2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015635 بازدید | 66529 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببخشید من مشغول شدم، دیر شد یه مقدار، دوستان الان عکسو آپلود میکنم، دستان صادقانه نظرشونو بگن....
دکتر جراح: فرهنگ مجد...اواسط اردیبهشت ماه، هزینه ۴۳۰۰ دکتر، ۷۰۰ کلینیک، ۵۰۰ هزینه های متفرقه. عکس قبل و بعد ازعمل صفحه ۸۷۱ و ۱۲۲۴.
مبارکتون باشه خیلی تاثیر مثبت داشته روی چهرتون اما واضحه که ورم دارین بشدت چسب نباید بزنین؟ بنظرم فقط یه مقدار پره های بینیتون اختلاف داره که ظاهرا از قبل کممتر شده اون قوز کمیم که میبینم که حتما ورمه بازم مبارکتون باشه
چسب میزنم، تا دوماه گفته، ماساژم هر روز باید بدم...واسه عکس گرفتن چسب رو برداشتم.
دکتر جراح: فرهنگ مجد...اواسط اردیبهشت ماه، هزینه ۴۳۰۰ دکتر، ۷۰۰ کلینیک، ۵۰۰ هزینه های متفرقه. عکس قبل و بعد ازعمل صفحه ۸۷۱ و ۱۲۲۴.
مرسی فران و ماهی، اون گودی که میگیو امروز خودم تو عکس دیدم...قبلا نداشتم، میتونه از چسب زدن اشتباه باشه؟
دوستان دیگه که آن هستن هم نظرشونو بگن...من اصلا حساس نیستم روش، و راستش از روز دوم بعد عمل هیچ پرهیز خاصی هم نکردم،کلی حرف زدم، همه جور غذا خوردم، مسافرت رفتم، فعالیت داشتم.
باعرض سلام آقای ببخشیدبسیارعالیههه و تغییرات مثبت داشتین خداروشکر که همه چی هم خوب بوده ایشالا واسه همه همینطور باشه!!تازه اونم واسه15روزگی به نظرمن انحرافو خیلی خوب درست کرده والان که عالیه مبارکتون باشه وچرخش بچرخه