2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015479 بازدید | 66528 پست
بچه ها من اومدم با اجازتون عکسمو برمیدارم از همه دوستایی که به من لطف داشتن ممنونم ، چشماتون قشنگ میبینه کتایون جان بعضی کاراش واقعا معمولیه ولی من بینی قشنگ کم ندیدم بینی یاسی هم که از بچه های همین تاپیک بود خیلی قشنگ شده همچنین مهدیه که عکساشون رو دارم ولی متاسفانه نمیتونم بذارم حسنا جون من دکترمو از طریق بچه های همین تاپیک پیدا کردم سلیقه ایه دیگه کاراش با سلیقه من جور بود قبل از عمل سه بار رفتم مطبش نمونه دیدم و نشستم هم از کاراش خوشم اومد هم از برخورد خود دکتر هم اینکه نظر مثبتی درمورد عمل من داشت تونست اعتمادمو همون جلسه اول جلب کنه و من از همون اول مطمئن بودم پیش همین دکتر عمل میکنم بینیم بالاش استخونی بود و قوز داشت ، پایینش هم غضروفی بود همراه با افتادگی نوک بینی عکس قبل عملمو هروقت بودی میذارم واست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاکائوی تلخ من فکر میکردم بینیم گوشتییه،ولی دکتر گفت غضروفیه اون دختری که من بینیشو دوست داشتم گفت بینیم گوشتی بوده اون بکی هم که خوب بود وبینیش ظریف شده بود، عکس قبل از عملشو نشونم داد، استخونی بود و بزرگ هم نبود
2810