2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015504 بازدید | 66529 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم مامان بهار سادات راستش چون نوک بینی ام غضروف اکثر دکترا میگن خوب میشه اما نمی خوام عجله کنم که بعد پشیمون شم من اگه بخوام عمل کنم تو ماه رمضون اینکارو میکنم واسه همین فعلا تحقیقات میکنم اما تا الان سجادیان خیلی دوست داشتم منشیش میگفت دکتر محتاطیه اگه یه درصدم شک داشته باشه میگه 50 50 ا س
سجادیان 31 خرداد غضروفی
الهااااامممممممممممممممم مانتو سبزه تو بودی؟ البته شاید شالت سبز بود !! شایدم نه !!! اونی که با مامانش اومده بود کی بود؟ منم دیروز رفته بودم سجادیان اون 3 تا که رو مبل وسطی بودن 3 تا شون با سجادیان بودن؟!
سجادیان 10 خرداد گوشتی + انحراف
ملیکا جان من براش ایمیل زدم که دلم میخواد شما بینی من و عمل کنید اما در توانم نیست 8 تومان جای تخفیف هست؟ جواب داد بله اگر بینی شما کم کار باشد . رفتم مطبش از نمونه هایی که دیدم راضی بودم با خودش هم صحبت کردم گفتم میل زده بودم برای قیمت بعد که از اتاق اومدم به منشیش زنگ زد قیمت و برام رو برگه بیمارستان نوشت 5/850/000
مطب گردی= حسنانی-حسین نژاد - یحیوی- الهی - ابیانه
2810