2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015447 بازدید | 66527 پست
''تعریفی'' از نظر منی که طبیعی پسندم با شمایی که فانتزی پسند خیلی فرق داره. کلا هر کسی استاندارهای خودش رو داره از تعریف زیبایی و دکتر خوب. بیاییم یه جوری در مورد دکترها صحبت کنیم که یه جوری نشه که انگار یه برچسب خوب یا بد زدیم روش و مهر و امضا کردیم. اینو بدونیم خیلی ها با توجه به حرفای ما تو این تاپیک مسیر مطبگردی و انتخاب دکترشون رو عوض میکنند.هیچ دکتری کامل نیست. اگه بود ما الان انقدر حیرون نبودیم. هرکس باید خواسته های خودش رو از عمل مماخ دسته بندی کنه و دکتری رو انتخاب کنه که بیشتر به خواسته هاش نزدیکه.
آنکس که بداند و نداند که بداند بیدارش نمایید که بس خفته نماند آنکس که نداند ونداند که نداند در جهل مرکب ابد الدهر بماند مطب گردی:فرهنگ,میلانی,سامی,نادریان,باباجانی,غلامرضا احمدی,کوهستانی,رحمان موسوی,کامیابی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من فانتزی پسندم اما دلیل نمی شه معنی طبیعی خوب رو ندونم.
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
من نگفتم معنی طبیعی خوب رو نمیدونی گفتم هر کسی استاندارهای خودش رو داره از تعریف زیبایی و دکتر خوب. یعنی از نظر شما کوهستانی تعریفی نیست شاید از نظر خیلیا باشه,مثله همونایی که باهاش عمل کردند. منم به بچه ها گفتم تو مطب گردیاشون یه گوشه چشمی هم به کوهستانی داشته باشندمثله اونایی که میان میگن دکتر معرفی کنید.رویی صحبتم با شمایی که رفتی مطیش و به این نتیجه رسیدی برات خوب نیست نبود. اجازه بده بقیه هم برن مطبش و بیان نظرشون رو بگن. بازم میگم آمار خوبی از مطب کوهستانی میرسه,بد نیست بهش سر بزنید.
آنکس که بداند و نداند که بداند بیدارش نمایید که بس خفته نماند آنکس که نداند ونداند که نداند در جهل مرکب ابد الدهر بماند مطب گردی:فرهنگ,میلانی,سامی,نادریان,باباجانی,غلامرضا احمدی,کوهستانی,رحمان موسوی,کامیابی
آره کاش رکسانا عکس می ذاشت دلمون وا شه♥♡♥
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
دوستان یه پیشنهاد، اگه دوستانی که عمل کردن لطف کنن توی امضاشون دکتر جراح، هزینه، تاریخ عمل و آدرس صفحه ای که عکس گذاشتنو درج کنن، خیلی از پستای کوچیک و تقریبا اسپم حذف میشه و تاپیک یه شکل و شمایل بهتری به خودش میگیره.
دکتر جراح: فرهنگ مجد...اواسط اردیبهشت ماه، هزینه ۴۳۰۰ دکتر، ۷۰۰ کلینیک، ۵۰۰ هزینه های متفرقه. عکس قبل و بعد ازعمل صفحه ۸۷۱ و ۱۲۲۴.
رکسانا جونییییییی بینیت طبیعیه، چونتو دوس دارم، چه پروتز مناسبی!!!! مباااااااااارک♡
2810