2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015716 بازدید | 66529 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها کسی ناظم نرفته یکی از دوستام پیشش عمل کرده خوبه میگه همه ی فامیلامون پیشش عمل کردن همه هم راضی .یکی از کاربرای همین سایت که می دونم خیلی حساسه و بیشتر دکترا رو میشناسه ناظمو خیلی قبول داره میگه چون مجسمه ساز ه بینیو با توجه به اجزای چهره عمل می کنه خودشم پیشش عمل کرده راضیه .ولی تو این تاپیک خیلی ازش بد میگن .چرا ؟
مامان بهار سادات شماره سجادیان 09395978418 22382511-021 اینجا خیلی از بچه ها باهاش عمل کردند. از این لینک هم میتونی عکسای سایتش رو ببینی http://www.dramirsajadian.com/gallery.php
آنکس که بداند و نداند که بداند بیدارش نمایید که بس خفته نماند آنکس که نداند ونداند که نداند در جهل مرکب ابد الدهر بماند مطب گردی:فرهنگ,میلانی,سامی,نادریان,باباجانی,غلامرضا احمدی,کوهستانی,رحمان موسوی,کامیابی
سلام و عیدتون مبارک این داستان: مطب گردی دکتر غلامرضا صفایی توجه: هشدار اف بی آی: هر کی این مطلبو کپی کنه بدون ارجاع بگذاره تو وبلاگش ایشالا خیر نبینه!!! تخصص: ENT آدرس: سعادت آباد، میدون کاج، خ سرو شرقی، خ مجد، روبروی کلینیک سعادت آباد، پ11. اطلاعات تماس: 09128265805- 22145177 قیمت (بهار 93) : قیمت جدید بین 5 تا 6 میلیون اما بعد عید 4 تا 4.5 هم گرفته. اولا دکتر تابلوی مخصوص بیرون ساختمون ندارن بلکه یه تابلوی کوچولو بالای درب ورودی ساختمون نصبه نوشته دکتر صفایی!!! این قضیه و اینکه دکتر مذکور اصالتا کرمانشاهی و همشهری دکتر محمد باقر فتاحی ملعون هستن باعث شد موقع داخل شدن تنم بلرزه البته بگم که دکتر با همشهریای کرمانشاهیشون بسیار راه میان و تخفیف اساسسسیی... سبک: هم فانتزی هم نیمه فانتزی... هم طبیعی الکی!!! چرا الکی؟ چون مریضا میگفتن بینی ما خیلی هم طبیعی یه! اما تابلو بود که عمل شده واسه همین از نظر من طبیعی نبود در مقابل کارای فتاحی حداقل! اولین مریضی که دیدم یه خانمی بود که چندین سال پیش عمل شده بود و دخترشو آورده بود که اونم پیش دکتر عمل کنه. بینیش شدید گوشتی بوده اما از نمونه هایی که تو سایت دکتر هست بهتر بود. هم استخوان بینیش خوب باریک شده بود هم پره ها خوب و تمیز برش خورده بود و جمع شده بود. بعدی یه دختر خانوم بود که با مادرش اومده بود و چندین سال پیش عمل کرده بود با دکتر ولی دوباره بینیش چسب داشت گفت تازه ترمیم کردم پیش خود دکتر... بینیم خیلی افت کرد بینی خواهرم هم که با همین دکتر قبلا عمل کرده کمی پله پله شده از نیمرخ. اما گفت الان کارش از قبل بهتر شده. بعدی یه خانومه بود که بینیش شکستگی نزدیک بین دو ابرو داشته و دکتر یه تیکه غضروف پیوند زده بود بالای استخوان بینیش انگار که پایین بین دو ابروی این خانوم رو زنبور نیش زده باشه اینقدر ورم و برجستگی داشت که البته به نظر من که با خوابیدن التهابش و ماساژ و گذر زمان خیلی بهتر می شه ولی شاید کمی از این حالت غوز مانند باقی بمونه... خدا می دونه. بعدی یه خانوم باردار بود که بیشتر از 1 سال از عملش می گذشت اومده بود به دکتر نشون بده که