2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست
شامانا جان
شیروانی که اخلاقش خیلی خوبه . قبل از عمل کلا راضیت میکنه که سریع عمل کنی و خیلی هم باهات کنار میاد . هرچی بگی میگه باشه و اگر ببینه از چیزی میترسی حسابی وقت میذاره تا راضیت کنه ( کلا مختو میزنه :) )
اما رضایت از عمل : به نسبت پولی که میدی توقعت خیلییی از عمل بالا مییره اما تقریبا همه 80-90 درصد راضین از عمل و بقیه هم جزیی مشکل دارن علاوه بر این که هر هفته یکی دوبار واسه چسب عوض کردن میری و مشکلاتو میگی. البته بعد از عمل مثه قبل از عمل به حرفات گوش نمیده اما نمیذاره ناراضی بری ولی خوب مثه همه دکترا بعد از عملش یک کم فرق میکنه .
دیگه چی بگم؟
روشش هم بسته و نیمه بیهوشیه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سامی جان کلا مطب شیروانی بری میبینی چقدر در هم بر همه ، مشاورش بعضی وقتا یکی دو ساعت طول میکشه . بعضی وقتا هم 5 دقیقه . ولی کلا همه چیو باهات اوکی میکنه . حالا بعدش سر عمل شاید همشو اجرایی نکنه اما کلا سلیقه خودش خوبه و خیلی نسبت به تیپ و قیافت عمل میکنه ، یعنی شیک بری پیشش بینی فانتزی پیشنهاد میده معمولی بری طبیعی ولی کلا نظر خودتو باید مرتب بهش بگی و حتما سر عمل برای جای بخیه ها و قرینگی سوراخای بینی بهش تاکید کنی یک کم رو ایناش مشکل میزنه البته بعد از عمل با چسب زدن و کرم درسشتون میکنه .
واسه منو خیلیییی طبیعی دراورده چون دم آخر همسری بهش گفته نمیخوام هیشکی بفهمه عملیه :l ولی همه میگن خیلی خوب شده ، من باید بهش میگفتم اما سپردم دست خودش . از جای بخییه هام راضی نیستم یعنی هنوز واسه من ملتهبه که دکتر میگه واسه جنس پوست خودته هیشکی دیگه تو مطب این مشکلو نداره.

شامانا جان اشکال نداره عزیزم ( نمیشه ادیتش کرد :) ؟
نیمه بیهوشی واسه من که خیلی خوب بود تقریبا همه چیو میفهمی اما جاهایی که سخته خوابتو عمیق میکنن . هیچ دردیو حس نمیکنی و هیچ حالت چندشی نداری چون بهت آرام بخش های قوی میزنن ، نگران بیهوشی نباش خیلی خوبه .

