2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015447 بازدید | 66527 پست
جیگرتو معصومهههههههه قیافتو اونشکلی نکن غر بزن مادر !بزن!عب نداره
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
مامان بهار سادات جان پس شرح مطب گردی کووووووو موش خوردش؟؟؟؟؟ خخخخ
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان بالاخره من هم عمل کردم با دکتر برزنجی و خیلیییی راضیم 100% بعد 1 ماه و نیم واز صبا جون خیلی متشکرم که منو راهنمایی کرد
دکتر برزنجی . 28 /93/1. 100% راضی . رسیدگی بعد جراحی عالی
Masoome? تو می دونی نرخ مجلسی اون موقع که خودت دنبال دکتر بودی چند بوده حدودا؟ آخه همه می گن خیلی گرون بوده
اینم شرح مطب گردی من دکتر غلامرضا احمدی یه پیرمرد جدی بدون منشی مشاوره رایگان بدک نبود یه خانمی بود پیشش عمل کرده بود بینی اش بزرگ بود هنوز ولی مدلش بد نبود به نظرم برای مردا مناسبتره تا زنا اهل کوچیک کردم بینی نیست انگار من ازش خوشم نیومد قیمت عمل اش 5 ملیون
كاش خوشبختي هم مثل مرگ حق بود
دکتر خشایار احمدی یه دکتر باکلاس و جنتلمن خیلی خوش برخورد بینی من رو که دید دقیقا همون مدلی که تو ذهن ام بود رو گفت در میارم بدون اینکه من گفته باشم چه مدلی میخوام بیماراش بینی های خوبی داشتن ولی کار گوشتی ازش ندیدم چون دکتر جوونی بود یکمی دودل هستم بهم گفت بینی تو گارانتی مادام العمر منه
كاش خوشبختي هم مثل مرگ حق بود
2810