روی کنار سمت چپ استخوان بینیش یه شیار به عرض 2 میلیمتر و طول 1.5 سانتیمتر تقریبا و عمق 1-2 میلیمتر ایجاد شده بود و استخوان بینیش شدیدا باریک بود. همراه این خانوم یه خانوم دیگه هم بود اون هم 1 سال شده بود گویا... خوب بود اما کمی بالای کلوملاش آویزون شده بود پایین. چندین و چند نفر رو هم با چسب و قالب دیدم که اکثرا پره هاشون برش خورده بود اما به نظرم نحوه اتصال پره به زیر بینی اصلا طبیعی نبود. اما بخیه زدناش بد نبود. دکتر بینی ها رو کلیپسی نمی کنه و بالای پره ها رو از داخل جمع نمی کنه طوری که خط پره اضافی ایجاد نمی کنه و مریضایی که خط پره داشتن مال خودشون بوده از قبل عمل. نوک بینی هاش کاملا گرده. برای کسانی که نوکشون کوچیکه خوبه اما کسایی که پوستشون ضخیمه رو زیادی نوکشو گرد می کنه و از نیمرخ بد می شه. یک عده از مریضاش زیادی سربالا بود بینیشون اما ترمیمی های خود دکتر گفتن که خیلی افت می کنه واسه همین زیاد نوک بینی رو بالا میده. یکی از مریضای دکتر قسمت غضروفی بینیش کمی به سمت چپ متمایل شده بود (6ماه بعد عمل) که آخر وقت نوبتمون شد با هم رفتیم تو دکتر بینیشو حسابی چلوند و وقتی از تخت اومد پایین بینیش صاف شده بود دکتر گفت باید خیلی زودتر از اینا میومدی صافش کنم و هر روز چند بار خودت بینیتو با دست به سمت راست فشار بده... چند تا مریض استخونی بودن آخر وقت همه رو چسبشون رو عوض کرد من دیدم و اون موقع بینیشون قشنگ بود شبیه کارای زینلی و شیروانی شده بود: کاملا باریک هم استخوان هم پره ها. چند نفرو قوس ملایم داده بود بعضیا هم تقریبا قوس به قدری کم بود که چندان مشخص نبود. یه ترمیمی هم بود که دکتر قبلیش فرزام پور بود و دکتر بخیه هاشو کشید و براش چسب زد. بینیش خوب بود فقط کلوملا اینقدر ورم داشت که زده بود بیرون و زیادی بود این "کلوملار شو" به قول دکتر میترا علامه! مریض استخونی کم کار هم دیدم خوشگل و جمع و جور و نیمه فانتزی بودن. 2 نفر دیگه از مریضای دکتر اومده بودن برا ترمیم وقت بگیرن که بینی هاشون قشنگ نبود و یکی از اونها به عارضه منقار طوطی دچار شده بود. احساس می کردم چندان دکتر قابل اعتمادی نیست اما مطبش خیلی شلوغ بود و مریضا اکثرا می گفتن ما چون تو فامیل یا آشناها دیدیم خوب عمل شده و خوشگل شده اومدیم پیش این دکتر. شایدم شانس من اون روز خیلی بینی های عالی ندیدم و چند مورد شیار و پستی بلندی رو بینی مریضای چند ساله ش دیدم. دکتر ترمیم قبول می کنه و کارش بد نیست اما ریسکش هم به نظر کم نبود... جا داره که بازم بررسی کنم و دوباره برم مطبش تا بتونم بهتر نظر بدم. خب مریضای قبلی دکتر که خوب شده باشن دیگه نمی یان به دکتر سر بزنن که! اونهایی که بینی شون خراب شده میان که اون روز هم به پست من خوردن! برای یکی از مریضای خودش به تازگی غضروف تزریق کرده بود(!) بینیش چند رنگ بود بنفش و قرمز و سفید! البته فکر کنم منظور از تزریق غضروف یه محلول بیولوژیکی شامل سلولهای کندروسایت باشه. چیزی که از کارای دکتر خوشم نیومد اینه که چند مورد از عکسای مریضاش یه برآمدگی بالای نوک بینی داشتن (منقار طوطی) و بالاتر از این برآمدگی، تازه یه قوس ضایع شروع می