2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015969 بازدید | 66529 پست
مینا مدلایی که من دیدم نسبت به صورتشون که ظریف بود بینی های خیلی ظریفی براشون درآورده بود. با تیغه ی باریک و نوک بینی بین گرد و تیز. فرم دار بود نوک بینیاشون.بینیا هم زاویه دار بود.من اصلا نا متقارنی ندیدم بینشون مینا. یه قوس ملایم داشتن و خیلی کم سربالا.یچیزی بین طبیعی و نیمه فانتزی بودن.من بیشتر از اینکه تا این حد به صورتشون میومد خوشم اومد.ولی یکی که اومده بود گچشو برداره وقتی چسب زد حس کردم بینیش خیییلی بزرگه.
مینا دکتر به من گفت من همه تلاشمو میکنم که با عمل بینی اجزای دیگه صورتت قشنگتر بشه
از دل همه را تکانده ام الا تو ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه ربع رفتم 5 تا نمونه دیدم..............عالی...........قرینه.........البته خیلی گوشتی نبود قبلشون.........3 تاشون پره هاشونم باز نکرده بود.......فکر کن دوهفته بعد از عمل خیلی ورمشون کم بود خیلیییییییییییییییییییی.......دوتایی که پره هاشون رو باز کرده بود نیمه فانتزی بودن و ظریف........البته یکیشون جای بخیه هاش مونده بوددددددددددد..........البته دوهفته بعد از عمل
سمیییییی تو دیگه با نادریان صد در صد اکی هستی؟ تو منو از نزدیک دیدی و میدونی چی میخوامممممممممممم به نظرت نادریان بهتر میتونه اونی که میخوامو بسازه یا سجادیان

نازنین نمونهه هایی که دیدی چندوقته بودن/
سلام بچه ها امشب اومدم باهاتون خداحافظی کنم.
اینجا واقعا محیط خوبی داره و من خیلی دوسش داشتم ولی متاسفانه نتونستم تصمیم برای عمل بگیرم راستش من ادم خیلی بی اراده ای هستم ازاونجایی که کل خانواده ام از جمله شوهرم خیلی مخالف این قضیه بود مجبورم پرونده عملمو ببندم .امیدوارم همه شماها بینیهاتونو عمل کنین و خیلی خوشگل بشین برای منم دعا کنید که یا اعتماد به نفس پیدا کنم یا چند موافق با این کارم تا شاید دوباره پرونده عملمو به جریان بندازم.
سعی میکنم اینجا نیام چون خیلی افسوس میخورم و دوباره تمام فکر وزندگیم میشه همین
شب خوش.
مینا جان من حدود 5.30 تا 6 میرسم اونجا
امیدوارم باشی

شاپرک جون منم هیچ کس راضی به عملم نبود ولی همه الان راضی ان
امیدوارم بهترین اتفاق برات بیفته عزیزم
خدایا ممنونم که بهترین ها رو برام رقم زدی! تا آخرش همراهمون باش
نازنین مامانم به دکتر سجادیان خیلی اعتماد پیدا کرد
قبلش خیلی روش کار کرده بودم ولی اصلا قول صد در صد بهم نداده بود
بعد از ویزیت گفت اصلا دنبال دکتر نگرد دیگه
به ماه هم نشد خودش بابام رو راضی کرد
خدایا ممنونم که بهترین ها رو برام رقم زدی! تا آخرش همراهمون باش