عکسم تو اون تاپیک قبلیه هست ؛ نیاز به روتوش که نداره اما فکر کنم واسه جای بخیه هام باید یه لیزر برم واسه یکی از پره هام یک کم مشخصه که دکی میگه با کرم میره .
ورم و کبودی هام زیاد بود اما کبودی هام زود ( تقریبا روزه 10 ) رفت ولی هنوز سرشارم از ورم که اونم واسه اینه که بینیم خیلی پرکار بوده . کلا بعضی وقتا اینقدر ورم میکنه که دوبرابر قبل از عمل میشه . اگه بخوام دکتر آمپول میزنه ولی نخواستم خودم .
وروجک تو مطب گرمارودی از مدل بینی هایی که عملیده بود خوشت اومد؟؟؟
راستی بچه ها من مریض شدم کلی وزن کم کردم. الان حداقل باید 4 کیلو اضافه کنم. اگه بینیمو عمل کنم و قرص و شربت بخورم برای باز شدن اشتها و چاقی آیا رو بینیم تاثیر میذاره و ورم بینیم زیاد میشه و مماخم بزرگ میشه؟؟؟
روزای قبل جراحی نمیتونم اشتها آور بخورم؟؟میترسم رو جراحی و انعقاد خون تاثیر بذاره
××××××××غم قفس به کنار... آنچه عقاب را پیر میکند پرواز زاغ های بی سر و پاست ×××××
آره الان اون ورمه تقریبا یکدست شده :)
من از بویاییم راضی نیستم اما دکتر میگه واسه هرکسی فرق میکنه و خوب میشه ، خیلی کم اونجا بچه ها مشکل بویایی دارن . اما من بوهارو خیلی دیر میفهمم سر همینم اونجور که باید از عملم راضی نیستم میترسم سرم بمونه ولی دکتر همش میخنده میگه عادیه تو چقدر عجولی!
atiye جان من خیلی ضعیف و لاغر شدم. بعد عملم که تا چند روز نمیشه درست و حسابی غذا خورد. در نتیجه لاغرتر میشم. یادم رفت از دکترم بپرسم.
برای روز عمل و ... خیلی استرس دارم میشه قرصای ضد استرس بخورم؟؟تو آزمایشمم غلظت هموگلوبین خونم پایین بود.
نمیدونم برای جبران کمبود خون میتونم قرص آهن بخورم از الان یا نه؟!!!
1ماه دیگه وقت عمل دارم
××××××××غم قفس به کنار... آنچه عقاب را پیر میکند پرواز زاغ های بی سر و پاست ×××××
بچه ها 1لیست از افرادی که در حال حاضر به این تایپیک * سر میزنن * درست کردم که با کی عمل کردن . شاید به بچه هایی که قصد عمل با 1دکتری رو دارن کمک کنه که راحت تر مشورت بگیرن .
یحیوی: g-pegah/virgo violet/njbita/mosilini/زیتون2/قلب صورتی/نایا/خانومی/رومیناسا/کیمیا/آتنا/پریزاد/مامان شنتیا/یلدا ک
نادریان: لی لی خانومی/سیما/فروز/رستگار/nafasaaak/مریم/golijun/behesta/Samiiiii/pooye/(+_-)baharak /atiye67/نادایا/pariiisan/
سجادیان: مائده ای دیگر/the-joker/zohre first/hanita/موجیییییی/فندق شکن/solmaz.amid/ilay/اطلس دیبا/mahsa masi/نازار/
محبی: سپیده / سحر / مامانی / الهام / سما / farina /پری/
فتح سامی:ghazaliiiii/haniel/rosalin l /گلدووون/نازی/نسترن/
فرهنگ: اربابی / melodyjan /شیلاا/پر پر / aseant / سمانه / آلما /
برزنجی: مریم ف / dani / m&m / صبا / ghoghnoos /
یزدانفر: /shaw/nunush6/یاس/ shadiiiii
کوچک زاده: sanaz / anousha2013
مجلسی: manip30i / نیاز / snowman
عباسی: رومیصا / کفشدوزک
علامه: مامان نونو / frz / دبرا / دل بهار
شیروانی: هدیه
میلانی: saeedi.s
همتی فراهانی : سمانه 156
راستکاری : yalda
افراه: royae aram
چایچیان : مامی هلیااا
زمانی : mary
سرمست : سمیرا(اهورا)
علوی : ...sadaf
گرمارودی : sevil / mishoolak /
حق گذار : مورچه اتمی
مقدم فرد : سورین
زمانی : mary
بشارتی : گلپری
توسلی اشرفی : سمیرا
حسنانی : shakibajoon
کامیابی : sisi

* نادریان شب یلدا*ص 12 لیست عمل شده های تایپیک.(عکس تایپیک2/5 ص2351/2296/2232/2204/2198/1897)(تایپیک 3 ص-/653/377/180)
رفتم:شاپوری/کامیابی/زینلی/محبی/همتی فراهانی/محمدصادقی/ صفوی نائینی/فتح سامی /نادریان .
من جواب آزمایشو به دکترم نشون دادم گفت خوبه!!!ولی تو نت تفسیرشو دیدم قبل رفتن به مطب که MCHC مقدارش پایین بود که برای غلظت هموگلوبین و کمبود آهنه و کتون مثبت بود که نباید میشد!! نمیدونم چرا دکتره گفت خوبه. بعد که گفتم پس چرا این دو مورد اینجوریه گفت خانوما معمولا بدلیل پری ود کم خونن. عادیه!! اون یکی هم گفت تو خانواده ات سابقه ی دیابت دارن گفتم نه و تست هم ندادیم نمیدونم. ولی کتون مثبت بود!!!! آزمایش دیگه ای هم ننوشت! برای بستری شدن نامه داد بدم کلینیک روز عمل.
کلی هم استرس دارم برای عمل و این قضایا. راستی روزی که برای آزمایش رفتم 8 ساعت ناشتا بودم.مامانم گفت ناشتا برو!!
سلاااام
تاپیک جدید مباااااارککککککک.....
خیلی وقت بود نیومده بودم امتحانا اجازه نداد :)
من همچنان از بینیم راضیم خععععلیییی زیاد به زودی عکسای جدید از بینیم میزارم هم برای نظرات دوستای گلم هم آشناییه هرکی که سبک دکترمو میپسنده
2810