شد! و اینکه بینی هاش چندان طبیعی نیست؛ شایدم روی صورتا خوب ننشسته بود! نقطه قوت این دکتر: استخوان بینی و پره ها رو خوب باریک و جمع و جور می کنه. نامتقارنی تو مریضای جدیدش ندیدم. مریضای جدیدش که زیر 2 ماه عمل کرده بودن خیلی خوب بودن اما من ترسیدم (نمی دونم واقعی یا الکی) که بعد از چند ماه که ورم این بینی های خوشگل بره تازه پستی بلندی ها و گود رفتگی و برآمدگی ها بزنه بیرون! اما خیلیا می گفتن کار چند ساله تو فامیل دیدیم خوب بوده اومدیم. یعنی دکتری نیست که با تبلیغات اینترنتی مریض جمع کنه (اما سایت داره) و اکثرا ازش نمونه واقعی دیدن که می رن مطبش. بیشتر از 4-5 تومن نمی ارزید. کارای سجادیان طبیعی تر از این بود اما مزیت این نسبت به سجادیان این بود که سجادیان معمولا پره ها رو از پایین بینی جمع کنه نه از بقل و اغلب Sill excision می زنه (یحیوی و یزدانفر هم خیلی کم به پره ها دست می زنن) اما صفایی هم همانند علامه و زینلی و شیروانی و دینی خود پره ها رو در صورت نیاز برش می زنن. کاراش جمع و جور بود اما چون ازش یکی دو مورد کثیف کاری (شیار و پستی بلندی و منقار طوطی) دیدم میگم که باید باز هم مطبش رفت تا بشه دقیق تر صحبت کرد. اما انصافا بعضی استخونیاش خوشگل تر از کارای سجادیان بود. البته سجادیان حداقل من گندکاری ندیدم با اینکه با سلیقه ام جور نبود. بماند که سجادیان کلوملا رو نسبت به انتهای پایینی پره ها زیادی میده بالا و من احساس گردم اگه این کارو با من بکنه قیافه م عین خنگا می شه (به قیافه من نمی یاد به کسی بر نخوره پلیز) با سجادیان مقایسه ش کردم چون می دونم همه یه بار حداقل رفتین مطب سجادیان و قضیه ملموستر می شه براتون. برای شامانا جون که پرسیده بودی: راستی دکتر صفایی بینی ها رو به روش بسته عمل می کنه حتی ترمیمی ها رو. امیدوارم با خوندن نوشته هام به کسی بر نخوره به هر حال اینا نظر من بود و پیشنهاد می کنم وقتی میرین مطب سعادت آباد سجادیان یه سری هم به این بابا بزنید ویزیتش رایگانه از ساعت 6 دکتر روزای زوج میاد تا 9:30 من اونجا بودم یعنی 3 ساعت و نیم که اونجا بودم هنوز مریض میومد برای چسب و بخیه و ... نهایتا: باز هم به مطبش خواهم رفت اگه خدا بخواد. جزو گزینه های من هست این دکتر البته روی نیمکت ذخیره ها کنار سجادیان! فعلا وسط زمین فقط شیروانی بازی می کنه. اگه یه زمانی پیش صفایی رفتین بگین جون مادرش قوس نده و همون بدون قوس که عمل می کنه تمیز تر درمیاره. قوس که میاد زیاد بده دوتیکه میشه از نیمرخ! چه کاریه آخه. تازه کار که به ترمیم بکشه به نظرم نمی تونه خوب با غضروفها مانور بده و از گوش و دنده بگیره و شکل بده و صاف و صوف در بیاره . به نظر میاد این کاره نباشه اما با یه بار نشستن تو مطبش اونم سه ساعت و نیم نمی تونم گناهشو بشورم! نسبتا حرف گوش کنه اما نه کاملا. اینو مریضاش و ترمیمیا گفتن. لطفا دکتر برای بینی گوشتی می شناسین معرفی کنین من برم مطب گردی. مرسی
رینوپلاستی بینی گوشتی سال 84، ترمیم 89 (دکتر محمدباقر فتاحی).ناراضی. ویزیت: شیروانی.زینلی.علامه.دینی.سجادیان.صفایی.عارف.توسلی.خاتمی. همتی فراهانی. کامیابی. مریم اسماعیلی