خوام طبیعی و تمیز باشه. هزینه اش هم زیر 12 باشه. قوس نمی خوام. سر بالا نمی خوام. بزرگ نمی خوام. تیغه ستونی نمیخوام. ظریف و شیک می خوام.
نمی دونم چرا اما توی مطب گردی هایی که داشتم حس می کنم کار یحیوی. بشارتی. برزنجی. زینلی کم ریسک تره ( شایدم اشتباه کنم) اما فرم نوک بینی های برزنجی رو دوست ندارم. دوست دارم جمع تر باشه. بینی های زینلی هم یکم تیزه به نظرم و از رخ خیلی طبیعی نیست. اما کلا فکر می کنم کارش خوبه فقط دوستم می گفت 3 نفر پیشش عمل کردن که خیلی افت داشتن. یکیشون که مشکل تنفسی و خرپف داره.
یحیوی هم یکم نوک تیز و نازکه. بشارتی یه سری کاراشو خیلی دوست دارم اما یه سری خیلی بده. نمی دونم چرا اینجا هم راجعبش بد می گن برای عمل اول. خودم حس می کنم بینی منو بتونه خوب در بیاره فقط ممکنه تیغش تمیز نشه
توروخدااااااا یه دکتره خیلی کم ریسک رو بهم معرفی کنید که حداقل خیالم از قرینه شدن و جمع شدن نوک بینی ام و کلیپسی نشدن و مشکلای تنفسی راحت باشه