2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015407 بازدید | 66527 پست
سلام بچه ها من امروز با مطب علامه تماس گرفتم دستمزد دکترو پرسیدم منشى دکتر گفت ٧ میلیون توى هتل آپارتمان گاندى هم فقط عمل میکنه، در صورتى که هفته پیش به یکى از دوستام ٤٥٠٠ گفته بود اونم توى کلینیک به نظرتون این یعنى چى ؟ هفته اى دستمزد دکترها میره بالا؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آخیش من بالاخره این قالب رو از رو دماغم برداشتم،لوله ها رم در آوردم راحت شدم و حالا شرح عمل که نمیدونم به کی قولشو داده بودم !! من ساعت یازده وقت داشتم کلینیک شایان.به همراه یه لشگر هیئت همراه !! رفتم برای عمل...تقریبا همه مطمئن بودن که من لحظه آخر پشیمون میشم و فرار میکنم به خاطر همین چندین نفری اومده بودن که نگهم دارن،انقدر که من ترسوئم و انقدر که سالهاست هی میخواستم عمل کنم و نمیشد خلاصه دکتر هم اومد و اومد پیشم کلی بهم دلداری داد و آرومم کرد(آخه من سابقه افسردگی دارم)...یه قرص آرامبخش بهم دادن لباسم رو عوض کردم و رفتم بالاکه برم اتاق عمل .نمیدونم قیافم چه شکلی شده بود که مامانم گفت اگه پشیمونی میخوای نرو خوب مامانجان دردسرتون ندم که تو اتاق عمل به چه حالی بودم فقط همینقدر بگم که دکتر محکم نگهم داشته بود که بلند نشم فرار بکنم کلی هم همه باهام شوخی کردن که آرومم کنن داشتم به شوخی یکی میخنندیدم که دیگه یادم نمیاد چی شد....بعد تو ریکاوری فقط یادمه هی بلند میشدم میشستم رو تخت میگفتم وای من چه حالم خوبه بزارید برم خونه!! دیگه آوردنم تو بخش ولی خدا رو شکر اصلا نه حالت تهوع داشتم نه سرگیجه فقط خییییلی تشنم بود.ساعت رو پرسیدم که وقتی شنیدم 5:30 کف کردم.البته من پروتز چونه هم داشتم....ولی خوب 4-5 ساعت خیلیه(خدائیش انقدر که دکتر دقیق با مسئولیته) .مامانم میگفت تو همون زمانی که من تو اطاق عمل بودم یه دکتری سه نفر رو عمل کرده...من نمیدونم چه جوریه ولی فکر میکنم هرچی دکتر بیشتر وقت و انرژی بذاره تو اطاق عمل کارش تمیزتر میشه...بعدم دیگه یه کم آبمیوه خوردم ] کم تو بخش راه رفتم و طرفای 8:30 مرخص شدم....این بود شرح عمل ترسوترین کاربر نینی سایت بزارید بهتون اطمینان بدم اگه من تونستم عمل بکنم و ترس نداشت دیگه همه میتونن
اما بهتون بگم از شب اول که از شب اول قبر هم سختتر بود ورم کرده بودم مثل بادکنک و نمیتونستم از دماغ نفس بکشم .مجبور بودم از دهن نفس بکشم و دندونام فکر میکنم به خاطر هوای سردی که بهشون میخورد دررررد میکردن...بعدم چون اصلا عادت به طاقباز خوابیدن ندارم و اختلال خواب دارم(همون بختک) تا صبح مردم و زنده شدم
آیدا الان تنفسم خوبه فقط چون آلرژی دارم همش آبریزش بینی دارم که دکتر بهم آمپول داد امشب میرم میزنم...دماغم خودش به تنهائی قشنگ بود ولی تو مجموعه صورتم برام خیلی غریبه بود کلا تو آینه که نگاه میکنم انگار دارم به یه غریبه نگاه میکنم چونه هم که ورم داره پشت لبم هم که بیحسه نمیتونم لبخند بزنم کلا یادمه یه کاربری تو تایپیک شماره 2 بود میگفت :عمل دماغ آزمون صبر و بردباریه... امیدوارم هممون بهترین نتیجه رو بگیریم از عمل
سلام الان از مطب غلامرضا احمدی‌ میام.من خوشم نیومد، یه نمونه یک ساله دیدم که رو پرش یه خط افتاده بود و گود رفته بود. و می‌خواست ترمیم کنه. یه نمونه ۲ ساله دیدم که دماغش به شدت بزرگ بود و یه حالت ۲ تیکه داشت. خودش راضی‌ بود اما گفت بدم نمیاد به دکتر بگم یه مقدار سرشو بده بالا. اما به نظر من سرش حالا بالا نمی‌رفت موردی نداشت اما باید یه سایزش یه مقدار کوچیک تر بشه و ظریف کاری بشه. یه مورد ۳ ماه دیدم که به بینیش از بالا تا پایین یه تیکه بود و خیلی‌ پهن. خودش میگفت ورمه و راضی بود. کلا ۷،۸ تا مورد دیدم شاید ۱ موردش قابل قبول بود از نظر من. حالا یه نکته دیگه. با یه دختر حرف میزدم میگفت دکتر برام غضروف مصنوعی گذشته. از یکی‌ دیگشون پرسیدم گفت نه غضروف خودم. یکی‌ دیگم گفت دکتر برام غضروف مصنوعی گذشته به خاطره همین سر دماغم نیومد پایین و سفته، اما خالم چند ساله پیش عمل کرده سر دماغش شعله و دست میزانی‌ چین میخوره... رفتم تو، دکتر بسیار خوش برخورد، گفت دماغت خوبه، عملم کنی‌ عالی‌ میشی‌. داشتم باهاش حرف میزدم که گفت یه غضروف میذاریم سر دماغ و... که من یهو پرسیدم دکتر غضروف مصنوعی؟ گفت نه غضروف خودتون، گفتم آخه دکتر بیرون چند نفر گفتن غضروف مصنوعی گذاشتید براشون، بعد گفت بله برا همه غضزرف مصنوعی میذاریم گفتم یعنی‌ برا منم میذارید؟ گفت نه غضروف خودتو میزارم گفتم پس چی‌ میزاید بالاخره؟ گفت غضروف خودت گفتم پس بیرون بچه‌ها گفتن غضروف مصنوعی میزایرد، اگه نمیذارید بهشون بگید نگن الکی‌ غضروف مصنوعی، چون تبلیغ بد می‌شه، یه ذره منو نگاه نگاه کرد با تردید بعد گفت اشتباه می‌کنن دیگه. بعدشم چون زیاد خوشم نیومد بود اصلا قیمت و اینا نپرسیدم، زود امدم بیرون، اما دکتر خوش اخلاق بدو کلی‌ خندیدیم با هم
آنکس که بداند و نداند که بداند بیدارش نمایید که بس خفته نماند آنکس که نداند ونداند که نداند در جهل مرکب ابد الدهر بماند مطب گردی:فرهنگ,میلانی,سامی,نادریان,باباجانی,غلامرضا احمدی,کوهستانی,رحمان موسوی,کامیابی
بچه ها در نهایت اینا نظر منه. شاید شما برید خوشتون بیادو به حرفای من اکتفا نکنید
آنکس که بداند و نداند که بداند بیدارش نمایید که بس خفته نماند آنکس که نداند ونداند که نداند در جهل مرکب ابد الدهر بماند مطب گردی:فرهنگ,میلانی,سامی,نادریان,باباجانی,غلامرضا احمدی,کوهستانی,رحمان موسوی,کامیابی
بچه ها سلام، راستش اومدم عکس بزارم نظرتونو بپرسم، یه کمی نگرانم...این قسمتایی که تو عکس مشخص کردم،خیلی ورم داره و زیرشم خیلی سفته، دکتر یه ماساژ یادم داده که روزانه باید انجام بدم، اما هر روز که میگذره زیر پوستم داره سفت تر میشه، جالبه قبلا که تو سایت صحبت بچه ها رو میخوندم همه از ورم نوک بینی ناله میکردن، اما واسه من فکر کنم ورم نوک بینیم خیلی کمه اما اینجاهایی که نشون دادم خیلیه و احساس میکنم فاصله بین چشم هامم بیشتر شده.کسی تجربه ای داره؟ http://8pic.ir/images/76506372098359677627.jpg
دکتر جراح: فرهنگ مجد...اواسط اردیبهشت ماه، هزینه ۴۳۰۰ دکتر، ۷۰۰ کلینیک، ۵۰۰ هزینه های متفرقه. عکس قبل و بعد ازعمل صفحه ۸۷۱ و ۱۲۲۴.
2810